Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Καληνύχτα Ελλάδα...!!! Να θυμηθούμε κάτι τώρα μιας και έγινε και αυτό με τον Στέφανο Χίο(Σιδερένιος)...έτσι για να στοιχειώσει μερικούς...

Το troktiko είχε εκπληρώσει τον προορισμό του. Και τον εκπλήρωσε με τον πιο τραγικό τρόπο. Με τον θάνατο του εμνευστή του.

Τελικά η μεγαλύτερη είδηση, η μεγαλύτερη αποκάλυψη του troktikou ήταν η είδηση της δολοφονίας του Σωκράτη.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας απέδειξε με τον θάνατό του, την δύναμη της αλήθειας του και την δύναμη της αλήθειας του troktikou. Αυτή την δύναμη που ανάγκασε τους φονιάδες του να διατάξουν την δολοφονία του. Αυτή την δύναμη που έκανε για πρώτη φορά τους ‘’επώνυμους’’, να φοβηθούν τους ‘’ανώνυμους’’. Γιατί μπορεί οι ανώνυμοι αναγνώστες και αρθρογράφοι του να ήταν troktika, άλλοι ήταν όμως οι αρουραίοι.

(διαβάστε σχετικά στο fimes.gr: Δολοφονία Γκιόλια: Σέχτα, παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες)

Το troktiko ήταν σίγουρο ότι θα είχε ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια στην ιστορία του διαδικτύου στην Ελλάδα, τώρα πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι και ένα κομμάτι της ιστορίας των Ελλήνων.

Πραγματικά δεν θέλω να γίνουν άλλες αναρτήσεις στο troktiko. Θέλω μόνο και ελπίζω να γίνει, να γίνονται αναρτήσεις συνδέσμων προς άλλα blogs, (που υπάρχουν ήδη και που θα δημιουργηθούν τώρα) και θα ακολουθούν το δρόμο του troktikou.

Το ίδιο το troktiko θα πρέπει να παραμείνει έτσι όπως έχει, με τις τελευταίες αναρτήσεις του στην μνήμη του Σωκράτη Γκιόλια, σαν ένα online μνημείο στο πρώτο ανεξάρτητο (θέλουμε να πιστεύουμε) διαδικτυακό ΜΜΕ στην Ελλάδα που κατάφερε να συγκεντρώσει τόσο μεγάλο πλήθος αναγνωστών και υποστηρικτών και στον εμπνευστή του.

Γιατί, μην ξεχνάμε ότι, το troktiko εκτός από το ότι ''σύστησε'' τα blogs στον κύριο όγκο των Ελλήνων χρηστών του internet και όχι μόνο, υπήρξε το πρώτο σε επισκεψιμότητα blog στην Ελλάδα και το πρώτο blogspot στον κόσμο!

Με την ευχή και την ελπίδα, να πληθαίνουν συνεχώς τα troktika και να μειώνονται οι αρουραίοι...


Καληνύχτα Ελλάδα. Καλημέρα Σωκράτη!!!Καλή ανάρρωση Στέφανε και καλή δύναμη για να συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησες...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: