Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Σελίδα της μεγάλης Αλβανίας των Ουτσεκαδων εξυμνεί τον θΕΟΔΩΡΟ Πάγκαλο...Να τον χαιρομαστε τον προδότη...Αυτος ο παλιοπροδοτης θα επρεπε να ηταν πολιτικος στην Αλβανια...ρε πως τα εχουμε καταφερει ετσι με ολους αυτους τους προδοτες που εχουμε στην βουλη...

Ai di si të shkaktojë 'tërmet' në vendin fqinj me qëndrimet e tij pro shqiptarëve. E si për një ish-ministër, këto deklarata nuk mund të kapërdihen lehtë nga grekët.

Bëhet fjalë për Theodoros Pangalos.
Pak kohë më parë ai shprehej:
“Krenar që jam arvanitas.Arvanitasit që janë pjesë e familjes time dhe jam shumë krenar për të. Nëse grekët kanë kushërinj, ata janë shqiptarët”....Δείτε περισσότερα

Aυτα απο κατω τα γραφει σελιδα των ουτσεκαδων...θα φριξετε...ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ....
Mεταφραση

Ξέρει πώς να προκαλέσει "σεισμό" στη γειτονική χώρα με τις θέσεις του υπέρ των Αλβανών . Και όσο για έναν πρώην υπουργό, αυτές οι δηλώσεις δεν μπορούν να να εύκολα από τους Έλληνες.

Έχει να κάνει με τον Theodoros Πάγκαλου.
Πριν από λίγο είπε:
" περήφανος που είμαι arvanitas. Οι arvanitasit που είναι μέρος της οικογένειάς μου και είμαι πολύ περήφανος γι ' αυτόν. Αν οι Έλληνες έχουν ξαδέρφια, είναι αλβανοί ".
Όμως, ο πρώην υπουργός έχει επίσης γράψει για το σουλιώτες με δημοσιεύσεις στο προφίλ του στο Twitter, καθώς αναφέρθηκε στην ηρωική πράξη, την οποία έκαναν οι suliote γυναίκες πριν από 215 χρόνια, όπου μεταξύ άλλων έγραψε:
" δεν υπάρχει Έλληνας που να μην καταλαβαίνει τη λέξη λουλούδι (λουλούδια). Έχει αντικαταστήσει πλήρως την παλιά έκδοση της ελληνικής λέξης anthos (anthos). Μα πόσοι ξέρουν ότι η λέξη "λουλούδι" (λουλούδια) προέρχεται από την αλβανική γλώσσα; Σαν σήμερα, πριν από 215 χρόνια, στα βουνά στα βόρεια των prevezës, οι suliote γυναίκες πέταξαν τα μωρά τους έξω από τα βράχια και μετά έπεσαν και οι ίδιοι. Γι ' αυτούς ο θάνατος ήταν πιο προτιμότερο από τον εξευτελισμό. Πώς θα μπορούσαν οι γυναίκες να λένε λουλούδια στην άμμο ενώ ήταν εντελώς αλβανικά; "
Και όπως όχι όλα αυτά, ο πρώην Έλληνας υπουργός με αλβανική καταγωγή έχει αναδειχθεί προς υπεράσπιση της αλβανικής αστυνομίας για την υπόθεση της kostandino kaçifas, η οποία σκοτώθηκε στις 28 Οκτωβρίου στο χωριό μπουλάρατ από ειδικές δυνάμεις renea.
Είπε: " όποιος πυροβολεί την αστυνομία πρέπει να σκοτωθεί. ' '
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος ανέτρεψε επίσης ισχυρισμούς ότι ο 35 χρονος kaçifas προκλήθηκε από την αστυνομία για την ελληνική σημαία.
" αυτός ο διάδρομος δεν είναι αληθινός, είπε ο πάγκαλου.
Είπε ότι στο χωριό μπουλάρατ έχει δει φωτογραφίες ελληνικών σημαιών που βρίσκονται ακόμα και στις εθνικές διακοπές της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου, όσο και ο πρώην υπουργός λέει ότι είναι υπερβολικό.
" αυτός ο τύπος πήγε να βάλει ελληνικές σημαίες. Αλλά έχω δει φωτογραφίες στο διαδίκτυο του bularatit ακόμα και στις 25 Μαρτίου, και οι δρόμοι έχουν γεμίσει από ελληνικές σημαίες σε αηδία ", τόνισε ο πρώην υπουργός Πάγκαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: