Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

«ΒΟΜΒΑ» από τον Βαρουφάκη: «Το 3ο μνημόνιο σχεδιάστηκε για να βγει η Ελλάδα από το ευρώ!»αφού έχει εκχωρηθεί ότι περιουσιακό στοιχείο απέμεινε.

Με μια συνέντευξη – βόμβα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αφήνει σοβαρότατες αιχμές κατά του πρωθυπουργού και των πρώην συντρόφων του.

Τονίζει ότι το 3ο Μνημόνιο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε η Ελλάδα να βγει από το μνημόνιο αφού πρώτα λεηλατηθεί η περιουσία της ενώ τονίζει ότι η σχέση του με τον κ. Τσίπρα είναι ανύπαρκτη γιατί δεν θα είχε τι να πει μαζί του.

‘Όσο για τα τρωτά σημεία του 3ου Μνημονίου, από που να αρχίσει κανείς;

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να αποτύχει με στόχο να οδηγήσει την χώρα, όπως ονειρεύεται ο κ. Σόιμπλε, εκτός ευρώ, αφού έχει εκχωρηθεί ότι περιουσιακό στοιχείο απέμεινε.

Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή σε ‘παραμετρικά’ μέτρα που σκοτώνουν τον ιδιωτικό τομέα, σε πρωτογενή πλεονάσματα που κανείς οικονομολόγος πουθενά στον κόσμο δεν θα προέκρινε ή, τέλος, σε παραβιάσεις της λαϊκής κυριαρχίας μέσω της κατάργησης του κοινοβουλευτικού ελέγχου επί της φορολογικής διοίκησης, των τραπεζών και της δημόσιας περιουσίας’.

Τέλος υπερασπίζεται το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του.
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: