Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ρωσικό άγημα πεζοναυτών , τίμησε την 28η Οκτωβρίου και την Μπουμπουλίνα , στις Σπέτσες !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Αφού δεν δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθεί Ελληνικό άγημα των Ενόπλων μας Δυνάμεων (λόγω περικοπών ;;;;; !!!!) στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στο νησί των Σπετσών, το Ρωσσικό Ναυτικό και οι Πεζοναύτες τους, μας ετίμησαν δεόντως.
Η σημαία του αγήματος δεν είναι η σημαία του έθνους της Ρωσσίας αλλα η σημαία του.... Πολεμικού της Ναυτικού.
Πηγή http://e-rodios.blogspot.com
YAMAL marines, Spetses 28 Oct 2010
Ντροπή μας Έλληνες..Μπράβο στους Ρώσους..

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ (ΛΑΘΡΟ).

Εώς πότε αγαπητοί μου θα το βουλώνουμε ;;;;;; Εώς πότε θα ανεχόμαστε τον κάθε "λάθρο" και το κάθε πουλημένο ανδρείκελο "έλληνα"την ώρα που είμαστε όμηροι μέσα στην ίδια μας την χώρα;;;;;
Υπάρχουν βίντεο στο διαδύκτιο που φανερώνουν πόσο καλά "δασκαλεύονται" οι "οικονομικοί-βιαστές-δολοφόνοι-ληστές μετανάστες " στο να μιλάνε για τα δικαιώματα τους και για πράγματα που τους χρωστάμε καθημερινά λεγοντάς μας κατάμουτρα ότι τους οφείλουμε και χάρη που μας κάθονται στο σβέρκο !! Αλλά δε φταίνε αυτοί ,αυτοί τη δουλειά τους κάνουν ,φταίνε οι προδότες που τους υποστηρίζουν ,τα πληρωμένα αποβράσματα που κατέστρεψαν ότι πιο ιερό είχε αυτή η χώρα ...την αξιοπρεπειά της . Την ώρα που όλες οι ευρωπαικές χώρες ψηφίζουν νόμους ενάντια στη λαθρομετανάστευση ,εμείς σκύβουμε το κεφάλι και δεχόμαστε να γίνουμε η χωματερή όλων αυτών που διώχνουν. Την ώρα που αλλές χώρες τους απελαύνουν μαζικά ,εμείς τους φτιάχνουμε τζαμί με δικά μας λεφτά ,λεφτά από αυτά που μας έκλεψαν, μας κράτησαν από μισθούς, μας αφαίρεσαν με το έτσι θέλω χωρίς να φταίμε !!! Αν έχουν παράπονο με την διαμονή τους εδώ μπορούν άνετα να πάνε από εκεί που ήρθαν.
Πόσα ρε "προδοτικά ανδρείκελα"παίρνετε από αυτή την υπόθεση;;;; έτσι ώστε πουλάτε την ίδια σας την πατρίδα;;; Σε λίγο καιρό θα είναι τα αφεντικά μας οι πακιστανοαλβανοσομαλοί, θα δουλευούμε για αυτούς !!! Πρέπει να κάνουμε κάτι πριν είναι αργά ,μην περιμένουμε από τους "μεγάλους" αυτοί μας έχουν πουλημένους ήδη!!! Πρέπει να απαιτήσουμε και τα δικά μας δικαιώματα για τα οποία δε μιλάει κανένας από αυτούς . Πρώτα από όλα το δικαιωμά μας στη ζωή , στην απλή καθημερινοτητά μας ,στην προστασία των παιδιών μας και της οικογένειας μας . Πάρτε το χαμπαρι είμαστε ανεπιθύμητοι μέσα στην ίδια μας την πατρίδα !!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ,ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ !!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ !! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΩΝ ΤΑΙΖΕΙ !!ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ .ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ !!
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !! ΕΙΡΗΝΗ
Πηγή http://www.pentapostagma.gr

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Parkour dog!

Μπορεί ένας σκύλος να συναγωνιστεί αυτούς που ασχολούνται με το Parkour? Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο.
Πηγή http://www.psaxtiria.com

Πως να χάσει κιλά ο θαλάσσιος ελέφαντας σας!

Σας έτυχε να έχετε ένα κατοικίδιο όχι και τόσο συνηθισμένο και θέλετε να το αδυνατίσετε? Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα της κοπέλας στο παρακάτω βίντεο.
Πηγή http://www.psaxtiria.com

Ιρανοί έραψαν τα στόματά τους για να…ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ


Για 14η μέρα συνεχίζουν την απεργία πείνας οι 8 Ιρανοί πρόσφυγες που εδώ και έναν μήνα περίπου διαμένουν σε πρόχειρο κατάλυμα έξω από τα Προπύλαια.
Οι πρόσφυγες, ξεκίνησαν με απλή διαμαρτυρία αλλά δεν ίδρωσε κανενός το αυτί. Για αυτό ακριβώς στις 14 Οκτώβρη αποφάσισαν να ράψουν τα στόματά τους και να προβούν σε απεργία πείνας! Μεταξύ των απεργών είναι και μία νεαρή γυναίκα, ενώ καθημερινά παίρνουν δύναμη να συνεχίσουν από πολλούς ομογενείς τους που έρχονται στο Πανεπιστήμιο. Η αποσιώπηση του θέματος φυσικά από όλα τα MME δεν φαντάζει τυχαίο…Οι πρόσφυγες ζητούν πολιτικό άσυλο εδώ και χρόνια και το μόνο που λαμβάνουν από πλευράς κράτους είναι η αδιαφορία. Ούτε ναι, ούτε όχι είναι η επίσημη απάντηση της πολιτείας. Επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα, αφού πίσω στη χώρα τους το μέλλον έχει πεθάνει. Το σκοτάδι είναι εκείνο που επικρατεί και όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσαν : «Θέλουμε μόνο να μείνουμε εδώ. Χρόνια είμαστε στην Ελλάδα και δεν θέλουμε με κανέναν τρόπο να φανταστούμε πως θα γυρίσουμε πίσω στη χώρα μας!». Η πολιτεία δίνει εξάμηνες κάρτες παραμονής στους πρόσφυγες ενώ ταυτόχρονα σε άλλες χώρες έχει χορηγηθεί εδώ και χρόνια πολιτικό άσυλο! Φοβούνται εάν κάποια μέρα έτσι στα ξαφνικά θα απελαθούν, μαζί με τις οικογένειες τους που έκαναν ενώ ήρθαν στη χώρα μας! Εκεί όμως που το κράτος γυρνά την πλάτη του ατάραχο, οι πολίτες δείχνουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους καθημερινά στον αγώνα των προσφύγων. Πάνω από 10.000 υπογραφές έχουν μαζευτεί στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως οι χιλιάδες των εργαζομένων της πόλης αλλά και των φοιτητών έχουν ακόμα μάτια και βλέπουν γύρω τους.
Μέχρι και αυτήν την ώρα οι απεργοί δεν έχουν λάβει καμία επίσημη απάντηση από την Πολιτεία και είναι διατεθειμένοι παρά τις κακουχίες να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να πάρουν στα χέρια τους κάτι επίσημο.
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com
Σχετικά άρθρα..

Πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» υποκινούμενες από τη CIA...

Ανεβαίνει ολοένα ο αριθμός των αστυνομικών που αρνούνται την Κάρτα του Πολίτη. Εφθασαν ήδη τους 5.

Μέχρι στιγμής έχουν καρατομηθεί 5 αστυνομικοί επειδή αρνήθηκαν να λάβουν την Κάρτα του Πολίτη.
Σε διάφορες συζητήσεις με φίλους με θέμα το χάραγμα του αντιχρίστου και τα υπόλοιπα εσχατολογικά έχω τονίσει ότι όταν έρθουν εκείνοι οι έσχατοι χρόνοι δεν θα είναι κάτι θεωρητικό ή αόριστο το χάραγμα αλλά κάτι συγκεκριμένο και θα αντιπροσωπεύει καθαρά τον αντίχριστο και το πολίτευμά του επι της γής. Δεν πρόκειται κανείς άνθρωπος να χάσει την ψυχή του χωρίς να γνωρίζει ότι το χάραγμα (τσιπάκι ή ταυτότητα ή ότι άλλο χαρακτηριστικό) που θα φέρει στο χέρι ή στο μέτωπο τον τοποθετεί αυτομάτως ως οπαδό του Αντιχρίστου. Του φυσικού προσώπου του Αντιχρίστου κι όχι ενός αντίχριστου (σιωνιστικού ή μασωνικού) παγκοσμιοποιημένου συστήματος.
Υπό αυτό το πρίσμα είναι σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος την ψυχή του επειδή θα πάρει την Κάρτα του Πολίτη. Απλά το παγκόσμιο διεφθαρμένο και φασιστικό σύστημα μετράει, ως πρόδρομος του αντιχρίστου, τις δυνάμεις του. Και δοκιμάζει πάνω μας τις νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικού φακελώματος. Και πολλοί θα αναρωτιέστε μα τι συμβαίνει; Τι περιλαμβάνει η Κάρτα του Πολίτη; Ποια προσωπικά στοιχεία θα αναγράφονται σε αυτήν; Ποιοι θα την ελέγχουν; Γιατι όποιος δεν την έχει θα είναι "επί ξύλου κρεμάμενος"; Δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πωλεί οτιδήποτε, δεν θα έχει ασφάλιση, δεν θα μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε!!!!! Η κυβέρνηση εκτός από τα βασικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ αρνείται να απαντήσει τι άλλο θα περιλαμβάνεται στο ενσωματομένο τσιπάκι της Κάρτας. ΓΙΑΤΙ;
Ετσι οι ηρωϊκοί αστυνομικοί που αρνήθηκαν να παραλάβουν την Κάρτα, είναι τα πρώτα θύματα του σκληρού αντίχριστου καθεστώτος που ψάχνει λύσεις για τους μάρτυρες του Ιεχωβά αντιρρησίες συνείδησης στον στρατό, στα δικαστήρια, για τους αλλόπιστους μαθητές στα σχολεία μας ....παντού, αλλά καταστρέφει τις οικογένειες των Ορθοδόξων αδερφών μας Ελλήνων που αρνούνται να το υπηρετήσουν..
Συνέχεια στο
http://koukfamily.blogspot.com

Ένα σοκαριστικό βίντεο .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ.
Πηγή http://www.pentapostagma.gr

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΘΑΥΜΑ - ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΕ ΝΕΟΥΣ .

Ζωντανό Θαύμα του Γέροντος Ιακώβου σε νέους - Δείτε το Βίντεο
Πηγή
http://www.pentapostagma.gr

ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ(BINTEO)

Οι δυο τελευταίοι ομιλητές είπαν τις μεγαλύτερες αλήθειες..
Πηγή http://ksipnistere.blogspot.com

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ .

ΔΕΙΤΕ ΤΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.
ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΥΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.

Ελληνική " κατοχή" σε 850 σκοπιανά sites!!!!!

Μπράβο στα παιδιά.
Στο κάτω μέρος του κειμένου υπάρχει ακριβής σελίδα με όλες τις εικόνες και το κείμενο στα σκοπιανοσλαβικά. Μέχρι αυτήν την στιγμή όσες σελίδες από αυτές επισκεφτήκαμε είναι ακόμη “χακαρισμένες”.

Ανήρτησαν κείμενο στα σλαβομακεδονικά και χάρτες σε περίπου 850 περίπου sites κυρίως σκοπιανών συμφερόντων, κρατικά αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων επ’ ευκαιρία του εορτασμού της 26ης και 28ης Οκτωβρίου! Αναλυτικά…το κείμενο -στην αγγλική του μετάφραση- όπως μας ενημερώνουν μέσω email, μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
Πηγή Αιέν Αριστεύειν
http://2.bp.blogspot.com
http://koukfamily.blogspot.com

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ-ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αφιερωμένη σε όλους, όσοι πολέμησαν για την Πατρίδα και τα ιδανικά της ελευθερίας! Τιμή και Δόξα στους Ηρωές μας, στους ήρωες που πολεμήσαν σαν Ελληνες!
Πηγή http://www.digital-camera.gr

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Και υποχρέωσε όλους...να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους!

Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ακούσαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είναι υποχρεωτικό σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκύλων, να «εμφυτεύσουν» στα κατοικίδια ζώα τους ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του ζώου. Αυτή η είδηση πέρασε στα «ψιλά» όπως λέγετε. Για το τι είναι αυτό το μικροτσίπ όμως ελάχιστα φρόντισαν να πληροφορήσουν τους πολίτες.
Ποια είναι η χρησιμότητα και ποιος ο λόγος ύπαρξης του νέου επιτεύγματος της βιομετρικής τεχνολογίας όπως ονομάζετε η κατηγόρια που ανήκει το Veri Chip; Αυτή είναι και η ονομασία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ. Ας μη φαντασθεί κανείς ότι το τσιπάκι αυτό κατασκευάσθηκε από την Applied digital solutions για τα κατοικίδια ζώα.
>Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Απο
κάλυψη 13:16,17)…
Το VeriChip κατασκευάστηκε από το παράρτημα της Applied digital, με την επωνυμία Digital Angel. Από το πρόγραμμα αυτό γεννήθηκε το VeriChip. Είναι ένας μικροπομπός (μικροτσίπ), του οποίου η εφαρμογή γίνετε ΜΟΝΟ υποδόρια δηλαδή κάτω από το δέρμα. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούταν μόνο σε ζώα, αυτό όπως ήταν αναμενόμενο άλλαξε και πλέον η χρησιμότητα του εστιάζεται κυρίως στους ανθρώπους. Ήδη αρκετοί άνθρωποι είναι σφραγισμένοι με το τσιπ αυτό. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ. Ποια η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του μικροτσίπ. Το VeriChip έχει μέγεθος μόνο μερικών χιλιοστών είναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού όπως λένε και οι κατασκευαστές του και εμφυτεύετε κάτω από το ανθρώπινο δέρμα με σύριγγα. Μέσα στο τσιπάκι υπάρχει μια κεραία. Αυτή η μικροκεραία καθιστά το VeriChip πομπό ο οποίος εντοπίζετε από δορυφόρο. Έτσι αυτός που το έχει κάτω από το δέρμα του παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο μέσω των δορυφόρων, και μπορεί να εντοπιστεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκετε. Επίσης το μικροτσίπ αυτό εσωτερικά διαθέτει μια μπαταρία λιθίου και όπως μας ενημερώνει ο κατασκευαστής του Carl Sanders αυτή η μπαταρία φορτίζει από την θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο δέρμα. «Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ.
Το VeriChip εκτός από το ότι είναι μια τέλεια μηχανή 24ωρης παρακολούθησης έχει και άλλες λειτουργίες υποδούλωσης του κατόχου του. Μέσα σε αυτό το μικροσκοπικό μηχανισμό μπορούν να αποθηκευτούν πέντε «γκίγκαμπαιτ»(5 gigabytes), δηλαδή 5 δις σύμβολα περίπου, πιο απλά μέσα στο εμφυτεύσημο μικροτσίπ χωράνε κείμενα περίπου δυο χιλιάδων σελίδων! Βέβαια το δόλιο σχέδιο για την επικράτηση του εμφυτεύσημου μικροτσίπ έχει μεγάλη έκταση ραδιουργίας διότι θα είναι κάτι σχεδόν υποχρεωτικό αφού αυτός που δεν θα το έχει δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα. Με αυτή την έννοια είναι σχεδόν υποχρεωτικό. Όμως αυτός που δεν θα θελήσει να σφραγιστεί θα είναι επίσης ελεύθερος να το κάνει αλλά θα υποστεί τις συνέπειες της φτώχιας και του κατατρεγμού. Είναι σίγουρα μια απόφαση που πρέπει με θάρρος να παρθεί. Τα προσεκτικά βήματα που γίνονται για αυτήν την υποδούλωση είναι αθόρυβα και σταθερά. Πολλά έχουμε ακούσει για τη συνθήκη που και η Ελλάδα υπέγραψε και είναι μέλος για να την εφαρμόσει, τη συνθήκη του Σέγκεν. Τη προβλέπει αυτή η συνθήκη; Όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω. Όμως επειδή κατά τους «κυβερνώντες» είναι κάπως δύσκολο να επιβληθεί το υποδόριο μικροτσίπ, μέσω ραδιουργιών έχουν προβλέψει βήματα εξοικείωσης και προπαγάνδας. Σκέφτονται δηλαδή πριν την εγκαθίδρυση του μικροτσίπ κάτω από το δέρμα το σχέδιο τους να ξεκινήσει με την υποχρεωτική κατοχή μιας «Έξυπνης Κάρτας» (Smart Card). Μιας κάρτας/Ταυτότητας και αυτό πολύ σύντομα θα γίνει και στην Ελλάδα. Αυτή είναι η συνθήκη του Σέγκεν. Αυτή η κάρτα ταυτότητα που σύντομα θα είναι Πανευρωπαϊκά υποχρεωτική δεν θα είναι μια συνηθισμένη ταυτότητα όπως την ξέραμε.
Για τον λόγο ότι θα έχει επάνω της και αυτή ένα μικροτσίπ με όλες τις ιδιότητες του υποδόριου μικροτσίπ VeriChip. Εκτός από τα προσωπικά στοιχεία ταυτότητας θα έχει και άλλες λειτουργίες όπως το VeriChip. Έτσι όταν θα χάνετε η θα γίνετε κλοπή της δεν θα είναι τόσο ανώδυνο όσο το να χάνει κανείς μια απλή ταυτότητα αφού επάνω της θα υπάρχει και ο τραπεζικός λογαριασμός το δίπλωμα οδήγησης και άλλα όπως ακριβός το VeriChip. Τότε θα πουν ότι από το να υπάρχουν όλα αυτά τα χρήσιμα δημόσια έγραφα σε μια κάρτα η οποία μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί με αποτέλεσμα να χάνονται και όλα αυτά τα έγγραφα είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ του VeriChip το οποίο έχει τις ίδιες λειτουργίες και ακόμα περισσότερες με την διαφορά ότι δεν μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί. Με αυτόν τον τρόπο οι μάζες προθύμος θα σφραγιστούν.
Η Έξυπνη κάρτα θα είναι δηλαδή ο πρόδρομος του εμφυτεύσημου μικροτσίπ

Πηγή
http://www.pentapostagma.gr

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: "Εκτός Εκκλησίας όσοι πάρουν το τσιπ – 666"

Στην «Ελεύθερη Ωρα» της Κυριακής ο Μητροπολίτης Πειραιώς κάνει μια πολύ ξεκάθαρη δήλωση για την «κάρτα του πολίτη. Λέει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σεραφείμ: «Όσοι πάρουν το τσιπ – 666 μένουν εκτός Εκκλησίας».
Αρέσει – δεν αρέσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αρχιερέας που παίρνει θέση για την κάρτα του πολίτη, την ώρα που η επίσημη εκκλησία, δια του Αρχιεπισκόπου της κ. Ιερώνυμου, τηρεί στάση… σιωπής! Να είναι βέβαιοι, πάντως, οι αγαπητοί μας Μητροπολίτες πως αργά ή γρήγορα τα ίδια τα γεγονότα θα τους υποχρεώσουν να τοποθετηθούν. Και τότε θα δούμε πραγματικά την Πίστη τους…
Πηγή http://greeknation.blogspot.com
http://www.elora.gr

Μετά την επέμβαση του ΔΝΤ στην οικονομία της Ελλάδας, σειρά έχει ο ένοπλος ευρωπαικός στρατός φύλαξης συνόρων RABIT εντός Ελληνικού εδάφους!

Για πρώτη φορά μετά τον Β’ ΠΠ αναπτύσσονται και επίσημα ξένα ένοπλα τμήματα στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα θα αναπτυχθεί μια δύναμη περίπου 300 ενόπλων ειδικά εκπαιδευμένων στην φύλαξη συνόρων οι οποίοι θα προέρχονται από διάφορες χώρες της ΕΕ. Είναι επίσης η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σώμα θα αναπτυχθεί σε χώρα της ΕΕ από τότε που δημιουργήθηκε το σώμα σύμφωνα με τον κανονισμό 863/2007 της 11ης Ιουλίου του 2007. Η RABIT (Rapid Border Intervention Teams) έτσι όπως ονομάζεται η ειδική αυτή μονάδα έχει ήδη πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό ασκήσεων Πορτογαλία Σλοβενία και άλλες χώρες της Ε.Ε. και θα αφιχθεί στην Ελλάδα με τον πλήρη οπλισμό της.
Όλες οι δραστηριότητές της θα υπάγονται στις προβλέψεις των Ελληνικών νόμων, ενώ τα έξοδα της φιλοξενίας τους θα τα καλύπτει η χώρα μας. Θα ενεργούν από κοινού με τους Έλληνες συνοριοφύλακες. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομισιόν, «ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που περνούν τα σύνορα παρουσιάζει σταθερή αύξηση και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δραματική, ιδιαίτερα στα 12,5 χιλιόμετρα κοντά στην ελληνική πόλη Ορεστιάδα». Εκεί είναι ακριβώς που σε πρώτη φάση αναμένεται να αναπτυχθούν τα 300 άτομα της RABIT, καθώς σε εκείνο το σημείο ο Έβρος είναι αρκετά ρηχός με αποτέλεσμα να παρατηρείται το μεγαλύτερο κύμα παράνομης διέλευσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δυνάμεις θα αναπτυχθούν και θα τεθούν υπό τις οδηγίες των ελληνικών αρχών «για περιορισμένο –όμως- χρονικό διάστημα».
Από την πλευρά της, η αρμόδια επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ δήλωσε «η ροή των ανθρώπων που περνούν παράνομα τα σύνορα έχουν αγγίξει επίπεδα συναγερμού και η Ελλάδα είναι προφανές ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της την κατάσταση». Την ανάπτυξη των συνοριακών ομάδων ταχείας επέμβασης και τη συνεργασία της Κομισιόν είχε ζητήσει με επιστολή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.
Πηγή http://www.defencenet.gr

Πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» υποκινούμενες από τη CIA...

Το κέντρο της Αθήνας αίφνης γέμισε με πανάκριβες έγχρωμες αφίσες Ιρανών «πολιτικών προσφύγων» που είχαν ράψει το στόμα τους. Στα δε Εξάρχεια, εκεί να δείτε... Τίγκα στην αφίσα! Είναι να απορεί κανείς που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα και πως συνεργάζονται κάποιοι στην προαναφερόμενη περιοχή (άντρο των αριστεριστών και των αντιεξουσιαστών) με συμφέροντα εμφανώς υποκινούμενα από τη CIA... Αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για το ποιοι υποκινούν τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης στο κέντρο της Αθήνας.
Οι Ιρανοί αντικαθεστωτικοί, έχουν εδώ και καιρό κατασκηνώσει στα Προπύλαια, μοιράζοντας υλικό στους περαστικούς, χωρίς κανείς να έχει ζητήσει την απομάκρυνσή τους. Πριν λίγες ημέρες, στο χώρο διοργανώθηκε συναυλία, με την παρουσία αριστεριστών που μοίραζαν έντυπο υλικό, αλλά και στελεχών ΜΚΟ.
Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Δρούτσας καταφέρθηκε κατά του Ιράν, λίγο καιρό μετά το πάγωμα των καταθέσεων ιρανικής τράπεζας στην Αθήνα, υπόθεση για την οποία σας ενημερώσαμε σε αποκλειστικό μας ρεπορτάζ. Η Αθήνα συμμετέχει ενεργά στις εχθρικές κατά του Ιράν ενέργειες, παρέχοντας διπλωματική στήριξη. Λίγες ημέρες πριν, εστάλη από το ΥΠΕΞ δελτίο Τύπου με τίτλο «απειλές σε πρεσβείες μας από ιρανική οργάνωση»... Από τη μία προβοκάτσια στην άλλη! Η κυβέρνηση-ορντίναντσα της Αθήνας, αποδεικνύεται πραγματικά αδίστακτη! Κάποιοι μας σέρνουν σε περιπέτειες! Και ακολούθησε η δήλωση του επικεφαλής του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που με αφορμή την απεργία πείνας (ακούμε για τέτοιες δεκαετίες τώρα, ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα...) Ιρανών στα Προπύλαια, επτά εκ των οποίων ράψανε τα στόματά τους. Όλα αυτά, στο πλαίσιο της υπονόμευσης του αντισιωνιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης, που αποτελεί καρφί στο μάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κι όμως και πάλι η χώρα μας και η υποτελής στη Νέα Τάξη κυβέρνησή της, ακολουθούν μια ολισθηρή ατραπό, αποξενώνοντας τη χώρα από τον ισλαμικό κόσμο. Και αυτό, παρά την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, από τη Συρία.
Πηγή http://ellinonea.blogspot.com

Έκκληση βοήθειας απ' τα Πατήσια - Κραυγή αγωνίας από μια κάτοικο της περιοχής.

Αγαπητοί συμπολίτες,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων.
Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν του γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).
Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδο
ιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη).Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ. Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες … όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε…Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε… ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!
Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω – γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά … Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ’ οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.
Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της πλατείας Αμερικής (… Αφρικής) σκυφτοί από ντροπή για να μην κοιτάξουμε τους ξένους που συνουσιάζονται στα παγκάκια ή ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας. Κλείνουμε με τρόπο τα μάτια των παιδιών μας να μη βλέπουν τους ξένους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να αφοδεύουν στα πεζοδρόμια. Η περιοχή μας, μια ατελείωτη μπυραρία. Παντού ξένοι που κάθονται σε κασόνια, πίνουν μπύρες και μεθάνε, τσακώνονται μεταξύ τους και μαχαιρώνονται. Προχθές το απόγευμα έβγαλα τη δυόμιση ετών κόρη μου βόλτα όταν 3 αφρικανοί γελώντας έτρεξαν να τη σηκώσουν στα χέρια …. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Γέλασαν με τον τρόμο μου. Σε κάθε γωνία κάθε βράδυ 3-4 μαύροι που πωλούν ναρκωτικά ή σώματα γυναικών και μικρών παιδιών «προς πάσα χρήση». Το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο επί της οδού Κύπρου και Πατησίων (έργο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη) κέντρο τοξικομανών, διαρρηκτών, βιαστών. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία μας και αναρωτιόμαστε πότε θα εκραγούμε διότι εκτός των άλλων η περιοχή μας φιλοξενεί και τις γιάφκες των τρομοκρατών. Ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου όταν σε σημείο συνωστισμού έκοψαν με χαρτοκόπτη το πλαϊνό μέρος της τσάντας μου –που κρατούσα σφιχτά κοντά στην κοιλιά μου- για να με κλέψουν. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει έκλαιγα από χαρά που δεν χάραξαν την κοιλιά μου. Το καφενεδάκι του Μπαρμπά – Γιώργη έκλεισε και το πήραν Αφρικανοί και το έκαναν πορνείο – μπαρ – τηλεφωνείο. Κινέζοι ανοίγουν μαγαζιά και πωλούν λαθραία. Δεν βγάζω πια τα παιδιά μου βόλτα. Έμποροι σαρκός και οργάνων παραμονεύουν.
Ας μου εξηγήσει κάποιος ζω, ονειρεύομαι; ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η αστυνομία περιφέρεται χωρίς να κάνει ελέγχους, συλλήψεις, απελάσεις. Αναπολώ από τις διηγήσεις του πατέρα μου την Αστυνομία Πόλεων.
Οι ελάχιστοι Πατησιώτες που έχουμε μείνει στην περιοχή (οι περισσότεροι έγιναν αστοί και νοικιάζουν τα μαγαζιά τους για να γίνουν τζαμιά ή τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να τα κάνουν κοινόβια) συσπειρωνόμαστε γύρω από το παλιό Εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα επιζητώντας το θαύμα. Αυτό το Εκκλησάκι που είναι ο τόπος μαρτυρίου της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας η οποία έδωσε την ζωή της γι’ αυτό τον τόπο δεν τιμάται και δεν προστατεύεται από κανέναν ούτε ως τόπος λατρείας, ούτε ως ιστορικό μνημείο.
Σε καιρούς πολέμου θανατώθηκε η Αγία Φιλοθέη. Έλληνες – προδότες σε καιρούς ειρήνης μας παραδίδουν κάθε μέρα στη φρίκη και το θάνατο.
Δεν επιθυμούμε και δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την περιοχή μας όπως κάνουν άλλοι. Για να την υπερασπιστούμε χρειαζόμαστε βοήθεια.
Έρχεται χειμώνας. Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Τα παιδιά μας θ’ αρχίσουν να μετακινούνται για τις ελάχιστες διαδρομές. Σπίτι – σχολείο – φροντιστήριο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θ’ αρχίσουν να κρυώνουν εκτός από το να πεινούν. Ο άνθρωπος για να επιβιώσει γίνεται κτήνος (αρρωσταίνει ψυχικά, κλέβει, σκοτώνει).
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Ανήκουμε στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Μη μας προδίδετε.
ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Ε.Π ΠΑΤΗΣΙΑ

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

O πάστορας, Lindsey Williams, παρέχει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με...τo συνεχιζόμενο σχέδιο της "Παγκόσμιας Ελίτ", για την καταστροφή της Αμερικής, η οποία θα εδραιώσει την οικονομική ισχύ της Παγκόσμια Κυβέρνηση και την υποβάθμιση της ανθρωπότητας, σε μια κατηγορία σκλάβων.
Ο Lindsey Williams περιγράφει -αναφέροντας μόνο, ως πηγή του, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της πετρελαϊκής βιομηχανίας Big Three, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, στο τελευταίο στάδιο, και "διέρρευσε πληροφορίες", μόνο με συγκεκριμένες λεπτομέρειες, για το πρόγραμμα της παγκοσμιοποίησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο πάστορας Williams είπε ότι ο κόσμος είναι σήμερα σε μια κρίσιμη φάση, αναφορικά με το πρόγραμμα εξαγοράς, της παγκοσμιοποίησης, και ότι εντός των επόμενων μηνών θα δούμε τις εξής σημαντικές εξελίξεις: Oι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν την Κίνα και τη Ρωσία, προκειμένου να "πνίξουν" την Αμερική και την Ευρώπη και να τις οδηγήσουν σε έναν τριτοκοσμικό καθεστώς.
Ο Lindsey υπογράμμισε τη σημασία που έχει η σημαντική συμφωνία εξαγωγής πετρελαίου μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας. "Η Κίνα έφτασε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία για να δανείσει 25 δισεκατομμύρια δολάρια σε δύο ρωσικές εταιρείες ενέργειας, ως αντάλλαγμα μια διευρυμένη προμήθεια ρωσικού πετρελαίου. "Η Ρωσία θέλει να εξασφαλίσει τους πελάτες και να βρει ένα αντίβαρο στην εξάρτησή της από τη Δυτική Ευρώπη", τονίζεται χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον Williams, το εμπόριο μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας δεν θα πρέπει να διεξάγεται με τη χρήση αποθεματικού νομίσματος στον κόσμο, που σήμερα είναι το δολάριο, γιατί θα "διαβρώσει" περαιτέρω την αξίατου δολαρίου και θα επισπεύσει την κατασροφή του.
Επιπλέον, το νέο εμπόριο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για να δωροδοκήσουν την Ευρώπη, για να καταβάλει υψηλότερες τιμές ή, ενδεχομένως, να χάσει τελείως την πηγή της ενέργειας, που παρέχεται από τη Ρωσία.
Πηγή http://www.liako.gr/news

Έριξαν χοντρά «μπινελίκια» θαμώνες καφενείου στις Αρχάνες, στο Βουλευτή της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη !

Ως άλλος «Κέννεντυ» που εμφανίστηκε να σώσει την Κρήτη μπήκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, τέως Υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε νεοδημοκρατικό...
καφενείο στις Αρχάνες στα πλαίσια περιοδείας του συνδυασμού του Γιάννη Πλακιωτάκη… Τι ήταν όμως να μπει; Αμέσως σηκώθηκαν τέσσερις και έφυγαν επιδεικτικά ενώ οι πιο «σκληροί» που έμειναν δεν έχασαν ώρα και άρχισαν να του ρίχνουν «μπινελίκια»! … «Είσαι νούμερο και επιμένεις να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις»!, … «Είσαι ψεύτης και έχεις κοροϊδέψει τους Ηρακλειώτες»!. Απευθυνόμενοι δε προς τον κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος αφού άκουσε τα πρώτα έφυγε σαν λαδωμένος γάτος, είπαν
« Τι τον κουβαλάς μαζί σου το νούμερο; Μόνο ζημιά σου κάνει»!. Και βέβαια μετά από όλα αυτά την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια και ο τέως Υπουργός ο οποίος προτίμησε να μην συνεχίσει την περιοδεία στις Αγίες Παρασκιές… Έχεις να πεις κάτι για όλα αυτά Μανώλη ή θα τρέξει πάλι το «Ηρακλειώτικο Στέκι» να σε εξαγνίσει, για να σου να ανεβάσει το ηθικό?
Πηγή http://omikropolitikos.blogspot.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Έχεις "χρήμα"...έχεις μειωμένο λογαριασμό ΔΕΗ! Απίστευτη καταγγελία.

Σε μια συζήτηση ακούστηκε ότι αν κάποιος έχει τις κατάλληλες γνωριμίες και τα χρηματικό ποσό μπορεί να αλλάξει τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να δείχνει ότι είναι υπάλληλος οπότε να έχει μειωμένο λογαριασμό. ΑΝ αληθεύει είναι ντροπή...
Η ΔΕΗ είναι χρεωκοπημένη, εδώ κανονικά δεν πρέπει ούτε οι υπάλληλοι να δικαιούνται μειωμένο τιμολόγιο (γιατί σε μας να αυξάνετε και αυτοί που τα έκαναν χάλια να έχουν και μειωμένο τιμολόγιο!!!!!!!!) τώρα ακούμε ότι με το κατάλληλο μέσον μπορεί ο καθένας να απόλαυση τα προνόμια αυτά. Μήπως θα έπρεπε να το ψάξετε?? Aναγνώστης
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Συνταγματάρχης μυστικών υπηρεσιών ειδοποίησε τον Μεντβέντεφ για διαφθορά και βρέθηκε νεκρός.

Η ρωσική αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Novaia Gazeta δημοσιεύει σήμερα, Δευτέρα, επιστολή την οποία είχε αποστείλει στο ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ένας συνταγματάρχης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που στη συνέχεια βρέθηκε δολοφονημένος στο κελί του, και στην οποία κατήγγειλε τους ανωτέρους του για διαφθορά και προειδοποιούσε ότι έχουν δώσει εντολή εξόντωσής του. Ο συνταγματάρχης Ολεγκ Εφρέμοφ, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2008 με την κατηγορία ότι επαναπουλούσε την ηρωΐνη που είχε κατασχέσει η υπηρεσία του στην περιοχή Νίζνι-Νοβγκορόντ (500 χλμ ανατολικά της Μόσχας), βρέθηκε νεκρός στο κελί του τον Ιούνιο του 2009, με πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του.
Στην επιστολή που είχε απευθύνει πριν τον θάνατό του στο Κρεμλίνο, στο ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας, και στον Γενικό Εισαγγελέα, ο συνταγματάρχης Εφρέμοφ κατηγορούσε τον ανώτερό του στην ιεραρχία Ολεγκ Χραμόφ, επικεφαλής των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών FSB (διαδόχου της KGB) στο Νίζνι-Νοβγκορόντ, αλλά και τον υπεύθυνο εσωτερικής ασφαλείας της ίδιας υπηρεσίας, Μπορίς Πετρόφ, ότι έχουν δώσει εντολή να δολοφονηθεί μέσα στη φυλακή προκειμένου να μην αποκαλύψει αποδεικτικά στοιχεία διαφθοράς.
Ο Ολεγκ Εφρέμοφ τονίζει ιδιαίτερα στην επιστολή του ότι αρνήθηκε να εκτελέσει την εντολή του ανωτέρου του να «θάψει» μία έρευνα του εγκληματολογικού εις βάρος της συζύγου του πρώην κυβερνήτη της περιοχής. «Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο Ολεγκ Χραμόφ είχε λάβει αμοιβή 100 εκατομμυρίων ρουβλίων (2,4 εκατομμύρια ευρώ) για να θάψει την έρευνα», έγραφε ο συνταγματάρχης Εφρέμοφ στην επιστολή του, τηλεομοιοτυπία της οποίας δημοσιεύει η εφημερίδα Novaia Gazeta. Ο αξιωματούχος της FSB κατηγορούσε τον ανώτερό του και για πολλά άλλα παραπτώματα, κυρίως για παροχή "προστασίας" σε διάφορες επιχειρήσεις. Προσπαθώντας να τον φιμώσουν, οι δύο άντρες της υπηρεσίας «κατασκεύασαν την εμπλοκή μου σε μία παράλογη εγκληματική υπόθεση», γράφει ο Ολεγκ Εφρέμοφ, ο οποίος αρνείτο κάθε εμπλοκή στη διακίνηση της ηρωΐνης.
«Χρησιμοποιώντας τις επαφές τους σε κύκλους του εγκλήματος, ο Ολεγκ Χραμόφ και ο Μπορίς Πετρόφ έχουν δώσει εντολή να δολοφονηθώ», πρόσθετε ο συνταγματάρχης στην επιστολή αυτή που έγραψε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση. Οταν βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο κελί του, απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος υπευθύνων της συγκεκριμένης φυλακής, αλλά και δύο συγκρατούμενών του. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι «είχαν κρεμάσει τον Εφρέμοφ από έναν σωλήνα και τον χτύπησαν με γροθιές, κλωτσιές και κλομπ», σύμφωνα με την εφημερίδα.
Πηγή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Τα Εξάρχεια ...... εξάγουν αναρχικούς.

Έντονη ανησυχία, προκαλούν οι δηλώσεις του Ιταλού υπουργού εσωτερικών Ρομπέρτο Μαρόνι, σύμφωνα με τον οποίο «στην διαδήλωση που οργανώνει το Σάββατο στη Ρώμη το κεντροαριστερό συνδικάτο Cgil υπάρχει κίνδυνος να διεισδύσουν βίαιες ομάδες, προερχόμενες και από το εξωτερικό». Η εφημερίδα της Ρώμης "Ιλ Μεσσατζέρο", σε σχετικό της άρθρο με τίτλο «η ιταλική αντιτρομοκρατική φοβάται μαζική μετάβαση από τα Εξάρχεια των Αθηνών», τονίζει ότι «ο μεγαλύτερος συναγερμός, για την διαδήλωση, αφορά τον κίνδυνο παρείσφρησης Ελλήνων αναρχικών, αλλά και Γάλλων, Βάσκων, Γερμανών και ακόμη και Σέρβων».
Σύμφωνα με την Ιλ Μεσσατζέρο, «η κινητοποίηση του συνδικάτου Fiom-Cgil, καταφέρνει να απορροφήσει άμεσα την δυσφορία που παρατηρείται στο εξωτερικό». «Οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, προσπαθούν να αποτρέψουν, ή τουλάχιστο, να ελέγξουν, την μαζική άφιξη ομάδων διαδηλωτών που μπορεί να προκαλέσουν ταραχές στην αυριανή διαδήλωση. Και να αποφύγουν τυχόν υποτίμηση του κινδύνου, όπως συνέβη στην Γένοβα το 2001, με την διάσκεψη G8 και στο στάδιο της ίδιας πόλης, την περασμένη Τρίτη», υπογραμμίζει ο ιταλός δημοσιογράφος Μάσιμο Μαρτινέλι.
Καταφέραμε να είμαστε λοιπόν φόβητρο και για τις γειτονικές μας χώρες, εξάγοντας τρομοκράτες και τρομοκρατία. Συγχαρητήρια τόσο σε εμάς, όσο και σε όσους τόσο καιρό επιτρέπουν στα «καλόπαιδα» των Εξαρχείων να δρουν ανεξέλεγκτα.
Πηγή http://www.elora.gr

Οι Γάλλοι εξεγέρθηκαν. Εμείς;

Συγκλονιστικό είναι αυτό που γίνεται στη Γαλλία. Εκατομμύρια εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι ξεχύνονται στους δρόμους εκατοντάδων πόλεων σε αλλεπάλληλα κύματα απεργιών και διαδηλώσεων εναντίον της αντιδραστικής ασφαλιστικής μεταρρύθμισης του δεξιού προέδρου Νικολά Σαρκοζί.
Δύο, τρία εκατομμύρια διαδηλωτές συμμετέχουν κάθε φορά στις κινητοποιήσεις, με επτά μέχρι στιγμής γενικές απεργίες σε ενάμιση μήνα και δύο νέες απεργίες να έχουν ήδη προκηρυχθεί για το τέλος Οκτώβρη και τις αρχές Νοέμβρη παρά την ψήφιση του νόμου. Το κίνημα έχει ήδη τελειώσει τον Σαρκοζί. Παρόλο που οι προεδρικές εκλογές αργούν, είναι μετά από ενάμιση χρόνο και πλέον (το Μάιο του 2012), η επανεκλογή του θεωρείται πλέον άκρως απίθανη. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Το σημαντικότερο δεν είναι οι ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό της Γαλλίας, όπου οι διαδηλώσεις και οι απεργίες ανέστησαν τους διαλυμένους σοσιαλιστές, τα συνδικάτα, την Αριστερά και την Ακροδεξιά που είχαν βρεθεί σε κατάσταση πλήρους πολιτικής σύγχυσης το 2007, μετά την πανηγυρική νίκη του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές.
Το κατά πολύ σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της γαλλικής εξέγερσης είναι η επαναφορά στην πολιτική πράξη εννοιών όπως η κοινωνική αλληλεγγύη που με λύσσα προσπαθούν και έχουν καταφέρει σχεδόν να εξαφανίσουν από το προσκήνιο οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου. Τι πιο συγκλονιστικό από το να βλέπει κανείς 15χρονους ή 16άχρονους μαθητές λυκείου, εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη Γαλλία, να διαδηλώνουν με σύνθημα «για τη σύνταξη του πατέρα μου»; Τι υπέροχο αίσθημα να διαβάζει, να βλέπει ή να ακούει κανείς υπερογδοντάχρονους διαδηλωτές να περπατούν με κόπο λόγω της ηλικίας την απόσταση από την Πλατεία της Δημοκρατίας ως την Πλατεία της Βαστίλλης, διαδηλώνοντας «για να έχουν δικαίωμα σύνταξης τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου»;
Συνέχεια στο http://stopcartel.info

ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ .

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μέλη του, με την παράλληλη ιδιότητα των Εφιπποτοξοτών "Κενταύρων Κασσάι" (www.horsebackarcherygr.com), συμμετείχαν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (WTAF 2010) που έγινε απο 8 εως 13 Οκτωβρίου στην πόλη Daejeon της Νοτίου Κορέας, και κατέφεραν να φέρουν την Ελλάδα στην Πρώτη θέση. Η Ελληνική Αποστολή έπειτα απο μια ΑΨΟΓΗ τοξευτική επίδειξη, κέρδισε την ΠΡΩΤΗ θέση και κατέκτησε το "ΜΕΓΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΞΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΣ" (The Grand Price for Archery Demonstration), που αποτελεί το μεγαλύτερο αξιακά βραβείο της Διοργάνωσης.
Η Ελληνική Αποστολή, που είχε να αντιμετωπίσει Παραδοσιακές Δυναμεις οπως Ουγγαρία, Μογγολία, Κορέα, Κίνα, Ιαπωνία αλλα και τις 29 υπόλοιπες συμμετέχοντες χώρες, κατάφερε έπειτα απο μια ομολογουμένως άριστη παρουσίαση να κλέψει τις εντυπώσεις και να κατακτήσει το Βαρύτιμο Βραβείο. Είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία κατακτά μια τέτοια παγκόσμια αναγνώριση και δείχνει με τον πιο δυναμικό τρόπο οτι η τοξευτική παράδοση της χώρας μας μπορεί να αναγενηθεί απο τις στάχτες της και να κατακτήσει την θεση που της αξίζει.
Αρχηγός Απόστολής ηταν ο Σπύρος Μπάκας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιστορικών Μελετων ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ και Μέλος του Δ.Σ των "Κενταύρων Κασσάι". Υπόλοιπα μελη της απόστολής ο Νικός Καραίσκος (μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ και μελος του Δ.Σ. των "Κενταύρων Κασσάϊ") , και ο κύριος Steven Campbell μέλος των "Κενταύρων Κασσάϊ"
Iστοσελιδα και οπτικό υλικό εδώ
http://www.koryvantes.org/koryvantes/showAnounceMent.jsp?key=43
Πηγή http://www.schizas.com

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΙΝΚΑ) - ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ".

"...Το ΙΝΚΑ θα χρησιμοποιήσει κάθε νομικό μέσο, αλλά καλεί από τώρα τους πολίτες σε ετοιμότητα αν χρειαστεί, για να μην παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου...".
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα 10432όρ. 5ος τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976 Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka – http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10
Πηγή http://koukfamily.blogspot.com

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Δείτε πρώτα το πρώτο βίντεο με τους κατοίκους..
ΤΟ...ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΥΓΟ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ "ΦΑΣΙΣΜΟ" ΚΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ"-ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.

Πηγή http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Εκατοντάδες πολίτες στη Γουατεμάλα μολύνθηκαν από ιατρικά πειράματα των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν τη δεκαετία του '40 δεκαεπτά είδη ιατρικών πειραμάτων σε κατοίκους της Γουατεμάλας που μολύνθηκαν... εν αγνοία τους, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας Ραφαέλ Εσπάδα. Τα θύματα ήταν άτομα με νοητική υστέρηση, πόρνες, κρατούμενους και στρατιώτες.
Ο Εσπάδα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η αμερικανική κυβέρνηση έστειλε έγγραφα στην Ειδική Επιτροπή Έρευνας, την οποία διευθύνει ο ίδιος, προκειμένου να έρθουν στο φως τα γεγονότα αυτά που συνέβησαν μεταξύ του 1946 και του 1948.
Τα πειράματα που έγιναν σε ανθρώπους στη Γουατεμάλα αποκαλύφθηκαν την 1η Οκτωβρίου μετά την ανεύρεση των αρχείων του γιατρού που ήταν υπεύθυνος για αυτά, του ζον Κάτλερ, ο οποίος πέθανε το 2003. Στο πλαίσιο των πειραμάτων αυτών περίπου 1.500 άνθρωποι στη Γουατεμάλα μολύνθηκαν εν αγνοία τους με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως η σύφιλη και η βλεννόρροια, προκειμένου να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα της πενικιλίνης. Οι ερευνητές που τα πραγματοποίησαν είχαν επιλέξει ως πειραματόζωα άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων άνθρωποι με νοητική υστέρηση. Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ζήτησε συγγνώμη από τη Γουατεμάλα, ενώ ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τηλεφώνησε για τον ίδιο λόγο στον ομόλογό του Αλβάρο Κολόμ και του εξέφρασε τη βαθιά του λύπη.
Πηγή http://www.in.gr

Κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα παρεμβαίνει τηλεφωνικά .

Ένας αγανακτισμένος κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα αρκετά ενημερωμένος θα έλεγα..

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ 21/10/2010(ΑΘΗΝΑ)

Συγκλονιστικές εικόνες των ουρανών στις 21/10/2010.Ασταμάτητοι ψεκασμοί όλη την ημέρα ερήμην της γνώσης μας.Ήταν μία απο τις πιο δραστήριες ημέρες των τελευταίων ετών.
Πηγή http://www.youtube.com/user/HellenicGuardline

 Μεξικό: 20χρονη φοιτήτρια χρίστηκε αρχηγός της αστυνομίας.

Μία 20χρονη φοιτήτρια διορίστηκε χθες, ελλείψει άλλου υποψηφίου, αρχηγός της αστυνομίας σε μία παραμεθόριο με τις ΗΠΑ πόλη του Μεξικού, η οποία μαστίζεται από τη βία και το οργανωμένο έγκλημα, ανακοινώθηκε σήμερα από τη δημαρχία της.
Η Μαρισόλ Βάλιες, «ήταν η μόνη που αποδέχθηκε τη θέση της διευθύντριας της δημοτικής δημόσιας ασφάλειας στη Γουαδαλούπε», μία πόλη 10.000 κατοίκων στην Πολιτεία της Τσιουάουα, τόνισε η δημαρχία. Η νεαρή φοιτήτρια σπουδάζει εγκληματολογία στη Σιουδάδ Χουάρες-την πλέον επικίνδυνη πόλη στη χώρα, που μετρά ήδη 2.000 νεκρούς από την αρχή του χρόνου-η οποία απέχει 60 χλμ από τη Γουαδαλούπε, της οποίας ο δήμαρχος δολοφονήθηκε στις αρχές Ιουνίου.
Πολλοί αστυνομικοί και στελέχη της δημοτικής αστυνομίας έχουν πέσει θύματα του κύματος βίας, ορισμένοι μάλιστα βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι. Μόνον την περασμένη εβδομάδα οι αρχές κατέγραψαν τη δολοφονία οκτώ ανθρώπων στη Γουαδαλούπε, πόλη προ βρίσκεται πάνω στην κύρια δίοδο διακίνησης των ναρκωτικών προς το Τέξας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις αρχές, η βία στην Τσιουάουα σχετίζεται με τον πόλεμο που έχει εκραγεί ανάμεσα στα καρτέλ ναρκωτικών της Χουάρες και της Σιναλόα για τον έλεγχο της τοπικής αγοράς και της διακίνησης προς τις ΗΠΑ.
Πηγή http://ksipnistere.blogspot.com

ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .

Ενταση επικράτησε κατά την άφιξη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο ξενοδοχείο όπου και πραγματοποιήθηκε η ομιλία του. Εργαζόμενοι της ενωμένης κλωστοϋφαντουργίας, τον περίμεναν στην είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος, ωστόσο ο ίδιος παρά τις εκλήσεις τους δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο του, για να τους μιλήσει. Το όχημα με τον πρωθυπουργό εισήλθε στο χώρο του ξενοδοχείου και άντρες της αστυνομίας απέκλεισαν την πρόσβαση στους εργαζόμενους με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.
Με πανό και με συνθήματα περίμεναν το κυβερνητικό κλιμάκιο στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, οι εργαζόμενοι της ενωμένης κλωστοϋφαντουργίας, αντιπροσωπείες των οποίων ήρθαν από όλη την Ελλάδα. Οι υπουργοί που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, αντίκρισαν την αγωνία και την αγανάκτηση των εργαζομένων οι οποίοι και τους εξέθεσαν τα προβλήματά τους, υπενθυμίζοντας παράλληλα τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για στήριξη του κλάδου τους.
Οι υπουργοί οι οποίοι και συνόδευαν τον πρωθυπουργό στην επίσκεψή του στην περιοχή, είχαν ένα σύντομο διάλογο με τους εργαζόμενους και έπειτα αναχώρησαν για το ξενοδοχείο στο οποίο και πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις για την αγροτική, κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική της περιφέρειας.
Πηγή http://ksipnistere.blogspot.com