Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΙΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΩΘΗΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ..

ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΛΕΦΤΕΣ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...
ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΑΤΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...
ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΡΕΜΑΛΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΗ...
Άκουσε εδώ όσα είπε ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλιτανίδης στην εκπομπή Αποκαλυπτικά

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΦΙΔΑ, ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ... ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ!


Aναστατωμένη η Σίσσυ Φειδά έδωσε την απάντησή της στο TLIFE: "Δεν ισχύει το δημοσίευμα, είναι αναληθές. 

Ήρθαν μια μέρα τρεις άγνωστοι άνθρωποι μέσα στο σπίτι μου, ούτε καν δηλαδή είναι δικό μας το σπίτι (σ.σ το ενοικιάζουν)... 
Αυτός χώρος που ήρθαν δεν καλύπτεται νομικά για την υπόθεση αυτή. 
Και η υπόθεση αυτή δεν αφορά σε δικά μου χρέη. Είναι γνωστό αυτό... Δεν είχα ούτε εταιρίες, ούτε επιχειρήσεις. 
Ούτε χρέη έχω δημιουργήσει... Ένα 10% είχα σε μια επιχείρηση. Άλλος ήταν ο διαχειριστής. 
Κι επειδή ήταν η μορφή της εταιρίας τέτοια, πήρε κι εμένα η μπάλα... επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, δίχως να φταίω. Δεν έχω ούτε εγώ οφειλές, ούτε διαχείριση είχα, ούτε εταιρία είχα δική μου, ούτε τίποτα. Ένα 10% είχα. Και ήδη έχω αρχίσει και αθωώνομαι στα δικαστήρια. 
Κανένας δεν τα ξέρει αυτά τα πράγματα. 
Και ξαφνικά χτυπάει η πόρτα και βλέπεις τρεις αγνώστους και λένε να μπούμε μέσα... και δεν τους επιτράπηκε η είσοδος. Τίποτα δεν ισχύει από όλα αυτα που γράφτηκαν. 
Ήρθαν 7.30 η ώρα το πρωί κι ενώ μου είπαν ψέματα στην αρχή πως ήρθαν για να δουν το ρολόι της ΔΕΗ ή κάτι τέτοιο, ανοίγω και τους βλέπω να προσπαθούν να μπούνε μέσα στο σπίτι μου. 
Τι θα τους λέγαμε; Ελάτε; Τους εμποδίσαμε την είσοδο!


Ήταν τρεις, εγώ με την κοιλιά στο στόμα, εννιά μηνών έγκυος κι ο άντρας μου... Κανένας ξυλοδαρμός δεν υπήρξε. Είμαι λογική. Θα τα έβαζε ο άντρας μου με τρεις; Τους είπαμε: Σηκωθείτε και φύγετε από εδώ πέρα αλήτες! Λογικό δεν είναι; Έκανα μήνυση εγώ. Με έτρεχαν στα νοσοκομεία εκείνη την ημέρα, έπεσα κάτω, κόντεψα να χάσω το παιδί. Μπορεί να έχαναν την προμήθειά τους αυτοί, δεν ξέρω... Δεν έχω σχέση με αυτάπου γράφονται.


Εγώ γιατί δεν μίλησα για όλα αυτά, που ήμουν με λιποθυμικό επεισόδιο; Στενοχωριέμαι γιατί εγώ μπορεί να έμπλεξα με έναν απατεώνα, να την "πάτησα"(σ.σ εννοεί τον συνέταιρο στην επιχείρηση που είχε το 10%)... Δεν μπορούν όμως να κατηγορούν τον σύζυγό μου... Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να τους αφήσει να μπούνε μέσα με μένα να είμαι εννιά μηνών έγκυος; Λίγο γνωστός να είσαι, σε κάνουν θέμα. Εκκρεμούν δικαστήρια αλλα εγώ αθωώνομαι."

Δεν υπάρχουν σχόλια: