Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Home / /inet / Anonymous Greece: Deface στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας Anonymous Greece: Deface στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας

Άμεση η απάντηση των Anοnymous Greece στην αρκετά πρόσφατη επίθεση της ομάδας hacking Turk Hack Team, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίθεση στο Farm School Thessaloniki Greece (http://afs.edu.gr) προχωρώντας σε διαρροή αρχείων, τα οποία συμπεριελάμβαναν ονοματεπώνυμα, emails, τηλέφωνα και την επαγγελματική ιδιότητα εργαζομένων σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και κυβερνητικούς φορείς που είχαν πραγματοποιήσει εγγραφή στην ιστοσελίδα.
Η επίθεση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μόλις ώρες, αφορά deface στην ιστοσελίδας της τουρκικής αστυνομίας όπως χαρακτηριστικά απεικονίζουν τα παρακάτω screenshots.
Ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες οτι η συγκεκριμένη επίθεση τύπου deface ουδεμία σχέση έχει με ransomware όπως ορισμένοι ισχυρίζονται.
Anonymous Greece: Deface στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίαςAnonymous Greece: Deface στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίαςAnonymous Greece: Deface στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίαςAnonymous Greece: Deface στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίαςAnonymous Greece: Deface στην ιστοσελίδα της τουρκικής αστυνομίας
Όπως όλα δείχνουν οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα αναμένεται να γίνουν αρκετές επιθέσεις και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παραμείνετε συντονισμένοι στο Secnews.gr για όλες τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: