Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Κάποιοι Λιμενικοί Αξιωματικοί Άνωθεν σήμερα πιστεύω ότι πρόδωσαν τον όρκο τους .

Κάθε καράβι που πλέει σε χωρικά ύδατα κάποιας χώρας πρέπει να έχει στο κατάρτι του εκτός της σημαίας του και την σημαία της χώρας που πλέει .

Σήμερα 15 Απριλίου του 2018 και ώρα 4 μμ στον Σαρωνικό και προς την είσοδο του ισθμού ( από την πλευρά των Ισθμίων ) εμφανίστηκε μια τουρκική κανονιοφόρος για να περάσει από το κανάλι . 

Το τουρκικό πολεμικό είχε ανεβασμένη στο κεντρικό του κατάρτι ( και σε περίοπτη θέση στην κορυφή του ) την τουρκική σημαία . καλώς έως εδώ .

Έψαχνα με προσοχή να δω κάπου και την Ελληνική λόγο του ότι έπρεπε να την έχει ανεβασμένη και αυτή , αλλά δεν υπήρχε πουθενά . 
Σε ερώτηση τηλεφωνική στο λιμεναρχείο Ισθμίων η απάντηση τους ήταν ότι οκ το βλέπουμε και θα ενημερώσουμε τον κυβερνήτη για να ανεβάσει και την Ελληνική , σε πολλές προσπάθειες τους και ενώ το πολεμικό το είχε δέσει και ρυμουλκό και κατευθυνόταν προς την είσοδο του καναλιού ο τούρκος κυβερνήτης αρνήθηκε να ανεβάσει την Ελληνική σημαία , Τότε οι λιμενικοί έπραξαν το αυτονόητο έδωσαν εντολή να επιστρέψει το τουρκικό πίσω και να μην εισέλθει στο κανάλι πράγμα όπου και το ρυμουλκό έκανε και έκανε στροφή 360 μηρών και έβγαλε το πολεμικό πάλι πίσω στο πέλαγος . 

Όλοι τότε νοιώσαμε ότι ΟΚ έχουμε Λεωνήδες και προστατεύουν τις Θερμοπύλες . 
Ξαφνικά όμως πάγος και θλίψη και απογοήτευση .! 
Το τουρκικό έκανε στροφή πάλι 360 μηρών και γύρισε με ρότα προς το κανάλι . 

Τη είχε γίνει ? Εντολή άνωθεν να περάσει χωρίς να σηκώσει την Ελληνική σημαία . 

Εντολή Άνωθεν ??????? , αν δεν είναι αυτές οι εντολές προδοσία τοτε ποια είναι μόνο του Εφιάλτη του προδότη . Όλα τα ποιο πάνω είναι καταγραμμένα και όλα τα στοιχεία μπορούν να δοθούν αλλά σε κάποιους που θα κάνουν τη δουλειά τους σαν Έλληνες και όχι για να τα κουκουλώσουν όπως συνήθως γίνεται . 
Υπάρχει και καταγραμμένη καταγγελία με όλο το συμβάν . 
Ιωάννης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: