Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Οι Ρωμαίοι έχουν μια αρκετά κακή φήμη και είναι πασίγνωστο στην ιστορία για τις διαστροφές τους και τα σεξουαλικά όργια που λαμβάνονταν στην χώρα σε τακτική βάση.

weird coins01Αρκεί να ρίξετε μια ματιά σε μερικά έργα τέχνης από τη ρωμαϊκή περίοδο και θα δείτε ότι είναι γεμάτα με σεξουαλικά θέματα. Υπάρχουν αρσενικό-αρσενικό ζευγάρια στο κρεβάτι, αρσενικό - αγόρι, αρσενικό-θηλυκό (κυρίως από την περίοδο της Πομπηίας), .

Ένας εφευρετης χτίζει κάψουλα Doomsday επιβίωσης για το 2012..

Ξόδεψε πολλά λεφτά..

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ "ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Την ώρα που οι Έλληνες πολιτικοί, μεθοδευμένα, είτε δια θετικών ενεργειών, είτε κυρίως με την αδιαφορία τους, σπρώχνουν προς την έξοδο, κάθε τι που περιέχει τη λέξη "Μακεδονία" και τη συνδέει με την υπόλοιπη Ελλάδα, οι Σκοπιανοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την κλοπή και την πλαστογράφιση της ...ελληνικής ιστορίας, ενθαρρυμένοι από την ενδοτικότητα των Ελλήνων, που τρέμουν να βάλουν άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Αθήνα ή να συλλάβουν τα κοπρόσκυλα που έβαψαν με μπογιά τον "δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας" στην οδό Εγνατία.
Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί περιμένουν να τελειώσει (λόγω διαιώνισής του), σε βάρος της Ελλάδας, η υπόθεση του ονόματος, που ΟΛΟΙ έχουν για χαμένη οριστικά και απλά αποφεύγουν να αγγίξουν την καυτή πατάτα, περιμένοντας από τον πανδαμάτορα χρόνο να δώσει τη λύση, για να μη χρειαστεί να πολεμήσουν. Το γράψαμε στο taxalia, πολλές φορές.
Όπως ακριβώς με τις πυρκαγιές που έβαζαν οι Τούρκοι, όπου όλοι οι ηττοπαθείς πολιτικοί αγχώθηκαν, μην τυχόν και αποδειχθεί κάτι, οπότε θα έπρεπε να δείξουν κάποιο "ανάστημα".

Καναδός φτιάχνει καθαρή ελληνική μπίρα!

Ένας Καναδός ζυθοποιός ήρθε στην Ελλάδα και εδώ και δέκα χρόνια φτιάχνει μία από τις λίγες ετικέτες αμιγώς ελληνικής μπίρας. Ο Ντέιβιντ Γουντ, γενικός διευθυντής της Ζυθοποιίας Ζέος, εξηγεί τι τον έφερε στην Ελλάδα: "Όταν ήμουν 14 ετών, στον Καναδά, πήγαινα σε ένα ελληνικό.........εστιατόριο όπου υπήρχαν διάφορες φωτογραφίες από μέρη της Ελλάδας. Θυμάμαι να κοιτάζω μία από αυτές τις φωτογραφίες και να λέω στον εαυτό μου: κάποια μέρα θα ζεις εκεί. 
Eτσι, όταν προέκυψε η επαγγελματική πρόταση κι ενώ ήδη έκανα καριέρα ως ζυθοποιός, το είδα όχι μόνο ως επαγγελματική ευκαιρία, αλλά και ως εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου». Ο κ. Γουντ νιώθει περισσότερο Ελληνας από πολλούς γηγενείς, αν και δεν μιλά ελληνικά. Από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα είναι η γραφειοκρατία και η υπερβολική φορολόγηση. "Αναπόφευκτα σκοντάφτουμε πάντα στη γραφειοκρατία, αλλά και στην παράλογη και υπερβολική φορολόγηση, ακόμα και όταν μια εταιρεία θέλει να εξάγει. 
Το κράτος ζητά τόσο πολλά, και μάλιστα προκαταβολικά, κάτι στο οποίο για να ανταπεξέλθει μια μικρή εταιρεία, πρέπει αναγκαστικά να αυξήσει την τιμή των προϊόντων της. Εμείς είμαστε τυχεροί, γιατί αυτοί που αγοράζουν την μπίρα μας δέχονται να πληρώσουν τα σχετικά τέλη, όμως η γενικότερη λογική είναι λάθος. Ειδικά με την παρούσα, δύσκολη κατάσταση, μου φαίνεται ακόμα πιο παράλογο να μη γίνονται ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις εξαγωγές, οι οποίες είναι κέρδος για όλους».
www.katoci.com

Και για να αναπνεύσεις, φόρο θα πληρώνεις! Βίντεο

Νομίζετε τώρα ότι πληρώνεται φόρους; Σιγά ... τους πολλούς! Σε λίγο να δείτε τι μας περιμένει!
Oι φόροι αυξάνονται συνεχώς και κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα χιουμοριστικό βίντεο!
Έφτιαξαν λοιπόν ένα βίντεο, στο οποίο θέλουν να μας δείξουν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, σε λίγο για κάθε μας κίνηση, θα πληρώνουμε. Δεν απέχουμε και πολύ...

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... Η ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...

Μήνυση κατά της Τουρκίας για τις πυρκαγιές του 2007 στην περιοχή της Ζαχάρως, αποφάσισε να υποβάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Ζαχάρως.
Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Λαμπρόπουλος στο ΙΟΝΙΟΝ FM. «Ο Δήμος Ζαχάρως είναι ο πιο κατεστραμμένος δήμος του αιώνα από τις πυρκαγιές» είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.
«Μετά τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, εμείς έχουμε και θεσμική, αλλά και ηθική υποχρέωση να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε», σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος. «Μην ξεχνάτε είπε, πως είχαμε τόσους νεκρούς»...

Το γεγονός είναι ότι ο πλανήτης βομβαρδιζετε απο χημικές ουσίες από μεγάλο υψόμετρο με το σύστημα του ψεκασμού, στο πλαίσιο προγράμματος γεωμηχανικής που διεξάγεται από τις αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες και πανεπιστήμια που έχουν εγκριθεί, και χωρίς καμια εποπτεία , δεν μπορεί πλέον με τίποτα να αμφισβητηθεί.

Bίντεο σοκ από την 15χρονη που βασάνιζαν τα πεθερικά της για να γίνει πόρνη.

Σοκ προκαλεί το βίντεο της 15χρονης από το Αφγανιστάν που βασάνιζαν τα πεθερικά της επειδή δεν ήθελε να γίνει πόρνη. Της έχουν σπάσει τα δάκτυλα, της έχουν βγάλει τα νύχια και της έχουν βγάλει τούφες από τα μαλλιά.
Δείτε το βίντεο:

Πέθανε ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής Νικόλαος Σταύρου, που μας αποκάλυψε την πραγματικότητα της κατοχής που περνάμε! Βιντεο.Το περίεργο είναι πώς...

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής πολιτικών επιστημών Νικόλαος Σταύρου, απεβίωσε μετά από καρδιακό πρόβλημα (;) , στα 76 του χρόνια...
Αφύπνιση συνείδησης: Το περίεργο είναι πώς μετά από μια μεγάλη αποκάλυψη, αυτός που την έκανε πεθαίνει!
Δείτε το βίντεο της αποκάλυψης που μας έκανε και βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί...
Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ HOWARD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

Αν ο Εφραίμ ήταν μαχαιροβγάλτης…> Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας. Ο νεαρός Αφγανός δεν είχε μαζί του κάποια επίσημα έγγραφα με αποτέλεσμα να δηλώσει ανήλικος στην αστυνομία και να αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα. Με μία απλή δηλαδή ομολογία ο αλλοδαπός κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος παρα το γεγονός ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε όργανα της τάξης.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες του Λιμενικού έκαναν περιπολία στο λιμάνι της Πάτρας όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!

Οι αγιογράφοι του ΠΑΣΟΚ έγιναν οι … νεκροθάφτες του..

Έχουν πολύ πλάκα τις ημέρες αυτές οι δημοσιογράφοι αλλά και οι πολιτικοί που ενώ τόσα χρόνια στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου, τώρα τον αποκηρύσσουν. Στηριζόμενοι στη λήθη του εφήμερου πιστεύουν ότι ο κόσμος που τους διάβαζε ή τους άκουγε εκστασιασμένος όταν αποθέωναν τον παπανδρεϊσμό, τώρα θα τους ξανακούσει και θα τους ξαναδιαβάσει επειδή ανακάλυψαν ότι ο κ. Παπανδρέου απέτυχε και διέλυσε τη χώρα.
Αναρωτιέται κανείς αν ντρέπονται όλοι εκείνοι που αλλάζουν πολιτικό δέρμα πιο εύκολα και από τους χαμαιλέοντες. Το 1996 οι ίδιοι είχαν κάνει άγαλμα τον Κ. Τα ντελίβερι μπόις του εκσυγχρονισμού έγραψαν με τα εκσυγχρονιστικά Mont Blanc τους άπειρες αγιογραφίες για τον σωτήρα Κ. Σημίτη που μας έβαλε στην ΟΝΕ, μας έκανε κράτος, έφτιαξε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο πλευρό της κας Αγγελοπούλου (που είναι αυτή ρε παιδιά;). Μέχρι και το Ευρωπαϊκό της Εθνικής ποδοσφαίρου ήταν έργο του… Σημίτη και της Ελλάδας που είχε εκσυγχρονιστεί.
Ώσπου, ο Σημίτης κατέρρευσε, τα σκάνδαλα βγήκαν στη φόρα, το Χρηματιστήριο που τάϊζε τη «συμμορία των προθύμων στα media» διαλύθηκε. Και τότε όλοι αυτοί ανακάλυψαν τα λάθη του εκσυγχρονισμού και έψαξαν να βρουν κάποιο άλλο «θύμα» της λεγόμενης προοδευτικής παράταξης. Αφού περιπλανήθηκαν λίγο στα κεντροδεξιά χωράφια, γλείφοντας και ολίγον τον Καραμανλή, ανακάλυψαν τελικά τον Γ. Παπανδρέου. «Το παιδί της Αλλαγής» ήταν ο ιδανικός εκφραστής τους, ένας έτοιμος πρωθυπουργός που θα έστηνε το νέο μαγαζάκι της Κεντροαριστεράς.

Χρωστάτε στο Δημόσιο; Έρχεται νέα ρύθμιση!

Χαράς ευαγγέλια για όλους όσοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο. Πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι είναι έτοιμη νέα ρύθμιση, με την οποία θα προωθείται η εξόφληση τους.
Οι βασικές προβλέψεις της θα είναι δύο και συγκεκριμένα:
α) για όλους όσοι θέλουν να πληρώσουν εφάπαξ την υποχρέωση, δεν θα..... προβλέπεται καμία προσαύξηση, πέναλτι ή πρόστιμο,
β) για εκείνους που θέλουν να τακτοποιήσουν την υποχρέωση τους τμηματικά, θα υπάρχει πρόβλεψη για 60 μηνιαίες δόσεις. Από το υπουργείο υποστηρίζουν ότι κανονικά η ρύθμιση θα έπρεπε να έχει περάσει από το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, στο πλαίσιο μιας σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που θα λειτουργούσε ως «σκούπα».
Τελικώς, αυτό, για άγνωστους λόγους, δεν κατέστη δυνατό. Αναμένεται ωστόσο ότι θα γίνει μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα. Σε ό,τι αφορά στους λόγους που ώθησαν το οικονομικό επιτελείο στην απόφαση να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση τώρα, αρμόδιες πηγές του, έλεγαν το πρωί ότι ήταν οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι που …πίεζαν.
Μετά τις τελευταίες συλλήψεις και τις παραπομπές επιχειρηματιών στο αυτόφωρο, για χρέη προς το δημόσιο, σημειώθηκε πολύ μεγάλη κίνηση στις εφορίες, για την τακτοποίηση τέτοιου είδους υποχρεώσεων. Και κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει γρήγορα μια νέα ρύθμιση, για να αξιοποιηθεί το «καλό κλίμα».
Ζητούμενο βεβαίως αποτελεί για πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η πρόθεση των υπόχρεων. Αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από το πόσο είναι διατεθειμένο το ίδιο το δημόσιο να κυνηγήσει την υπόθεση. Προς το παρόν, φαίνεται ότι είναι. Το θέμα είναι για πόσο καιρό ακόμα …
http://www.newscode.gr

Ο άνθρωπος που δεν είχε ανάγκη τη ΔΕΗ.

50χρονος ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός έχει καταφέρει να αποκτήσει πλήρη ενεργειακή αυτονομία στο σπίτι του με χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας, αλλά και να μετακινείται με καύσιμο από σάπια φρούτα.
Τρία χρόνια έχει να πατήσει το πόδι του σε βενζινάδικο και 16 χρόνια να του έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ και φυσικά ούτε τώρα του ήρθε το...… χαράτσι!
Πρόκειται για τον 50χρονο «πολυμήχανο» ερασιτέχνη ερευνητή Μιχάλη Καλογεράκη, ένθερμο οπαδό της πράσινης ενέργειας, ο οποίος έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του στις Γούρνες Ηρακλείου τη δική του «ΔΕΗ», το δικό του παρασκευαστήριο καυσίμου, αλλά και τους δικούς του αυτοσχέδιους… αντιδραστήρες, όπου προχωρεί σε διάσπαση υδρογόνου και οξυγόνου.
Ο Μιχάλης Καλογεράκης, ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, έχει καταφέρει επί χρόνια να έχει πλήρη ενεργειακή αυτονομία στο σπίτι του με τη χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας.

Βλαντιμίρ Πούτιν: "Δεν ξέρετε πόσο πολύ και με ποιον μπλέξατε. Θα το μετανιώσετε αλλά θα είναι αργά". Ιερός πόλεμος της Ρωσίας κατά της...

ελληνικής αθεϊστικής και πολυπολιτισμικής πολιτικής και δικαστικής ελίτ... ..
ΕΞΩΘΕΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ !!! ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΝΤΥ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ..
ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΞΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ 3.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ... Ε ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ...

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ρωσία : «Για μας η Ελλάδα ΤΕΛΟΣ!»

Στα άκρα οδηγούν την σύγκρουση με την Ελλάδα, Πούτιν και Ρωσία !
Ο κύβος ερρίφθη! Η Ρωσία δεν έχει άλλη υπομονή να κάνει τα «στραβά μάτια» στην Ελλάδα και τις αποφάσεις που παίρνει, που σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Ρώσου ηγέτη είναι επικίνδυνες και επιπόλαιες...
Στην Ρωσία είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν την σύγκρουση στα άκρα, μετά και την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ, η οποία ήταν από την αρχή «casus belli» για τους (πρώην) συμμάχους μας…
Μάλιστα οι Ρώσοι είχαν στο παρελθόν ανακαλύψει, ούτε μία , ούτε δύο , αλλά τρεις φορές κατασκοπεία Ελλήνων εις βάρος τους , για λογαριασμό «δυτικών δυνάμεων» , αλλά είχαν κάνει πίσω, γιατί ο Πούτιν πίστευε πολύ στην συνεργασία με την Ελλάδα. Σύμφωνα όμως με διασταυρωμένες πληροφορίες οι Ρώσοι λένε «ως εδώ και μη παρέκει»
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που τίθεται πλέον , είναι τι θα γίνει αν η Ρωσία αξιώσει τα δισεκατομμύρια ευρώ που τους χρωστάμε από ανεξόφλητες εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, αλλά και αν θα συνεχιστεί η αθρόα εισροή συναλλάγματος από τους Ρώσους τουρίστες που κατακλύζουν κάθε χρόνο την Ελλάδα…

Το PKK καλεί σε εξέγερση μετά την τουρκική σφαγή!

"Καλούμε τον λαό του Κουρδιστάν, ιδιαίτερα στο Χακάρι και το Σιρνάκ, να αντιδράσουν κατά της σφαγής και να ζητήσουν τον λογαριασμό από τους δράστες με εξεγέρσεις" αναφέρει η ανακοίνωση της ένοπλης πτέρυγας του PKK, που λέει πως "αυτή η σφαγή δεν είναι ατύχημα ή μία αθέλητη πράξη. Είναι μία οργανωμένη και σχεδιασμένη σφαγή".
Ειδικότερα, με τη λέξη SERHILDAN, που στα κουρδικά σημαίνει εξέγερση, το ΡΚΚ καλεί τους Κούρδους των επαρχιών Χακάρι και Σιρνάκ στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ να βγουν στους δρόμους και να συγκρουστούν με την αστυνομία και τον στρατό μετά τη σφαγή των αμάχων απ' την πολεμική αεροπορία της Τουρκίας που σκόρπισε το θάνατο σε 35 ανθρώπους.

ΙΡΑΝ: Οι ΕΔ του "στρατός της εκδίκησης".

Το πόσο δυνατός και αποτελεσματικός είναι ένας στρατός φαίνεται μόνο στο πεδίο της μάχης.Αυτό αποδείχτηκε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Τώρα είναι το Ιράν που δηλώνει έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση. Στο βίντεο παρουσιάζονται οι ΕΔ του Ιράν ως ο "στρατός της εκδίκησης".
Δείτε το βίντεο:

O ιερός πόλεμος της Ρωσίας κατά της ελληνικής πολιτικής ελίτ.


Την ώρα που ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ.Δελαβέκουρας, δήλωνε προς την Ρωσία με αφορμή την διαμαρτυρία της στην υπόθεση του ηγούμενου Εφραίμ ότι «Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου με μακρά δημοκρατική παράδοση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και σαφής διάκριση των εξουσιών. Για τα ανωτέρω θέματα η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις» κατά μία περίεργη ιστορική συγκυρία δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί, επιφορτισμένοι με την δίωξη του οικονομικού εγκλήματος παραιτούντο, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις της πολιτικής ηγεσίας στο έργο τους!
Δηλαδή η πραγματικότητα ισοπέδωνε τον βερμπαλισμό του ΥΠΕΞ .
Τι χρεία άλλων μαρτύρων είχε η Μόσχα για να προχωρήσει σε αυτό που ήδη έχει κάνει, με ασυνήθιστη, για τους αδαείς, σκληρότητα: Να κηρύξει ιερό πόλεμο κατά των κυβερνήσεων Παπανδρέου-Παπαδήμου.

Guardian: "Οι Έλληνες δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους".

Στις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα μετά το ξέσπασμα της κρίσης αναφέρεται δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.
Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφεται στη βρετανική εφημερίδα Guardian η άθλια οικονομική κατάσταση των σύγχρονων Ελλήνων που φτάνουν στο σημείο ακόμα και να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους γιατί δεν μπορούν να τους προσφέρουν φαγητό.
"Η ελληνική οικονομική κρίση μετατρέπεται σε τραγωδία για τα παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι οικογένειές τους" ο τίτλος του δημοσιεύματος και το άρθρο ξεκινά με αναφορά στην τραγική κατάσταση ενός πολύτεκνου πατέρα με 10 παιδιά από την Πάτρα που με μοναδικά μηνιαία έσοδα 960 ευρώ και ένα διμηνιαίο επίδομα 460 ευρώ, βρέθηκε να χρωστά ακόμα και στον φούρναρη.
"Η κρίση μας σκότωσε.
Ντρέπομαι που το λέω σταλλά έφτασα στο σημείο να μην έχω δύο ευρώ να αγοράσω ψωμί", σημειώνει και εξηγεί στην εφημερίδα πως αναγκάστηκαν με τη γυναίκα του να απευθυνθούν στις δημοτικές αρχές για να σώσουν τα παιδιά τους.
Στο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις από εκπρόσωπο του Δήμου Πατρών που αναφέρει ότι πέρυσι τα Χριστούγεννα οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου έδωσαν τρόφιμα σε 400 οικογένειες αλλά φέτος δέχτηκαν πάνω από 1.200 αιτήσεις για βοήθεια.

Ο Γκλέτσος τα βάζει με όλους!

Ο Απ. Γκλέτσος, έκανε επίθεση κατά πάντων. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Star, δηλώνει πικραμένος από τον πρόεδρο της ΠΕΔ Βαγγέλλη Τετριμίδα και τον δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο που δεν τήρησαν την συμφωνία που είχαν κάνει για την θέση δημάρχου στο Δ.Σ. του λιμενικού ταμείου...
Φθιώτιδας. Καταγγέλει την πρώην δήμαρχο Στυλίδας Αλ.Σχορετσανίτη για το γνωστό θέμα του βιολογικού καθαρισμού και σχολιάζει για πρώτη φορά το επεισόδιο με τον πρώην συνεργάτη του Ευάγγελο Κυριακίδη. ''Δεν θα γίνω ούτε δικαστής, ούτε αστυνομικός'' λέει μεταξύ άλλων και τονίζει πως θα αποσύρει τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά του κυρίου Κυριακίδη...

Δείτε το βίντεο:

Μήνυμα προς τον κόσμο από το Μουφτή της Συρίας: "ένα μάτι για ένα μάτι" αν χτυπήσει τον Λίβανο ή τη Συρία έχω είδη στην Αμερική και στην Ευρώπη βομβιστές αυτοκτονίας..

O BENJAMIN NETANYAHU θέλει να επιτεθεί στο Ιράν και να αρχίσει ο 3ος παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ..

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Αιγυπτιακός λαμπτήρας.

Δείτε το πειραμα..
ΛΑΜΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Τελετουργία των Illuminati στο Ground Zero 9/11..Δείτε να φρίξετε..Τυχαία και αυτά..

Το μάτι που βλέπει τα πάντα  είναι το σήμα του  αντιΧριστου και αντιπροσωπεύει  συμβολικά. τους Illuminati
Περίπου σε όλες τις μυστικές κοινωνίες χρησιμοποιείτε  το σήμα Allseeingeye.
Στο βίντεο βλέπετε την τελετή για τα θύματα στο σημείο ground zero όπου και σχηματίζουν το γνωστό μάτι..

Δειτε και μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες μυστήριο...
1.Η 9 / 11 έχει εμπνεύσει μια μυριάδα  μνημείων που είναι διάσπαρτα σε όλη την Αμερική. Μερικά   περιέχουν περίεργο συμβολισμό αποκρυφισμό.
Σας θυμίζει τίποτα..;

2.All-Seeing Eye στο World Trade Center στο σταθμό του υπογείου σιδηροδρόμου

3.Ένα ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι  πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν  το «Oculus» ένα  έργο τέχνης, το οποίο είχε τοποθετηθεί ακριβώς κάτω από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 1998 με ένα μάτι στο κέντρο του..


Καραγκιόζης- Και πάντα ν' αγωνίζομαι

Αυτό είναι το εκπληκτικό βίντεο της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Ελένης Ζιώγα, από την Πρέβεζα. 
Συγχαρητήρια Ελένη και παιδιά γι αυτό το βίντεο δίνετε δύναμη σε όλους μας.
Η ταινία έγινε στα πλαίσια προγράμματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας 2011.

Ένα (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσαν δύο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου

Ένα (1) ευρώ κατέθεσαν για τα τέλη κυκλοφορίας του 2012 δυο εκπαιδευτικοί στη ΔΟΥ Αγρινίου. 
Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που...μας παρέχουν.Δεν προβλέπονται πρόστιμα για την περίπτωση διότι δεν αρνούμαστε τη χρήση έστω των κακών δρόμων, διαφωνούμε όμως στο ύψος της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών του κράτους και την οριζόντια εφαρμογή του. Ούτε μπορεί να μας βάλει πρόστιμο η Δ.Ο.Υ. ότι δεν καταβάλαμε εμπρόθεσμα τα τέλη!
Ας προχωρήσει σε νέα πράξη αλλά πρέπει να απαντήσει στους νόμιμους λόγους που προβάλουμε στο γραμμάτιο πληρωμής που καταθέτουμε.Άλλωστε μην γελιόμαστε η άρνηση-διαμαρτυρία αυτή είναι και ένας τρόπος ανυπακοής., δήλωσαν στο newspressagrinio οι δύο εκπαιδευτικοί που χθες Τετάρτη 28-12-2011 κατέθεσαν στο παρακαταθηκών και δανείων του Αγρινίου το ποσό του ενός (1) ευρώ.
Ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος και Γεν. Γραμματέας της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας έδωσε συνέντευξη στον ΑΧΕΛΩΟ TV και θα μεταδοθεί σήμερα Πέμπτη, όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνου της τοπικής τηλεόρασης, στα δελτία ειδήσεων του καναλιού, όπου μεταξύ άλλων είπε: «ότι η κίνηση αυτή έχει συμβολικό χαρακτήρα και είναι μια πρώιμη ανυπακοή σε έναν εισπρακτικό μηχανισμό που η πλειοψηφία των πολιτών τον έχει αποδεχτεί διότι οι θεσμικές άμυνές της είναι ανύπαρκτες και της έχει επιβληθεί η προσωπική ευθύνη έναντι της κρατικής κυριαρχίας των αστικών δομών.
Δεν είναι μια ακτιβίστικη δράση αλλά μια σοβαρή πολιτική πράξη με κοινωνικό και νομικό υπόβαθρο. Κάτι που στην Κέρκυρα γίνεται με συλλογικό τρόπου και πρωτοβουλία του τ. βουλευτή Γιώργο Καλούδη και νυν περιφερειακού συμβούλου Ιονίων νήσων.
Το σοβαρό των επιχειρημάτων μας φαίνεται από το γεγονός ότι το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων με αφορμή την παρέμβαση της Κέρκυρας έχει υποβάλει ερώτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για γνωμάτευση περί των αιτιάσεων και στο τι ισχύει τελικά. Άρα η ρωγμή και στην είσπραξη του υπέρογκου χαρατσιού των τελών κυκλοφορίας είναι γεγονός και ένα νέο κοινωνικό μέτωπο κατά των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων ξεκινάει»…
Δείτε την αιτιολογική αίτηση – δήλωση που κατατέθηκε για τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2012………

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!

Και καλούν να επέμβει ο ίδιος ο Πούτιν!
Ετοιμάζεται διαμαρτυρία στην ελληνική πρεσβεία στην Μόσχα για τον Εφραίμ
Διεθνής επιτροπή κοινωνικών οργανώσεων με την ονομασία "Θα υπερασπιστούμε τον 'Αθω!" ιδρύθηκε σήμερα ως αποτέλεσμα συνεδρίασης ομάδας πρωτοβουλίας για την υπεράσπιση του συλληφθέντος αρχιμανδρίτη Εφραίμ.
Η συνεδρίαση έγινε στο Διεθνές Ίδρυμα Σλαβικών Γραμμάτων και Πολιτισμού και στην Επιτροπή εκτός από το εν λόγω Ίδρυμα συμμετέχουν το Συμβούλιο Ορθοδόξων Κοινωνικών Οργανώσεων, το Ίδρυμα βετεράνων ενόπλων συγκρούσεων "Πίστη και Τιμή", καθώς και άλλες πατριωτικές οργανώσεις βετεράνων, το κοινωνικό κίνημα "Πορεία κατά της διαφθοράς", η ρωσική Λέσχη μοτοσυκλετιστών"Νυχτερινοί Λύκοι", γνωστοί για τις συναντήσεις τους με το Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν και πολλοί άλλοι φορείς.
Η Επιτροπή αποφάσισε τις επόμενες ημέρες να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να προκαλέσει την προσοχή της κοινής γνώμης σχετικά με τις ενέργειες των ελληνικών Αρχών "για την καταπίεση Αθωνιτών μοναχών και τη δίωξη του πατέρα Εφραίμ".
Ειδικότερα, αποφασίστηκε να οριστεί διεθνής δημόσια διερεύνηση της "υπόθεσης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ" και να συνταχθούν εκκλήσεις προς την πολιτική ηγεσία της Ρωσία να πάρει θέση. Όπως ανακοινώθηκε, η επιτροπή προετοιμάζει σειρά διαδηλώσεων διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα, για τις οποίες παραχωρήθηκε η σχετική άδεια από τις δημοτικές Αρχές της πόλης για την 30ή και 31η Δεκεμβρίου.

Ζωντανές γέφυρες

Στα Μεγκαλάια, μια περιοχή που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στα σύννεφα, η μετακίνηση είναι μια δύσκολη υπόθεση. Για αυτό τον λόγο, εδώ και εκατοντάδες χρόνια οι κάτοικοι φυτεύουν και μεγαλώνουν τις δικές τους «ζωντανές» γέφυρες.

Υπό κυπριακή διοίκηση οι τουρκικές δυνάμεις σε Κόσοβο και Βοσνία

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει μπροστά της η Άγκυρα καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει για ολόκληρο το επόμενο έτος την προεδρία για θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ESDP) αφού η Δανία που αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ από 1η Ιανουαρίου 2012, δεν προτίθεται να αναλάβει και την ευθύνη της διοίκησης των ευρωπαικών αποστολών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ανάμεσα στις επιλογές που εξετάζει η Τουρκία, προκειμένου τα στελέχη της να μη βρεθούν υπό τη διοίκηση Ελληνοκυπρίων Αξιωματικών, είναι η απόσυρση του συνόλου των στρατιωτικών δυνάμεων που υπηρετούν στη Βοσνία (EUFOR Althea) και των αστυνομικών στο Κόσοβο (EULEX Kosovo) ή η συμβολική παρουσία στις αποστολές αυτές με περιορισμένο και χαμηλόβαθμο προσωπικό.
Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Taraf, η Τουρκία εμφανιζόταν απόφασισμένη να παγώσει πλήρως τις σχέσεις της με την ΕΕ για θέματα Άμυνας, αρνούμενη να δέχεται εντολές από τη Λευκωσία, ενώ πλέον φαίνεται πως επικρατούν δεύτερες σκέψεις για εξέταση κατά περίπτωση των ζητημάτων που θα ανακύπτουν (“Ankara restated that details on controversies that could erupt out of the Greek Cypriot presidency would be handled on a “case by case” basis”, Τοday’s Zaman, 28/12/2011).
strategyreports.wordpress.com

Βηθλεέμ:«Μάχες» με σκουπόξυλα ανάμεσα σε μοναχούς!

Το καθάρισμα του Ναού της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, εν όψει της γιορτής των Χριστουγέννων, στάθηκε η αφορμή να πάρουν οι καλόγεροι τα σκουπόξυλα στα χέρια και να… κονταροχτυπηθούν!
Με τις σκούπες στα χέρια, Ελληνορθόδοξοι και Αρμένιοι μοναχοί ρίχτηκαν στη μάχη, κατηγορώντας αλλήλους ότι παραβίασαν τους αυστηρά καθορισμένους χώρους αρμοδιοτήτων μέσα στο Ναό.
Οι μοναχοί άρχισαν να λογομαχούν για τις περιοχές που μπορούν να καθαρίσουν και κατέληξαν να πετούν τα σκουπόξυλα ο ένας στον άλλο!
Τελικά επενέβη η παλαιστινιακή αστυνομία που επέβαλε την τάξη στο Ναό με γκλομπ!
Παρόμοια επεισόδια είχαν σημειωθεί και στο παρελθόν στο Ναό της Γεννήσεως.
Σημειώνεται ότι η εορτή των Χριστουγέννων εορτάζεται στην Βηθλεέμ με το παλιό ημερολόγιο σε λίγες ημέρες.
Πηγή: BBC

Βίντεο κλιπ με τραγούδι στα Ρώσικα από Έλληνες που καλούν τον Πούτιν να… επέμβει! (Βίντεο)

Τη δήλωση αυτή έκανε ο διευθυντής της υπηρεσίας Τύπου του Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κυρίλλου, σημειώνοντας ταυτοχρόνως ότι ελπίζει σε δίκαιη, έντιμη και μη πολιτική δίκη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, του οποίου τη δράση εγκωμίασε.
Μιλώντας στο δορυφορικό δίκτυο "Βέστι" ο πατέρας Βλαδίμηρος είπε "θα πρέπει να περιμένουμε τη δέουσα δικαστική διαδικασία, τόσο από...
την πλευρά των κατηγόρων, όσο και από εκείνη της υπεράσπισης του πατέρα Εφραίμ. Και μόνο το δικαστήριο μπορεί να ζυγίσει αυτούς τους ισχυρισμούς. Θα ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι δίκαιο, έντιμο δικαστήριο, ότι εκεί δεν θα υπάρχει πολιτική ή αντιχριστιανική διαπλοκή, αλλά μοναδικός στόχος θα είναι να μάθουμε την αλήθεια".

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου ο κ. Βιγκιλιάνσκι τον χαρακτήρισε "μια από τις προσωπικότητες της Ορθοδοξίας στον πλανήτη με το μεγαλύτερο κύρος", που αντιμετωπίζεται στη Ρωσία με σεβασμό και τιμή, σημειώνοντας ότι η γνώμη αυτή διαμορφώνεται "ξ όσων οι άνθρωποι βλέπουν με τα μάτια τους" και αυτό αφορά και στην ποιμαντική και ιεραποστολική δραστηριότητά του "και στο πώς διατηρεί το μοναστήρι, ποιοι κανονισμοί υπάρχουν εκεί, τί είδους μοναχοί, πώς διεξάγονται οι λειτουργίες".
Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Κυρίλλου υπενθύμισε ότι "οι κατηγορίες εναντίον του αρχιμανδρίτη Εφραίμ για δήθεν παράνομες συναλλαγές διατυπώνονται από καιρό, ήδη εδώ και μερικά χρόνια" και ενώ εξήγησε ότι για άγνωστες οικονομικές υποθέσεις δεν μπορεί να έχει άποψη, πρόσθεσε ότι όσοι άνθρωποι έχουν συναναστραφεί τον πατέρα Εφραίμ, μεταξύ αυτών και ο ίδιος, που τον έχει γνωρίσει προ πολλού, από τις επισκέψεις στον 'Αθω, "τον αντιμετωπίζουμε με μέγιστο σεβασμό και όλες του οι ενέργειες δείχνουν ότι είναι απίθανο να υπάρξουν κάποια δείγματα πως έπραξε όσα τον κατηγορούν".

Σε πολλές ρωσικές ιστοσελίδες με ορθόδοξο εκκλησιαστικό περιεχόμενο και κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεκινήσει συγκέντρωση υπογραφών κατά της σύλληψης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ενώ συνεχής είναι η ειδησεογραφική κάλυψη από την Ελλάδα για το θέμα με κεντρικά πρακτορεία ειδήσεων και ΜΜΕ της χώρας να αναφέρονται ακόμη και πολλές φορές την ημέρα στην εξέλιξη της υπόθεσης.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι χαρακτήρισε τον ηγούμενο Εφραίμ "επιφανή παράγοντα της ορθόδοξης Εκκλησίας, γνωστό κήρυκα και έναν από τους πρωταγωνιστές της γενικής ανοικοδόμησης του μοναστηριού του τις τελευταίες δύο δεκαετίες".
Δείτε το βίντεο:

http://stoncosmomou.blogspot.com

Δείτε το βίντεο με την φραστική επίθεση νεαρών στον βουλευτή Θανάση Οικονόμου

Η χώρα βυθίζεται ολοένα και βαθύτερα στην κρίση. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ένα πράγμα...
Ότι η μόνη τους άμυνα έναντι ενός εξαγριωμένου μαζί τους κόσμου, είναι να γαντζωθούν πάση θυσία στην εξουσία, κρυπτόμενοι πίσω από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα,όπως η πρόταση των κ.κ. Θανάση Οικονόμου,Οδ.Βουδούρη και Φραγκίσκου Παρασύρη για ένα "νέο ΠΑΣΟΚ".Όμως ο κόσμος δεν "τρώει κουτόχορτο".Τους έχει πάρει χαμπάρι και το μόνο που καταφέρνουν πια,είναι να στρέψουν εναντίον τους και τους τελευταίους που ακόμα δεν τους βρίζουν... 
Έτσι χθες,μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, τον βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου, ο οποίος στην κυριολεξία δεν είχε που να... κρυφτεί,όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο εξαγριωμένους νεαρούς ψηφοφόρους του!!!

Άνδρας baby sitter σκότωσε 9χρονο κοριτσάκι και έβαλε το κεφάλι του στο ψυγείο!

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος ένα τόσο απεχθές, άρρωστο και φρικιαστικό έγκλημα!
Ο ... "άνθρωπος" που βλέπεις στη φωτογραφία σκότωσε ένα 9χρονο αγγελούδι και ήταν τόσο διεστραμμένος που του έκοψε το κεφάλι και το έβαλε στην κατάψυξή του σπιτιού του!

Ο δολοφόνος μάλιστα ένα μήνα πριν δολοφονήσει την μικρή είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο facebook τη φωτογραφία της με τις αδελφές της, με τη λεζάντα "οι μικρές μου πριγκίπισσες"!!

Η γενιά των 601,11 ευρώ (μικτά) είναι πλέον γεγονός

Η γενιά των 600 ευρώ και μάλιστα μικτά, είναι πλέον γεγονός, και επισήμως. Αυτό τουλάχιστον προβλέπει η απόφαση χθεσινή απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη που αφορά σε νέους κάτω των 25 ετών.
Με βάση την απόφαση ο μικτός μισθός θα είναι μειωμένος κατά 20% σε σχέση με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση και θα διαμορφώνεται σε 601,11 ευρώ, έναντι των 751,39 ευρώ που είναι έως τώρα.
Σύμφωνα πάντως με την εγκύκλιο υπάρχουν 9 προϋποθέσεις για να επιτραπεί σε μια επιχείρηση να κάνει τέτοιου είδους προσλήψεις μία εκ των οποίων είναι και το να μην έχει καμία απόλυση τους τελευταίους τρεις μήνες.
Αναλυτικά, οι προϋποθέσεις είναι:
Η επιχείρηση δεν πρέπει να έχει κάνει καμία απόλυση τους τελευταίους τρεις μήνες πριν από τη σύναψη των συμβάσεων.
Σε περίπτωση που προχωρήσει σε απολύσεις ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος να μετατρέψει ισάριθμες συμβάσεις «απόκτησης εμπειρίας», σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.
Να καταρτίσει εγγράφως τη σύμβαση και να την υποβάλει στον ΟΑΕΔ και τον ΣΕΠΕ της έδρας του.
Ο εργοδότης πρέπει να καλύπτει πλήρως τις ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη και εργαζόμενου) που αποδίδονται στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
Οι νέοι μπορούν να απασχολούνται στην επιχείρηση πλήρως ή μερικώς.
Ο εργοδότης δεν μπορεί να προσλάβει νέους που άλλαξαν ειδικότητα, όντας στην ίδια επιχείρηση.
Δεν μπορεί, επίσης, να προσλαμβάνει νέους με προϋπηρεσία μεγαλύτερη των 24 μηνών στην ειδικότητά τους.
Η διάρκεια της σύμβασης μπορεί να είναι μικρότερη χωρίς χρονικούς περιορισμούς.
Μπορεί να συνάπτονται περισσότερες από μία συμβάσεις με τον ίδιο ή άλλο εργοδότη μέχρι τη συμπλήρωση των 24 μηνών.
σχόλιο-Όπως καταλαβαίνεται οι εποικοδομητικές ηλικίες 30-45 δεν πρόκειται να βρούνε δουλειά...
http://www.tragiko.com

Τσάβες: “Μήπως οι ΗΠΑ μολύνουν με καρκίνο τη Λατινική Αμερική;”

Όχι μωρέ, Χριστόδουλος και Τάσσος, ήταν υπέρ του ΔΝΤ… Και οι φωτιές μπαίνουν από το αποτσίγαρο του μπαρμπα μήτσου που κάνει 38 γκελ μέσα στο δάσος.
Γράψαμε χθες: Από τις κυριότερες αιτίες θανάτου οι …κόντρες με τους τοκογλύφους! ΚΑΡΚΙΝΟ και η χήρα του ΜΑΚΑΡΙΤΗ ήρωα Κίρσνερ που πέταξε το ΔΝΤ έξω από την Αργεντινή!
Τι είπε ο Τσάβες:
“Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;” διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς.
Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Τσάβες – καρκινοπαθής και ο ίδιος – ανέφερε ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής “είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων”.
“Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;” αναρωτήθηκε, προσθέτοντας ότι δεν απευθύνει “απερίσκεπτες κατηγορίες”, απλώς “σκέφτεται δυνατά”.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανακάλυψη ότι τη δεκαετία του ’40 επιστήμονες, που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα.
Να σημειωθεί ότι με καρκίνο έχουν διαγνωστεί επίσης ο πρόεδρος της Παραγουάης Φερνάντο Λούγο, η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ, καθώς και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.
Ο Τσάβες είπε ότι θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο.

Απίστευτη φάρσα με "ΓΑΙΔΑΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ"

VIDEO: Εμφανίστηκε σε ελληνικό χωριό γάιδαρος που… μιλάει!Ένα πραγματικά ξεκαρδιστικό βίντεο έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες την εμφάνισή του στο Facebook.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι γυρισμένο σε κάποιο χωριό της Αχαΐας, όπου υπάρχει ένας γάιδαρος που... μιλάει!
Φυσικά και πρόκειται για μια απίστευτη φάρσα που σκαρφίστηκαν κάποιοι πιο... μυημένοι στην τεχνολογία για να ξεγελάσουν τους συγχωριανούς τους!
Δείτε το βίντεο και ετοιμαστείτε να γελάσετε πολύ:

ΑΓΡΙΝΙΟ: Περιέφερε στο χωριό το .... σκοτωμένο σκύλο του για διαμαρτυρία!

Ένα παράδοξο και μάλιστα λυπηρό περιστατικό που αναδεικνύει την σκληρότητα και την αναλγησία ορισμένων ασυνείδητων συνέβη σε χωριό του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου.
Για πολλούς κατοίκους που μένουν μόνιμα όλο το χρόνο σε αυτή την ορεινή περιοχή ένας σκύλος είναι η μοναδική πιστή συντροφιά.
Δυστυχώς όμως κάποιοι ασυνείδητοι δεν αντιλαμβάνονται αυτήν την ιδιαιτερότητα και δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο.
Όπως ενημέρωσε το τοπικό Blog maxi-koromilias σε επιστολή που απέστειλε στο agrinionews μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν εκ των χωριανών του καθώς πηγαίνοντας το πρωί να βρει το σκύλο του διαπίστωσε ότι αυτός είχε βρει άσχημο τέλος καθώς κάποιος επέλεξε να το θανατώσει δίνοντας του τις περιβόητες φόλες.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μέσα στην απελπισία του και πολύ στενοχωρημένος επέλεξε έναν παράδοξο τρόπο να διαμαρτυρηθεί στον ασυνείδητο συγχωριανό του που το έκανε αυτό αλλά και σε όσους σιωπούσαν:
Έβαλε το άψυχο ζώο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του και το περιέφερε ως το καφενείο του χωριού, φέρνοντας έτσι με αυτό το τρόπο αντιμέτωπους με την αποκρουστική αυτή πράξη τον πιθανό ένοχο αλλά και όσους συγχωριανούς του γνώριζαν κάτι και σιωπούσαν.
Όπως και να έχει η έλλειψη ανθρωπιάς προκαλεί πολλούς και υποκειμενικούς τρόπους αντίδρασης από τον καθέναν μας…
TheBest.gr

1961 ομιλία του Αϊζενχάουερ που μας προειδοποιεί για την Νέα Τάξη ήταν ο 34ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Δείτε το..

Ο Θεός εναντίον του Σατανά "Lucifer" Η Τελική Μάχη..

Είμαι όλο και περισσότερο πεποίσμένος ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος είναι το σύστημα διοίκησης και ελέγχου που δημιουργήθηκε για να εκπληρώσει τις προφητείες της Γραφής, που θα οδηγήσουν τελικά στην εισαγωγή και στο χάραγμα του θηρίου.

12/26/11 Chemtrail Skylapse. Fremont County Κολοράντο.Πρέπει να τα δείτε..

Περισσότερα φρικτά chemtrails. Είναι εκεί για να τα δουν όλοι όμως κανείς δεν φαίνεται να τους δίνει σημασία.
Το βίντεο  τραβήχτηκε με 1 καρέ   κάθε 3 δευτερόλεπτα.
Η μαγνητοσκόπηση άρχισε λίγο μετά το μεσημέρι.
Τοποθεσία: Fremont County Κολοράντο

Η CIA = NWO έχει ένα ολόκληρο τμήμα που διαβάζει 5 εκατομμύρια tweets την ημέρα για το GRID αστυνομικό κράτος!

Απεριόριστη κατασκοπεία των Αμερικανών το 2012 .
ΠΡΟΤΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΟΣΩΝ ΜΙΣΟΥΝ ΣΕ FEMA ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ.
ΈΧΟΥΝ ΤΜΉΜΑΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΎΟΥΝ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΥΣ ΤΑ E-MAILS ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΉΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
Η ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ έχει στην κατοχή της πλέον στρατιωτικα όπλα για τη χρήση σε Αμερικανούς.
Είναι και ο καινούργιος νόμος που δίνει την δικαιοδοσία στον πρόεδρο να σκοτώνει και να συλλαμβάνει Αμερικανούς πολίτες και να τους κρατεί σε στρατιωτική φυλακή χωρίς δίκη.
ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΆ ... Internet Control ....!!