Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Οι αναρχικοί δολοφόνοι λήστεψαν το θύμα τους και δείχνουν τα κλοπιμαία στο intymedia - Ο εισαγγελέας κοιτάει αλλού - Υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού το θύμα!!! (Το γνωστό ρουφιανοσάιτ με την κρατική στήριξη...)

Η απόλυτη στήριξη που απολαμβάνουν από το κράτος και τα ΜΜΕ (δηλαδή το κεφάλαιο), έχουν αποθρασύνει τους θρασύδειλους αναρχικούς-δολοφόνους-εμπρηστές-ληστές.
Δημοσιεύουν χωρίς να φοβούνται τίποτα από το κράτος -που συνήθως διώκει ...τα θύματα τους- την ταυτότητα που έκλεψαν από τον υπαξιωματικό του ναυτικού, στον οποίο επιτέθηκαν χθες στο Μοναστηράκι, και ομολογούν ότι του έκλεψαν και 200 ευρώ!!!

Έχουμε δηλαδή μια ομάδα που δημοσιεύει βίντεο από το έγκλημα της, δημοσιεύει τα κλοπιμαία, ομολογεί δημόσια το έγκλημα ΑΛΛΑ δεν διώκεται!!! 
Καταλάβατε τώρα πως τους έχουν κάνει μάγκες;;;
Γράψανε οι ίδιοι στο indymedia
Mέχρι και την στρατιωτική ταυτότητα κλέψανε.Και η πολιτεία τους χαζεύει.
Ο φασίστας που τσακίστηκε χθες στον μπαϊραχτάρη στο Μοναστηράκι ονομάζεται Π... Κ... του Λ... Ο εν λόγω "αντισυστημικός" χρυσαυγίτης τυχαίνει να είναι και Υπαξιωματικός του στρατού.
Υ.Γ.1 Στην τσάντα του είχε 200 ευρώ τα οποία θα καλύψουν ανάγκες φυλακισμένων συντρόφων. 
Τον ευχαριστούμε για την αυθόρμητη προσφορά του... 
Υ.Γ.2 Στην κατοχή μας ήρθαν και τα στοιχεία των δύο κρετίνων που τις άρπαξαν στην Αθηνάς. 
Να ξέρουν οτι στις εργατικές συνοικίες δε χωράνε φασίστες. 
Ο λόγος που δε δημοσιεύονται τα στοιχεία τους είναι οτι ίσως χρειαστεί να επαναλάβουμε την κουβεντούλα που είχαμε μαζί τους στην Αθηνάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: