Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ...ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φωτιά σε άνδρο αναρχικών στην Λ. Στρατού στη Θεσσαλονίκη την στιγμη του συλλαλητηριου απο ΕΛΛΗΝΕΣ...Οι πολιτικές προεκτάσεις του συλλαλητηρίου είναι σημαντικές καθώς μέσα από το μείζον εθνικό θέμα της μη εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας, γεννιέται ένα λαϊκό κίνημα που παίρνει από τον ίδιο τον λαό χαρακτήρα Εθνοσυνέλευσης ικανής να απονομιμοποιήσει τους δωσίλογους που δρουν ερήμην του Ελληνικού λαού! .

Το κτίριο ... τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα την ώρα της επίθεσης. 

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες. 
Παρά την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής, καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ευτυχώς το κτίριο εκείνη την ώρα ήταν άδειο. 
Νωρίτερα, συμπλοκή σημειώθηκε σε μία ακόμη κατάληψη, σε κοντινό σημείο και συγκεκριμένα στον «Ελεύθερο κοινωνικό χώρο σχολείο» επί της οδού Βασ. Γεωργίου με Μπιζανίου. 
Ομάδα αγνώστων που κατευθύνονταν στο συλλαλητήριο ενεπλάκη με άτομα που περιφρουρούσαν την κατάληψη και ακολούθησε πετροπόλεμος και ρίψη καπνογόνων. Επίθεση επίσης επιχειρήθηκε στη συγκέντρωση που καλούσαν κυρίως αντιεξουσιαστές στην Καμάρα και προκλήθηκε επέμβαση των ΜΑΤ. Ομάδα διαδηλωτών, που συμμετείχε στο συλλαλητήριο, ξέφυγε από την Αστυνομία και επιχείρησε να προσεγγίσει την περιοχή της Καμάρας. 
Οι δύο πλευρές πλησίασαν σε μικρή απόσταση και άρχισαν να εκσφενδονίζουν μεταξύ τους αντικείμενα. Αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να τους απομακρύνουν.

Από 500 έως 700 χιλιάδες ψυχωμένοι Έλληνες, Μακεδόνες, Κρητικοί, Θράκες, Πόντιοι, Θεσσαλοί και Στερεοελλαδίτες σαν μια γροθιά διατράνωσαν την απόφασή τους να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς! 

Το πλήθος αυτό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τον πληθυσμό των Σκοπίων και όπως είπε ένας από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου, δεν μαζεύτηκε στην Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθεί αλλά ως εντολοδόχος των πολιτικών (όπως ορίζει το σύνταγμα) για να δώσει εντολή στους πολιτικούς να απορρίψουν κάθε πρόταση ονομασίας που θα περιέχει το όνομα της μίας μοναδικής και Ελληνικής Μακεδονίας! 

Οι πολιτικές προεκτάσεις του συλλαλητηρίου είναι σημαντικές καθώς μέσα από το μείζον εθνικό θέμα της μη εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας, γεννιέται ένα λαϊκό κίνημα που παίρνει από τον ίδιο τον λαό χαρακτήρα Εθνοσυνέλευσης ικανής να απονομιμοποιήσει τους δωσίλογους που δρουν ερήμην του Ελληνικού λαού! 
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΔΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! 
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στο Σύνταγμα και ο λαός δείχνει ότι παρακολοθούσε όλον αυτό τον καιρό, αλλά δεν κοιμόταν! Τώρα είναι ξανά έτοιμος να βγει στους δρόμους αλλά σοφότερος, έτοιμος για όλα, αποφασισμένος να πάρει τις τύχες του στα χέρια του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: