Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΣΟΚ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ....

Σοκ προκαλούν εικόνες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, και που αποτυπώνουν το μένος με το οποίο επιτέθηκαν οι ανήλικες στη 16χρονη. 
Άμεση διερεύνηση του περιστατικού και παραδειγματική τιμωρία, ζήτησε και το Υπουργείο Παιδείας. Προειδοποιούμε ότι περιέχει σκηνές που είναι προτιμότερο να μην τις παρακολουθήσουν παιδιά.  
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 16χρονη μαθήτρια, και μάλιστα στην αυλή σχολείου. 
Συνομήλική της την κτύπησε ανελέητα για λόγο που φαίνεται να ήταν ασήμαντος.  
Το ερασιτεχνικό βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, επιβεβαιώνει την έντονη λογομαχία που είχαν οι μαθήτριες, προτού η μία ρίξει την άλλη στο έδαφος.  
Ακολουθούν σκηνές απίστευτης βίας, με το θύμα να δέχεται γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο, μπροστά στα μάτια άλλων μαθητριών.  
Τρίτη ανήλικη ενεπλάκη στον καβγά, κλωτσώντας το θύμα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ βρισκόταν στο έδαφος. Το περιστατικό δεν έληξε εκεί.  
Λίγη ώρα αργότερα, σε στάση λεωφορείου έξω από το σχολείο, στην παρουσία εκατοντάδων μαθητών, η άτυχη μαθήτρια δέχεται νέα άγρια επίθεση.  
Δεύτερο βίντεο επιβεβαιώνει το μένος με το οποίο οι δύο μαθήτριες ξυλοκοπούν ξανά την συμμαθήτριά τους, ενώ εμφανίζονται ακόμα και να χτυπούν επανειλημμένα το κεφάλι της στην άσφαλτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: