Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Απο εκεί ξεκίνησε η ιστορία του Σκοπιανου.Απο τον μέγα Εθνάρχη...Κωνσταντινο Καραμανλή

Μακεδονικό.
Η ευθύνη και η διαχρονική υποκρισία της Δεξιάς.
Ο πρώτος που αναγνώρισε ότι το κρατίδιο των Σκοπίων μπορεί να φέρει το όνομα της Μακεδονίας ήταν ο “εθνάρχης” Καραμανλής το 1959, για να μην χαλάσει το χατήρι του Τίτο κ των αμερικανών.
Πολλά χρόνια αργότερα έχυσε και ένα κροκοδείλιο δάκρυ! Γιατί άραγε;
Το 1992 όταν η Ε.Ε διαμέλιζε την Γιουγκοσλαβία, για το χατήρι των Γερμανών, ο τότε ΥΠΕΞ της Ν.Δ, ο φοβικός Α. Σαμαράς, συμφώνησε με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας κ τη χρήση Μακεδονία από τους Σκοπιανούς και γυρνώντας στην Ελλάδα άρχισε να παίζει το ρόλο του υπερπατριώτη!!!
Ο δε Μητσοτάκης, αρχηγός τότε της ΝΔ κ πρωθυπουργός, αποδεχόταν τη χρήση της λέξης Μακεδονίας με κάποιον προσδιορισμό (νέα ή άνω), με την λογική ότι “μετά από 10 χρόνια οι έλληνες δεν θα θυμούνται τίποτα”!!
Και αφού πέρασαν χρόνια πολλά κ όλες σχεδόν οι χώρες του πλανήτη έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια με το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, έρχεται το χτεσινό συλλαλητήριο όπου ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ -σεβόμενος τη θέση του πατέρα του- ενώ στην αρχή ήταν αντίθετος με την πραγματοποίηση του, όταν είδε τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, κάνει μια τεράστια κωλοτούμπα, αλλά Τσίπρα, και δηλώνει ότι σέβεται την επιθυμία των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο!!
Υ.Γ 1 Αυτή η δεξιά αύριο θα ζητήσει την ψήφο μας για να σώσει για ακόμα μια φορά την Ελλάδα και να λύσει κ το Σκοπιανό!!
Υ.Γ 2 Για περισσότερα ...ανοίξτε κ κανένα βιβλίο. Καλό θα σας κάνει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: