Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Χαζοχαρούμενο-συμπλεγματικό άτομο, χλευάζει τους Έλληνες που σήκωσαν την Ελληνική σημαία στο Βρετανικό μουσείο!!

Αυτό το κακοαναθρεμμένο κορίτσι (δημοσιογράφος, λέει ότι είναι!!) έγραψε ένα λίβελο για τα Ελληνόπουλα που σήκωσαν την Ελληνική σημαία στο βρετανικό μουσείο μπροστά από τα αρχαία Ελληνικά γλυπτά!
Είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού Υγείας και Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Κοτσώνη!
Δείξε μου τον πατέρα σου να σου ποιος είσαι!
Αναπολώντας την δική της (προβληματική) εφηβική ηλικία και αναφερόμενη στα... αριστουργήματα της αρχαίας Ελληνικής τέχνης, τα χαρακτήρισε "ένα μάτσο αρχαίες πέτρες"!
Είναι αυτό που λέμε "η βλακεία είναι ανίκητη!!!"
Ό,τι καταλαβαίνει ένα ζωντόβολο το ίδιο πονάει και αυτή για την αξία των αρχαιοελληνικών έργων. "Ένα μάτσο πέτρες" προφανώς έχει μέσα στην ξεροκεφάλα της!
Και μετά από όλα αυτά έχει το θράσος να κάνει και κριτική για την Ελληνική σημαία και τα παιδιά που την σήκωσαν μπροστά από τα κλεμμένα μάρμαρα από τον αρχικλεφταρά Έλγιν!
Δείτε το κατάπτυστο κείμενο της Ηλέκτρας Κοτσώνη!

Το πιστεύετε ότι αυτή η κοπέλα είναι 11 χρονών;

Η καλύτερη μεταμφίεση που έχετε δει σε μάγισσα.
 

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ''ΩΡΑΙΑ'' ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; Δείτε για ποιό λόγο ξοδεύτηκαν 10.000 ευρώ!!!

10.000 ευρώ για μια μακέτα που φτιάχνει και ένας αρχάριος του word!!!  ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; Το πάρτυ συνεχίζεται σε όλους τους δημόσιους οργανισμούς...Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τους ημετέρους των πλουτοκρατών.. Να πούμε ένα "μπράβο" στο δημιουργό καθώς χρησιμοποίησε διαφορετική γραμματοσειρά, το..... WordArt, διαφορετικό μέγεθος κειμένου και έβαλε και φόντο το γαλάζιο... ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ: «Τα κονδύλια των “ημέτερων” των Υπουργείων δεν περικόπτονται» Η Συγκυβέρνηση επαίρεται ότι δήθεν κόβει τις σπατάλες στο Δημόσιο Τομέα.  Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και χρήματα υπάρχουν, δυστυχώς, μόνο για τους ημέτερους παρατρεχάμενους των Υπουργείων. Αυτό αποδεικνύεται από την πρόσφατη δαπάνη ύψους 10.000 ευρώ που φέρεται να έχει καταβληθεί από το Υπουργείο Τουρισμού για δημιουργία λογότυπου σε γαλάζιο φόντο που περιέχει τις λέξεις: «Greece-All time Classic». Ερωτάται η κ. Υπουργός: Αληθεύει η ανωτέρω είδηση; Αν ναι, ποιος είναι ο παραλήπτης των 10.000 ευρώ; Με ποιες διαδικασίες αποφασίστηκε η εν λόγω δαπάνη;  Για ποιο «χαρίζονται» δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε επιτήδειους του ιδιωτικού τομέα, για δράσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν από απλούς υπαλλήλους του Υπουργείου; 
Έως πότε η μέγγενη του Μνημονίου θα σφίγγει μόνο τους φτωχούς και αδύναμους;
Αθήνα, 27/02/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άστεγος επέστρεψε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και έγινε πλούσιος-Δείτε πως!

Με 150.000 δολάρια ανταμείφθηκε ένας άστεγος στις ΗΠΑ επειδή επέστρεψε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στην κάτοχό του, όταν αυτή το έριξε κατά λάθος στο κυπελλάκι του.  
Πριν από ένα μήνα, ο Μπίλι Ρέι Χάρις κοιμόταν κάτω από μια γέφυρα στο Κάνσας Σίτι. Όλα άλλαξαν, όταν η Σάρα Ντάρλινγκ σταμάτησε για να τον βοηθήσει, άνοιξε το πορτοφόλι της και μαζί με κέρματα έριξε το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της στο κυπελλάκι του.
Αμέσως μόλις το συνειδητοποίησε, επέστρεψε για να τον ρωτήσει αν το έχει δει. 
Κι εκείνος της το έδωσε παρά την μεγάλη αξία του κοσμήματος και την μεγάλη ανάγκη του ίδιου για χρήματα. 
Αυτή η κίνηση του Μπίλι Ρέι Χάρις συγκίνησε την γυναίκα η οποία του έδωσε ως αντάλλαγμα όλα τα μετρητά που είχε στο πορτοφόλι της.
Όταν επέστρεψε σπίτι αποφάσισε να κάνει έρανο στο Διαδίκτυο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. 
Στην Ιστοσελίδα (http://www.giveforward.com) περιγράφει την ιστορία της και συστήνει στους επισκέπτες τον «τίμιο άστεγο».
Η ανταπόκριση εξέπληξε ακόμη και τους ίδιους. 
Μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν 150.000 δολάρια από 6.000 ανθρώπους που αφήνουν και σχόλια κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Ο έρανος αυτός ολοκληρώνεται σε 80 ημέρες. 
Εως τότε, ο άστεγος θα έχει συγκεντρώσει χρήματα για την αγορά ενός ευρύχωρου διαμερίσματος.
«Ενας διαβολάκος... μου έλεγε να κρατήσω το δαχτυλίδι. Αλλά τελικά απάντησα ότι το είχα φυλάξει για να της το επιστρέψω. Αυτή είναι η αλήθεια» είπε σε τοπικός τηλεοπτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Κάνσας KCTV ο Μπίλι Ρέι Χάρις.  
«Μεγάλωσα με τον παππού μου που ήταν ιερέας και ευτυχώς ακολουθώ ακόμη τις αρχές που μου δίδαξε» σχολίασε. Δεν είναι η πρώτη που επιστρέφει πράγματα μεγάλης χρηματικής αξίας αλλά έως σήμερα, όπως είπε, το δώρο που του έκαναν ήταν μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.  
«Δεν το αξίζω. Νιώθω ότι είναι παράλογο να επιστρέφεις κάτι που δεν σου ανήκει και να συμβαίνει κάτι τόσο μεγάλο» είπε χαμογελώντας ο διάσημος πλέον άστεγος.  
tanea.gr

Βουλή:Απίστευτη επίθεση από τον Χρήστο Παππά στο ΚΚΕ..(Βίντεο)

3 Ελληνικές σημαίες.Πάλι καλά..
"Δεν είσασταν ποτέ ο εκφραστής του λαού,αλλά της μαμάς Μόσχας"..  
"Ακόμα ψάχνει ο εισαγγελέας της Μόσχας να δει τι απέγιναν τα δολάρια που σας έστελναν οι Ρώσοι"..  
Ακούστηκαν πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ και από κανέναν πολιτικό και ιδεολογικό αντίπαλο του ΚΚΕ...εντός του κοινοβουλίου..  
Δείτε το βίντεο...
 

Οι φωτογραφίες είναι από το χθεσινό κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ στη νεολαία. Ειλικρινά το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι αν η νεολαία μας αντιδράει έτσι....τότε είμαστε καταδικασμένοι.

Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ακόμη στον Βαγγέλη, το χειρότερο;;   
Ζουν ανάμεσά μας.  
Εκεί μπορείς να δεις και τη χρησιμότητα της προπαγάνδας... ενώ λες "μα γιατί μας κοροϊδεύουν αφού κανείς δεν τους πιστεύει", γυρνάς και βλέπεις πως ξέρουν καλά να κάνουν τη δουλειά τους γιατί πάντα θα υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι να τους υποστηρίξουν...

Το πιο παράξενο μουσείο του κόσμου το Mutter στην Philadelphia.

Anatomical display of the throat
The Mutter Museum, a medical museum in the Center City, is a part of The College of Physicians of Philadelphia. It was founded by a retired surgery professor of Jefferson Medical University.  
In terms of medicine, the museum supplies valuable information to specialists or medicine enthusiasts. Opened in 1863, Mutter Museum now has around 20,000 objects including anatomical specimens preserved in fluid, archaic medical tools and plain old weirdness.
One of the most special objects which is exhibited in the Mutter Museum must be President Grover Cleveland's malignant tumor. He had undergone a surgery to replace his hard palate with a plastic one. In addition, a woman’s corpse called “Soap Lady” is still a mystery to scientists until now. The body of this obese woman turned itself into a soapy substance when she died.

Hyrtl Skull Collection: A wax mold of a woman with a horn growing out of her skull is among the objects on display in this collection. There are several skulls on display showing untreated conditions of the head. The tallest skeleton is seven foot six . There is a nine foot colon containing over 40 pounds of fecal matter. Many wax models from the early 19th century are on display as are numerous preserved organs and body parts. 

Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: “Θα ιδείτε τρεις φαμίλιες σε ένα σπίτι”

“Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι” είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, και όπως θα δείτε από το κύμα εξώσεων και κατασχέσεων στην Ισπανία, οι άνθρωποι για να αποφύγουν τη διαβίωση στους δρόμους προσπαθούν να μείνουν στους συγγενείς τους.
Αν υπολογίσει πρόχειρα κάποιος πόσα δάνεια είναι στο “κόκκινο” στη χώρα μας τότε το “τρεις οικογένειες σε ένα σπίτι” δεν φαντάζει υπερβολικό, αφού με το τέλος του Μνημονίου 3 καλά θα είναι αν ένα 35% έχει κρατήσει το σπίτι του.
Ακολουθεί άρθρο των New York Times που εξηγεί τα ανησυχητικά τεκταινόμενα στην Ισπανία που σύντομα θα χτυπήσουν και την δικιά μας πόρτα.
“Το πρώτο βράδυ μετά την έξωση από το μικρό διαμέρισμά τους, επειδή δεν είχαν πληρώσει τις δόσεις στην τράπεζα, ο 71χρονος Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ Φλόρες, και η σύζυγός του, η 67χρονη Αννα Λόπεθ Κοράλ, κοιμήθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας τους, στη Σεβίλη.
Οι κόρες τους, και οι δύο άνεργες μητέρες, που ζούσαν με τα τρία παιδιά τους μαζί τους, κοιμήθηκαν στο φορτηγάκι ενός γείτονα.
«Ηταν οι χειρότερες στιγμές της ζωής μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς ένιωσα όταν έχασα το σπίτι μου, και έπρεπε να κοιμηθώ στο χωλ της εισόδου», είπε πριν από λίγες ημέρες η κυρία Λόπεθ.
Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα τώρα.
Οι Ροντρίγκεθ είναι ανάμεσα στις 36 οικογένειες που έχουν κάνει κατάληψη σε συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων, που είναι άδεια επί τρία χρόνια.
Δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.
Το νερό τους το έκοψαν προσφάτως, και ζουν μονίμως με τον φόβο ότι οι αρχές θα τους κάνουν έξωση για άλλη μία φορά.
Αλλά η κυρία Λόπεθ λέει ότι τουλάχιστον δεν ζουν στον δρόμο – τουλάχιστον όχι ακόμα.
Ο αριθμός των ισπανικών οικογενειών που απειλούνται με έξωση συνεχίζει να αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς – εκατοντάδες κάθε ημέρα.
Το πρόβλημα έχει γίνει τόσο οξύ ώστε ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόϊ ανακοίνωσε «πάγωμα» των εξώσεων για δύο χρόνια, αλλά μόνο για όσους ζουν αποδεδειγμένα στα όρια της φτώχειας.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έβρασε και τεμάχισε τον φίλο του.[ΦΩΤΟ]

Στο «φως» της δημοσιότητας δόθηκε η φωτογραφία του φονιά της Άρτας ο οποίος πυροβόλησε τον φίλο του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Κεραμάτες, και στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα κομμάτια του στο βόθρο του σπιτιού του και στον ποταμό Άραχθο...  
http://contraseolous.blogspot.gr

Κάτω τα χέρια από τα Αγιορειτικά Κειμήλια.

Από το πρωί σήμερα αναπαράγεται στο διαδίκτυο η δήλωση του π. Μεθοδίου, επικεφαλής των καταληψιών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, σύμφωνα με την οποία προτίθεται να πουλήσει στους Γάλλους τη σκηνή του Ναπολέοντος για να μειωθεί το ελληνικό χρέος.
Αν δεν είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί τους, τότε τα πράγματα είναι άκρως επικίνδυνα. Να του υπενθυμίσουμε μόνο πως το 1821 οι Ιβηρίτες πατέρες έστειλαν στη Ύδρα δύο φορές το αμύθητης αξίας κειμήλιό τους την ασημένια λεμονιά, με τα χρυσά λεμόνια, για να την αξιοποιήσουν οι οπλαρχηγοί του Γένους υπέρ του Αγώνα. 
Και τις δύο φορές επεστράφη από τους Έλληνες Αγωνιστές με τη σημείωση πως αυτοί αγωνίζονται και για τα Κειμήλια του Έθνους τα οποία δεν πουλιούνται.
Τη σκηνή του Ναπολέοντος έφεραν στην επιφάνεια την περασμένη Δευτέρα οι Αγιορειτικές Μνήμες με την ανάρτηση 2752.
* Στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου υπάρχει η καλούμενη Πύλη δηλαδή η Σκηνή του Ναπολέοντα του Α', η οποία κατά την ετήσια πανήγυρη της Μονής απλώνεται σαν παραπέτασμα στην είσοδο του κυρίως Ναού από τη Λιτή (Βασιλική Πύλη).

Καταγγελία φωτορεπόρτερ...

Δεν μας αφήνουν να φωτογραφήσουμε αύριο την υπογραφή συμφωνίας Σαμαρά ...
Για αόρατο χέρι που έκοψε τους φωτογράφους ελληνικών και ξένων μέσων από την αυριανή συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους της Cosco, όπου θα...υπογραφεί συμφωνία συνεργασίας κάνει λόγο η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας με επιστολή στον Σίμο Κεδίκογλου.  
Καταγγέλουν πως ενημέρωση χωρίς φωτογραφίες είναι μισή ενημέρωση. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:
«Ανοιχτή επιστολή προς τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό,Σίμο Κεδίκογλου από την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος  
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,  
Μόνο λίγες ώρες ίσχυσε η διαδικασία των διαπιστεύσεων για τους φωτορεπόρτερ της Γενικής Γραμματείας Τύπου, για τη συμφωνία που πρόκειται να υπογράψει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την Cosco, την Παρασκευή 1 Μαρτίου. Ακόμη προσπαθούμε να καταλάβουμε, ποιο αόρατο χέρι μεσολάβησε ώστε να απαγορευτεί η παρουσία των φωτορεπόρτερ που καλύπτουν Ελληνικά και Διεθνή μέσα, σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός και αν κρύβονται συμφέροντα πίσω από μια τέτοια ενέργεια.    
Αναρωτιόμαστε τελικά, ενδιαφέρει την Κυβέρνηση, όπως διατείνεται, η προβολή της χώρας μας τέτοιων σημαντικών γεγονότων, ή κάποιοι υπονομεύουν με τις πράξεις τους το έργο της;
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε τη δικαιολογία, που ακούστηκε σε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΕ από υπάλληλο του Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου πως «ο Πρωθυπουργός είναι καλεσμένος» στην Cosco και γι αυτό εμείς οι φωτορεπόρτερ -και μόνον εμείς-δεν μπορούμε να καλύψουμε τη συμφωνία της Παρασκευής. 
Είμαστε περίεργοι ποια δικαιολογία θα χρησιμοποιηθεί για μια άλλη συμφωνία που υπογράφει σήμερα ο Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, από την οποία οι φωτορεπόρτερ επίσης εξαιρούνται.  
Ως πότε η φωτοειδησεογραφική κάλυψη των τόσο σημαντικών γεγονότων του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και των Υπουργών του θα εμφανίζεται ως ελεγχόμενη, απαγορεύοντας στους φωτορεπόρτερ κάθε πρόσβαση για την Ενημέρωση.

Αμετανόητος ο δημοτικός σύμβουλος που πρότεινε ευθανασία για ΑΜΕΑ

Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωση του πως «θα πρέπει να γίνεται ευθανασία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες», όμως ο βρετανός δημοτικός σύμβουλος...  
Κόλιν Μπρούερ από την Κορνουάλη παραμένει αμετανόητος και δεν παραιτείται, παρά τις πιέσεις που δέχεται.  
Ο 68χρονος Κόλιν Μπρούερ, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Wadebridge East στην Κορνουάλη δήλωσε στη διάρκεια εκδήλωσης το 2011 πως «τα παιδιά με αναπηρία κοστίζουν πολλά χρήματα στη δημοτική αρχή και θα ήταν προτιμότερο να τους γίνεται ευθανασία». 
Σύλλογοι ΑΜΕΑ κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Μπρούερ, ο οποίος παρά τις πιέσεις που δέχθηκε δεν παραιτήθηκε και αρκέστηκε σε μία γραπτή δήλωση μεταμέλειας.  
Επιτροπή της δημοτικής αρχής της Κορνουάλης απεφάνθη σήμερα πως ο Κόλιν Μπρούερ θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση του, για να προκαλέσει την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος είπε πως «Δεν έχω πρόθεση να παραιτηθώ και δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να το κάνω, αφού ζήτησα συγγνώμη».  
Σε δηλώσεις του στο BBC o 68χρονος Μπρούερ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ορισμένες φορές σε πετυχαίνει κάποιος σε κακή μέρα. Ξέρω ότι δεν είναι καλή δικαιολογία και πως θα απολογούμαι για μια ζωή για αυτό. Λυπάμαι ειλικρινά!»
Κάτοικοι της περιοχής μαζεύουν υπογραφές για την απομάκρυνση του Κόλιν Μπρούερ από τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο, κάτι που ομολογουμένως θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλούς μήνες!  
http://www.tsekouratoi.gr

Οι Σκοπιανοί με τον ...Μέγα Αλέξανδρο στη Eurovision!

Προκαλούν ξανά οι ..."γείτονες"  
Συνεχίζουν την προπαγάνδα τους οι Σκοπιανοί με τον Μέγα Αλέξανδρο, που τώρα τον στέλνουν και στη ...Eurovision. Το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τους Σκοπιανούς στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision
Στο βίντεο δεσπόζει ο Μέγας Αλέξανδρος, που έχουν στήσει στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.    
Από τον καημό τους να πείσουν αυτοί είναι ικανοί να τον βάλουν και σε κανα διγωνισμό μαγειρικής...
http://www.parapolitika.gr
 

ΕΚΤΑΚΤΟ Πέφτει η κυβέρνηση και πάμε σε εκλογές για τον ΟΠΑΠ. Απέσυραν ξανά την τροπολογία και παραμένει στο σκοτάδι το data room!

Μεγάλη ξεφτίλα για την κυβέρνηση.  
Απέσυραν ξανά την τροπολογία για το άνοιγμα του data room του ΟΠΑΠ η οποία πέρασε χθες βράδι σε νομοσχέδιο για την Υγεία για να αποσυρθεί σήμερα κάτω από την πίεση των Κ.Ο. των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. 
Κι αυτή τη φορά δεν επρόκειτο για θέματα εθνικής σημασίας των προ πώληση ΔΕΚΟ μια και αυτά δεν είχαν συμπεριληφθεί. Η αντίδραση των υποψηφίων αγοραστών αναμένεται να προκαλέσει σοκ καθώς ενημερώνονται ήδη τα στελέχη της Τρόικας.  
Αυτό που συμβαίνει με το σκοτεινό κράτος του ΟΠΑΠ είναι πρωτοφανές! Με απλά λόγια η τροπολογία δεν περνάει για να μην δοθούν στην δημοσιότητα οι "απόρρητες" συμβάσεις OΠΑΠ-ΙΝTRALOT. 
Tώρα το λόγο έχει η Τρόικα αλλά όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να πάμε σε εκλογές με θέμα τον ΟΠΑΠ!

Η blackwater ως δύναμη καταστολής στις Σκουριές Χαλκιδικής.Βίντεο.

Έτοιμη είναι η ιδιωτική μονάδα καταστολής της Blackwater, σύμφωνα με πληροφορίες του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη. 
Ο πρώτος τόπος όπου πιθανότατα θα αναλάβει δράση, θα είναι οι Σκουριές της Χαλκιδικής, όπου οι αντιδράσεις των κατοίκων ενάντια στα μεταλλεία εξόρυξης χρυσού όλο και εντείνονται, με αποκορύφωμα την αντάρτικη επίθεση στις εγκαταστάσεις της Hellas Gold, συμφερόντων της καναδικής Eldorado Gold και του ομίλου ΑΚΤΩΡ, συμφερόντων Μπόμπολα.  
Ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ανησυχητικά τα πράγματα, εκτός από τις απαγωγές κατοίκων ακόμα και μαθητών από τις κυβερνητικές δυνάμεις καταστολής που λαμβάνουν χώρα στην Ιερισσό Χαλκιδικής τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είναι η αναφορά στα μεταλλέια από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη κατά την παρουσίαση του βιβλίου του, την περασμένη εβδομάδα. 
Αναφερόμενος στην βομβιστική επίθεση στις εγκαταστάσεις που καταστρέφουν το αρχέγονο δάσος των Σκουριών, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:  
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μην εφαρμόζει το νόμο της Δημοκρατίας. 
Δεν είναι μόνο οι παράνομες απεργίες, οι βίαιες διαδηλώσεις, οι καταλήψεις και το κύμα των παράνομων μεταναστών που μετατρέπουν το κέντρο της Αθήνας σε γκέτο. Θανάσιμο πλήγμα για την οικονομία είναι η επίθεση μασκοφόρων στη Χαλκιδική αλλά και το σύνθημα “δεν πληρώνω”. 
Ακόμη και οι αγρότες, που δεν έχουν δώσει ακραία μορφή στις κινητοποιήσεις τους, βλάπτουν την εικόνα της χώρας σε μια κατεξοχήν ακατάλληλη στιγμή, που προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.  
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάκη, αυτή η αναφορά του “βρυκόλακα της πολιτικής” στις Σκουριές, όπως αποκάλεσε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μπορεί να προμηνύει ακόμα και την δημιουργία της πρώτης Ειδικής Οικονομικής Ζώνης επί ελληνικού εδάφους.  
Η Academi, που είναι περισσότερο γνωστή με το προηγούμενο όνομά της Blackwater, είναι μία εταιρία αμερικάνικων συμφερόντων που παρέχει υπηρεσίες ιδιωτικού στρατού. 
Χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην εισβολή του Ιράκ, προκειμένου να παρακαμφθούν τα νομικά κολλήματα, κυρίως ανθρωπιστικής φύσεως, που προέκυπταν από την χρήση του επίσημου στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Η αψυχολόγητη και ερασιτεχνική ενέργεια της Αστυνομίας να προσαγάγει έναν μαθητή, πολιτικοποίησε τους έτοιμους γιαυτό συμμαθητές του.Αφού ξεκίνησε η νέα γενιά, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΌ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉ. 
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΆΡΕΙ Ο ΔΙΆΟΛΟΣ.

ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ''FRANCE 2'' ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ,ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!  
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε για ακόμα μία φορά ότι οι δικοί μας δημοσιογράφοι είναι απλά μαριονέτες και λένε αυτά που τους υπαγορεύουν...  
Τέτοια ρεπορτάζ δεν θα δείτε στην ελληνική τηλεόραση!
 

ΕΠΕΙΓΟΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ

ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΊΤΕ.  
Η ΑΝΤΊΘΕΤΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ TΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΉΣ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ. Ο ΈΝΑΣ ΓΙΑ ΦΤΎΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΆΛΛΟΣ ΆΞΙΟΣ.   
Το θέμα της Καναδικής επένδυσης χρυσού στο Πέραμα ήταν αυτό που κυριάρχησε στην συνάντηση που είχαν ο Καναδός πρέσβης στην Ελλάδα και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης. 
Ο πρέσβης δήλωσε ότι δεν εκπροσωπεί την εταιρεία αλλά την Καναδική κυβέρνηση η οποία εγγυάται (;) για την σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ευαισθησία της εταιρείας ELDORADO GOLD CORP., μητρικής της Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ!  
Μάλιστα. Αν εκπροσωπούσε δηλαδή την εταιρεία τι θα έλεγε; Ο γλοιώδης Καναδός μπρόκερ πήρε την απάντηση που του άρμοζε από το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη. Δεν σας θέλουμε και δεν θέλουμε να το συζητήσουμε άλλο!  
Άντε γεια ΛΑΜΟΓΙΑ!
 

Το σκάνδαλο στις Σκουριές Χαλκιδικής όπου μεταλλεύματα 40 δις πωλήθηκαν προς 11 εκ. !!!!!

μαζι με δώρο μια μεγάλη δασική έκταση γεμάτη με 750000 τόνους χαλκό !!!!!!! 
Κ ο δήμαρχος φυσικά μπλεγμένος στο κόλπο με τις μίζες κ τις απαιτήσεις για διορισμό των "δικών" του.
 

Β.Κορέα :"Οι ΗΠΑ εντός της εμβέλειας των πυρηνικών μας"

«Το ηπειρωτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται εντός της εμβέλειας των πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας», αναφέρεται σε άρθρο ενός από τα μέλη της εθνικής επιτροπής για την ειρηνική διευθέτηση του προβλήματος της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Β. Κορέας μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Voice of Russia  
Στο άρθρο, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Uriminzokkiri, σημειώνει επίσης ότι η Βόρεια Κορέα έχει καταστεί «εντελώς ανεξάρτητη πυραυλική και πυρηνική δύναμη».  
Από την άλλη πλευρά η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε ψήφισμα, που ζητά από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις εναντίον της Πιονγιάνγκ.
 

Χημεία και τέρατα στα χάμπουργκερ McDonald’s

Διατροφικό σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους έφερε στο φως στην Αμερική ο γνωστός σεφ Jamie Oliver όταν διαπίστωσε πως στα χάμπουργκερ της αλυσίδαςMcDonald’s υπήρχε μια «ροζ βλέννα» («pink slime») ύποπτης προέλευσης.
Μετά από εργαστηριακές έρευνες δεν άργησε να αποδειχτεί πως αυτή η «ρόζ βλέννα» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά διοξείδιο του.....αμμωνίου!
Η αποκάλυψη αυτή, εκτός του ότι έπεσε σαν κεραυνός στην διατροφικά κακομαθημένη αμερικανική κοινωνία, σήκωσε και θύελλα διαμαρτυριών τόσο από την επιστημονική κοινότητα όσο και από τους περισσότερο ευαισθητοποιημένους γύρω από τη διατροφή.
Κυριολεκτικά αποτροπιαστική είναι η εικόνα που έδωσε ο Jamie Oliver περιγράφοντας λίγο ως πολύ το χάμπουργκερ της γνωστής παγκόσμιας αλυσίδας: 
«Βασικά παίρνουμε ένα προϊόν το οποίο αρχικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια φτηνή σκυλοτροφή και προσθέτοντας αυτή την ουσία το δίνουμε σε ανθρώπους». 
Με την προσθήκη δηλαδή αυτής της ροζ βλέννας, του διοξειδίου του αμμωνίου, αυτή η «φτηνή σκυλοτροφή» απλώς μετατρέπεται σε βρώσιμη από τον άνθρωπο!».

Μετά από αυτές τις κυριολεκτικά σοκαριστικές καταγγελίες του διάσημου σεφ, η McDonald’s αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να αλλάξει τη «συνταγή» της ενώ σε δήλωσή της δεσμεύτηκε να μην ξαναχρησιμοποιήσει την εν λόγω ουσία και βρίσκοντας άλλο τρόπο (;) να «αναπληρώνει» το βοδινό κρέας των χάμπουργκερ που παρασκευάζει. 
Στην ίδια της ανακοίνωση η εταιρεία δήλωσε πως ποτέ δεν χρησιμοποίησε διοξείδιο του αμμωνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, χωρίς όμως να διευκρινίζει ποια ακριβώς συνταγή χρησιμοποιεί σε όλες τις υπόλοιπες χώρες μηδέ εξαιρουμένης και της δικής μας.
Με αφορμή το συγκεκριμένη αποκάλυψη, ο μικροβιολόγος Geral Zirnstein του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, συμφωνώντας πλήρως με τον Jamie Oliver, δήλωσε πως η χρήση του διοξειδίου του αμμωνίου στις τροφές είναι απαράδεκτη και πως θα πρέπει χωρίς καμιά άλλη συζήτηση να απαγορευτεί.

πηγη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ!!.. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ

8 λεπτά ισοπέδωσης της προπαγάνδας του “μαζί τα φάγαμε” με ονόματα και χωρίς φόβο.  
Δείτε το καταπλητικό βίντεο.
   
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr

Οι Illuminati και ο μαγικός (Μασονικός) αυλός στην Εθνική Λυρική Σκηνή (Βίντεο)

Croce-Mozart-Detail.jpgIlluminati-masonikos-aylos-ethniki-liriki-skini-1.jpgΑπό τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια O Μαγικός Αυλός, KV 620 (γερμ. Die Zauberflöte) είναι γερμανική όπερα σε δύο πράξεις του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, σε λιμπρέτο του Εμάνουελ Σικανέντερ (1751-1812).  
Το έργο είναι γραμμένο στη μορφή του γερμανικού ζίνγκσπιλ (singspiel[2]) και συντέθηκε το 1791, κατά το τελευταίο έτος ζωής του Μότσαρτ
Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 30 Σεπτεμβρίου 1791 στο θέατρο του Βάιντεν (Theater auf der Weiden), στη Βιέννη, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 
Χαρακτηρίζεται ως η τελευταία όπερα του συνθέτη, αν και το μεγαλύτερο μέρος της συντέθηκε πριν το έργο Η Μεγαλοψυχία του Τίτο (La clemenza di Tito), το οποίο ωστόσο παρουσιάστηκε νωρίτερα.  
Ο Μαγικός Αυλός, έργο πλούσιο σε συμβολισμούς, για το οποίο έχουν προταθεί πολυάριθμες ερμηνείες, διαπνέεται από τις ιδέες του Διαφωτισμού και του Τεκτονισμού, ενσωματώνοντας παράλληλα στοιχεία παραμυθιού.  
Στην παράσταση ξεδιπλώνονται οι προσπάθειες του Ταμίνονα ελευθερώσει την όμορφη Παμίνα από το δαίμονα Ζαράστρο. Γι’ αυτόν το σκοπό η μητέρα της Παμίνα, η Βασίλισσα της Νύχτας, έχει δώσει στον Ταμίνο ένα μαγικό αυλό και στον ακόλουθό του Παπαγκένο ασημένια καμπανάκια, που ο ήχος τους βοηθά να ξεπεραστούν κάθε είδους δοκιμασίες. 
Ο Μονόστατος, υπηρέτης του Ζαράστρο και φρουρός της Παμίνα, πολιορκεί ερωτικά την κοπέλα. Καταφτάνει ο Παπαγκένο, που λέει στην Παμίνα πως σύντομα θα διαφύγουν. 
Όταν ο Ταμίνο παίζει το μαγικό αυλό, τα ζώα του δάσους μαγεύονται, κι όταν ο Παπαγκένο χρησιμοποιεί τα καμπανάκια του, οι ακόλουθοι του Μονόστατου χορεύουν μαγεμένοι. 
Ο Μονόστατος πλησιάζει πάλι την Παμίνα, αλλά τρέπεται σε φυγή όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία της Βασίλισσας της Νύχτας. Εκείνη ζητά από την κόρη της να σκοτώσει τον Ζαράστρο. 
Η Βασίλισσα της Νύχτας και οι ακόλουθοί της αποφασίζουν να επιτεθούν, ωστόσο θύελλες, αστραπές και βροντές αποτρέπουν την επέλασή τους στο Ναό.  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
   
http://www.eleysis-ellinwn.gr

Η Αίγυπτος δέχεται επίθεση από ακρίδες

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρύξει σε πολλές περιοχές της Νότιας Αιγύπτου λόγω επιδρομής της ακρίδας.  
Η ακρίδα της ερήμου (αφρικανική ακρίδα), η οποία θεωρείται ως ένα από τα πιο επικίνδυνα επιβλαβή έντομα, καταστρέφει τις καλλιέργειες στις επαρχίες Κένα και Ασουάν.   
Η ακρίδα ήρθε στην Αίγυπτο από το Σουδάν και κατευθύνεται προς το Βορρά, καταβροχθίζοντας τα πάντα στο δρόμο της.   
Τα ιπτάμενα έντομα έχουν πλησιάσει πολύ κοντά στα θέρετρα της Ερυθράς θάλασσας την Χουργκάντα και Μαρσά Αλάμ.  
Στη μάχη με την ακρίδα έχουν κληθεί να αγωνιστούν οι στρατιωτικοί και η πολεμική αεροπορία, με τη βοήθεια της οποίας επεξεργάζονται μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες.  
Μία από τις 10 πληγές του Φαραώ, φαίνεται πως επανεμφανίζεται στην Αίγυπτο.

Βροντερή επιστολή Αποστράτων Αξιωματικών των ΕΝ & ΣΑ Υπερ του Α/ΓΕΕΘΑ ...που ακούστηκε στον Λευκό Πύργο !

Ανοικτή Επιστολή των Αποστράτων Αξιωματικών των Ε.Δ & ΣΑ Για αμέριστη συμπαράσταση προς τον Α/ΓΕΕΘΑ... Για το Γένος των Ελλήνων ,ενώ κάνει λόγο για σύγχρονους Εφιάλτες ! ΘΕΜΑ: ΑΝΟΙΚΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΗΓΕΣΊΑ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ  
Το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΕΔ-ΣΑ δηλώνει την ευαρέσκειά του για τον προς ψήφιση νόμο ο οποίος επαναφέρει και κατοχυρώνει το Ελληνικό Γένος ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Δηλώνει δε την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο ο οποίος θεωρούμε ότι αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών αποφάσισε να προστατέψει τα Ιερά και τα Όσια της φυλής καθώς και την Ιστορία του Ελληνικού Γένους.  
Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι στον χώρο της Εθνικής Άμυνας δεν επιτρέπεται η δημιουργία σύγχρονων εφιαλτών ή οιασδήποτε κερκόπορτας χάριν πολιτικών σκοπιμοτήτων, ιδεολογημάτων και νεωτεριστικών βερμπαλισμών.  
Η εθνική συνείδηση απαραίτητος παράγων για την θυσία υπέρ βωμών και εστιών δεν αποδίδεται, ούτε απονέμεται, αλλά διαμορφώνεται μέσα από θεσμούς, ήθη και έθιμα και μόνο η προϋπόθεση του Ελληνικού Γένους εγγυάται την αποτελεσματική άσκηση της Εθνικής Άμυνας.  
Με τιμή  
Ο Γεν. Γραμματέας Σταφυλάς Φώτιος Ταξίαρχος ε.α.
Ο Πρόεδρος Πανταζόπουλος Δημήτριος  Αντιστράτηγος ε.α. 
http://www.veteranos.gr

Χειροκροτήματα για τα ισόβια στο Παπαγεωργόπουλο

ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Νομίζουν ότι με 5 -10 αποδιοπομπαίους τράγους θα κατευνάσουν την οργή του κόσμου.   
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.Ξυπνήσαμε!!!

ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΕΚ ΘΕΜΈΛΙΩΝ....  

Πρώτη φορά καταδικάζεται πολιτικός σε ισόβια κάθειρξη.
Η κατηγορία είναι η υπέξαιρεση 18 περίπου εκατομμυρίων ευρώ από το Δήμο Θεσσαλονίκης, τα περισσότερα από τα οποία δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί.  
Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων (καθαρογραμμένη θα φτάσει τις 400 σελίδες) έπεσε σαν κεραυνός, καθώς στην τελική ετυμηγορία ακούστηκε τρεις φορές η λέξη «ισόβια», παγώνοντας το ακροατήριο:  
- Ισόβια κάθειρξη στον πρώην δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο (άμεση συνέργεια σε υπεξαίρεση),  
- Ισόβια κάθειρξη και 18 μήνες φυλάκιση στον πρώην γενικό γραμματέα Μιχάλη Λεμούσια (ηθική αυτουργία σε υπεξαίρεση και απλή συνέργεια σε πλαστογραφία),  
- Ισόβια κάθειρξη και εννέα χρόνια κάθειρξη στον πρώην ταμία Παναγιώτη Σαξώνη, τον μοναδικό εκ των κατηγορούμενων που ομολόγησε την εμπλοκή του (υπεξαίρεση και πλαστογραφία κατ΄ εξακολούθηση με την επιβαρυντική διάταξη Περί καταχραστών Δημοσίου και ξέπλυμα χρήματος).  
Ενοχοι κρίθηκαν επίσης οι πρώην διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας Θωμάς Γκόλας και Γιώργος Γκαϊδατζής (άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση), στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης 15 και 10 ετών αντίστοιχα.
 

ΕΛΛΑΔΑ - GREECE / ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ...( Chris Vlahopoulos )

Ένα μικρό βιντεάκι, που αξίζει να δείτε όλοι οι Έλληνες !!!  
Δημιουργία - επιμέλεια : Chris Vlahopoulos -- Athens / Greece.
 

ΑΣΧΗΜΟ ΧΩΣΙΜΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΡ. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε και το «Τσαντίρι» του σήκωσε και πάλι αυλαία.
Παρά το άγχος του ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκίνησε με το ίδιο κέφι και την καυστική του σάτιρα να σχολιάζει την πολιτική αλλά και κοινωνική κατάσταση της χώρας.
Η πορεία της τρικομματικής κυβέρνησης, οι δυσκολίες που ζει ο μέσος έλληνας, η ανεργία αλλά και τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα της Ιταλίας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του. "Άρχισε η πτώση του τείχους της Μέρκελ" είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι η η αλλαγή ...στην πολιτική σκηνή της γειτονικής μας χώρας θα σημάνει μεγάλες αλλαγές σε πανευρωπαικό επίπεδο.
Και βέβαια για μια ακόμα φορά οι συνήθεις ύποπτοι της τηλεόρασης αλλά και της πολιτικής.... μπήκαν στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου. Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέξης Τσίπρας, Άδωνις Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι πρωταγωνίστησαν και πάλι.
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και σε σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με την απόφαση του ΕΣΡ να μην προβάλλονται εικόνες εξαθλίωσης.

Ο Λάκης χαρακτήρισε το ΕΣΡ ως Εθνική Στημένη Ραδιοτηλεόραση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η μετάδοση μέρους ρεπορτάζ για την καναδική εταιρεία El Dorado που έχει επενδύσει στη Χαλκιδική.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

VIDEO: Τι μπορείς να πάθεις αν είσαι τζαμπατζής στην Ελλάδα.

*εμενα μου φαινεται ψευτικο το ολο σκηνικο αλλα εαν εγινε πραγματικα τοτε ειναι μαλακας !!!   
Τι μπορεί να μάθει μια γυναίκα από μια ραδιοφωνική εκπομπή; 
Μα φυσικά αν την...απατάει ο σύντροφός της. Από μια απίστευτη φάρσα η "απατημένη" έμαθε από τον καλό της ότι ούτε λίγο ούτε πολύ έχει άλλη σχέση!   
Αλλά η ιστορία έχει ως εξής: Η Κατερίνα πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και έδωσε το τηλέφωνό του... αγαπημένου της στο στούντιο.   
Η εκφωνήτρια τον πήρε τηλέφωνο, υποδυόμενη υπάλληλο ανθοπωλείου, και του είπε πως μπορεί να στείλει δωρεάν ένα μπουκέτο λουλούδια όπου επιθυμεί. Εκείνος όμως αντί να τα στείλει στην Κατερίνα τα έστειλε στην Αθηνά.   
Το Κατερινάκι άκουγε όμως από την άλλη άκρη της γραμμής και κατάλαβαλε ότι τα λουλούδια δεν ήταν για εκείνη.   
Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός.   
Ακούστε τη συνέχεια...
http://www.tsekouratoi.gr
 

ΔΕΙΤΕ βίντεο από τη μεταγωγή του Παπαγεωργόπουλου στη φυλακή

Θύμωσε ο ΑΝΑΝστασιάδης που γιούχαραν τουρκοκύπριους

Περαστικά.
Αυτο αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ οτι οι πολιτικάντηδες ζούνε ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ τους!!   
Δεν εχουνε καταλάβει ακόμη οτι Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ δεν πιστεύει πλέον στην ΚΑΤΑΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ που αυτοί αναμασάνε εδω και 50 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!  
Οι Τούρκο "κύπριοι" ειναι ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ λαμόγιο ΑΝΑΝστασιάδη!!!
 

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.....Χαλαρός!!!

Τι παίρνει αυτός ο άνθρωπος;
 

ΖΗΤΩ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ...ΖΗΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! ΙΜΑΜΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΞ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6 ΕΤΩΝ

Λέει ότι ο Μωάμεθ είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Aisha όταν εκείνη ήταν μόλις εννέα ετών.
Σύμφωνα με το Κοράνι (65:4), οι μουσουλμάνοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με κορίτσια προεφηβικής ηλικίας και δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός μουσουλμάνοι να έχουν σεξουαλική επαφή με μικρά κορίτσια, λόγω του σεξουαλικού επιθυμητού τους.  
"ΖΗΤΩ ο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ" που θα κάνουν όλους τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες για να κάνουν σεξ με τα 6χρονα παιδιά μας . ΕΛΕΟΣ !!
 

'US hides real debt, in worse shape than Greece'

Η Χρυσή Αυγή ξεσκεπάζει τον Ρουπακιώτη!! Βίντεο!!

Σκληρή απάντηση Βαξεβάνη στον Μαρκογιαννάκη για την μήνυση

Μέσω Twitter απάντησε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στη μήνυση που κατάθεσε σε βάρος του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
«Προς θρασύμια βουλευτές που κάνουν μηνύσεις: αν έχετε τσίπα πάνω σας, να παραιτείστε απ' την ασυλία σας όταν έχετε το θράσος να κάνετε μηνύσεις», έγραψε στο Twitter o Κώστας Βαξεβάνης. 

Επίσης στην ιστοσελίδα «το Κουτί της Πανδώρας» αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο: «O κ. Μαρκογιαννάκης έχει τελικά πολύ θράσος. Στο τεύχος 8 του περιοδικού HOT-DOC αποκαλύψαμε το πλήρες κατηγορητήριο εναντίον του για τις φωτογραφικές προκηρύξεις που υπέγραφε μέσω των οποίων το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την ενοικίαση πυροσβεστικών ελικοπτέρων.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σ αυτές τις προκηρύξεις, το αδίκημα του όμως παραγράφηκε και δεν οδηγήθηκε ποτέ σε δίκη μέσα από τον γνωστό νόμο περί ευθύνης υπουργών του Βενιζέλου. Παρότι του αφιερώσαμε ένα ολόκληρο τεύχος ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν έβγαλε άχνα.

Αιφνίδιος θάνατος Ελβετού μυστικού πράκτορα λίγο πριν εκδώσει το πόρισμα έρευνάς του

O θάνατος βρήκε τον Claude Covassi πριν προλάβει να δημοσιεύσει το πόρισμα της έρευνάς του για τις τρομοκρατικές οργανώσεις PJAK και UCK  
Tου Thierry Meyssan Voltaire Network 26 Φεβρουαρίου 2013 Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους 
Ο Claude Covassi, Ελβετός μυστικός πράκτορας και ιδρυτής της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Mécanopolis, πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 42 χρόνων. 
Ως μυστικός πράκτορας στο Τμήμα Ανάλυσης και Πρόληψης της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ελβετίας, ο Covassi είχε αναλάβει ως αποστολή να διεισδύσει στην Μουσουλμανική Αδελφότητα (στα πλαίσια της «Επιχείρησης Μέμφις»). 
Στη συνέχεια, εικάζεται ότι οι ανώτεροί του του ανέθεσαν την οργάνωση μιας βομβιστικής επίθεσης για την οποία αργότερα θα φέρονταν ως υπεύθυνος ο Hani Ramadan, διευθυντής του Iσλαμικού Κέντρου της Γενεύης.
Ο Covassi αρνήθηκε να εμπλακεί σε μια επιχείρηση την οποία προσωπικά θεωρούσε ανέντιμη. 
Ως αποτέλεσμα της άρνησής του, δεν άργησε να γίνει φυγάς, τον οποίο οι μυστικές υπηρεσίες κατεδίωκαν σε όλη την Ισπανία και την Αίγυπτο, αλλά τελικά κατόρθωσε να φέρει την υπόθεση ενώπιον ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής στην Ελβετία και να ξεκινήσει μια έρευνα σχετικά με το θέμα. 
Τελικά, τα μέλη της επιτροπής προτίμησαν να υπάρξει ένας φιλικός διακανονισμός, αποτρέποντας έτσι τη δίωξη τόσο του ίδιου του Covassi, όσο και των αρμόδιων του Τμήματος Ανάλυσης και Πρόληψης της Υπηρεσίας Πληροφοριών. 
 Στη συνέχεια ο Claude Covassi εργάστηκε σε μια εταιρεία παροχών υπηρεσιών ασφαλείας, οργανώνοντας μαθήματα τεχνικών επιβίωσης. 
 Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έκανε χρήση των δεξιοτήτων και της πείρας του προκειμένου να ερευνήσει τον ρόλο που παίζουν οι οργανώσεις PJAK και UCK στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών στην Ευρώπη.

ΟΔΗΓΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΑΜΚΑ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ!

O ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάζει μια ανθολογία από τις εκπομπές του, συμπληρώνοντας πορεία 25 χρόνων στην ελληνική τηλεόραση.
Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνεγερσίας, θυμάται την προσπάθεια που έγινε να προσεγγίσει τις ντικρουόμενες απόψεις των ιστορικών σχετικά με την δολοφονία του Κυβερνήτη ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Επιμέλεια Έκτακτο Παράρτημα - Δείτε απόγονους του Καραϊσκάκη, της Μπουμπουλίνας και του αξέχαστου Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. - Οι Κρητικοί αγωνιστές και η αγάπη τους στον Καποδίστρια. - Τι λέει ο απόγονος του Καποδίστρια για τους φονιάδες Μαυρομιχαλαίους. - Τι έλεγε ο Κυβερνήτης για αυτούς που παρότρυναν να τον δολοφονήσουν. - "Κυβερνήτη, θα σας δολοφονήσουν οι δύο Μαυρομιχαλαίοι!" " Δεν βαριέσαι, στο τέλος θα σεβαστούν τα άσπρα μου μαλλιά". - Το σκυλί που επιτέθηκε στον Κυβερνήτη προσπαθώντας να τον αποτρέψει να πάει στην ενέδρα των δολοφόνων! - Η κωφάλαλη που προσπάθησε να τον προειδοποιήσει. - Ο προφητικός εφιάλτης του αδερφού του, Αυγουστίνου Καποδίστρια, το τελευταίο βράδυ. - Η περιγραφή καρέ καρέ των τελευταίων στιγμών του Καποδίστρια. - Το τρίτο βόλι και η καρδιά της Ελλάδας. - Τι λέει ο απόγονος των Μαυρομιχαλάιων για τους προγόνους του. - Τι έκανε στους φονιάδες ο λαός του Ναυπλίου. - Ο φοίνικας του Κυβερνήτη. - Το μίσος του αντιπολιτευόμενου τύπου και του αντικαποδιστριακού λαού. - Στην δίκη του φονιά Μαυρομιχάλη υπερασπιστής του ο αγγλοεβραίος Έντουαρντ Μάσον.

Σαμαράς στήριξε Παπαγεωργόπουλο

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ; (ΞΑΝΑΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!)..

Οι αστυνομικοί μοιάζουν σαν να έχουν σχηματίσει κλοιό γύρω του....
Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και μπαίνει σε βανάκι της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο λίγα λεπτά αργότερα τον μετέφερε στις φυλακές Διαβατών.
Κατά την είσοδό του στο όχημα της ΕΛΑΣ, ο κ. Παπαγεωργόπουλος μοιάζει να κρύβει τις χειροπέδες κάτω από το καφέ παλτό του. Ωστόσο, από μια προσεκτική παρατήρηση του βίντεο που έχει το protothema.gr, προκύπτει ότι ίσως ο καταδικασθείς πολιτικός να μην φοράει χειροπέδες κατά την είσοδό του στην μικρή αστυνομική κλούβα.
Παρακολουθώντας καρέ - καρέ τις εικόνες, φαίνεται ότι ο αστυνομικός που βρίσκεται μέσα στο βανάκι κρατά χειροπέδες την ώρα που ο πρώην δήμαρχος μπαίνει στην κλούβα.
Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μπαίνει στο βανάκι με ένα πηδηματάκι, ίσως λίγο άτσαλα, ίσως και να έχει παραπατήσει.
Οι αστυνομικοί δεν κρατάνε τον πρώην δήμαρχο αλλά έχουν σχηματίσει ένα διάδρομο μέσω του οποίου μπαίνει στο βανάκι. Γύρω από τον κ. Παπαγεωργόπουλο δεκάδες δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και εικονολήπτες οι οποίοι απαθανατίζουν την είσοδο του πρώην δημάρχου στο αστυνομικό αυτοκίνητο που τον οδήγησε στις φυλακές.
Λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στις φυλακές Διαβατών, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε λόγο για πολιτική δίκη, με αποκλειστικό κριτήριο την ικανοποίηση ενός κλίματος που ζητά αίμα πολιτικών.
Όπως αναφέρει, του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και ενώ αποδεδειγμένα ο επίορκος υπάλληλος υπεξαιρούσε χρήματα, πολλά χρόνια πριν αναλάβει δήμαρχος ο ίδιος.
«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ενδόμυχα κανένας Θεσσαλονικιός και κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τους πρόδωσε.
Θα περιμένω την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου. Κάποιοι θα πεθάνουν με τις τύψεις τους» καταλήγει ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Λίγο νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε επιβάλει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον στενό του συνεργάτη Μ. Λεμούσια και τον πρώην ταμία -και βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση- Π. Σαξώνη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 18 εκατ. ευρώ στο δήμο.
Στο άκουσμα της απόφασης-σοκ του δικαστηρίου, ο Β. Παπαγεωργόπουλος βούρκωσε, ενώ η σύζυγός του έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε λυγμούς.

Ποιος είναι ο κύριος Θεοχάρης που θέλει να κλείσει τους φορολογούμενους φυλακή;“ Το πρώην στέλεχος της Lehman Brothers που βάζει τη “θηλιά” στο λαιμό του μέσου φορολογούμενου ”

Αυτός είναι ο κύριος Χάρης Θεοχάρης
“ Το πρώην στέλεχος της Lehman Brothers που βάζει τη “θηλιά” στο λαιμό του μέσου φορολογούμενου ”
Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, της κυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων δεν έχει προηγούμενο.
Ο άνθρωπος, τον οποίο πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα του Reuters χαρακτήρισε «μαϊμού της τεχνολογίας» (για την ακρίβεια, ο ίδιος έχει αυτοχαρακτηριστεί ως “μαϊμού της τεχνολογίας”), ο άνθρωπος οποίος επιδίδεται καθημερινά στη χρήση του twitter μετά μανίας (αλήθεια έχει χρόνο για τέτοιες ασχολίες;), ο άνθρωπος ο οποίος τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας εσόδων του υπουργείου Οικονομικών,ο Χάρης Θεοχάρης, αυτός ο άνθρωπος, μπροστά στις συνέπειες της αποτυχημένης πολιτικής του πολιτικού του προϊσταμένου Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και της δικής του (η φορολογική πολιτική δεν είναι twitter βλέπετε) έστειλε εγκύκλιο στις ΔΟΥ, η οποία αναφέρει τα εξής εξοργιστικά: Απαιτεί από τους εφόρους να βάλουν φυλακή όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ και έχουν να έρθουν σε επαφή με την εφορία για περισσότερο από 4 μήνες.
Και το κάνει αυτό – ελάχιστη σημασία έχει αν τον πιέζει ο κύριος Στουρνάρας ή αν του δίνει εντολές – επειδή…η κυβέρνηση εξαιτίας της εκτός λογικής φορολογικής πολιτικής που εφαρμόζει αδυνατεί να συγκεντρώσει έσοδα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι … οι οικονομικοί προφέσορες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης αποτυγχάνουν. Τώρα αυτός ο άνθρωπος έρχεται να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό του φορολογούμενου και του φτωχοποιημένου Έλληνα ακολουθώντας τη λογική: Ότι πιάσουμε.
Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι οι οφειλέτες που χρωστούν στο κράτος πάνω από 5.000 ευρώ ξεπερνούν σε αριθμό τους 80.000, ενώ όσοι έχουν χρέη κάτω από 3.000 ευρώ ανέρχονται σε περίπου 2.300.000.
Για να καταλάβει ο κάθε ένας τι εστί Χάρης Θεοχάρης πρέπει να γνωρίζει το εξής: Ο ίδιος υπήρξε στέλεχος της Lehman Brothers πριν φορτωθεί και αυτός στους Έλληνες όταν η επενδυτική τράπεζα κατέρρευσε. Θεωρούμε ότι όλοι γνωρίζουν λίγο έως πολύ τι ακριβώς είναι η Lehman Brothers.
Ορίστε ένα απόσπασμα από το πλούσιο βιογραφικό του κυρίου Θεοχάρη:

Grandmother 'shoots dead her two young grandchildren before turning the gun on herself' - as their mother waited for them all to arrive for two-year-old's birthday party.

Debra Denison is believed to have shot to death her two-year-old and six-month-old grandchildren before turning the gun on herself. Here she is pictured with Alton, who was found dead in the car alongside his little brother Ashton and his grandmotherA grandmother shot and killed her two young grandchildren before shooting herself, it emerged today.  
The body of Connecticut woman Debra Denison was discovered alongside brothers Ashton, six months, and two-year-old Alton Perry late last night.  
Earlier that day, the 47-year-old, from Preston had picked up the brothers from their daycare in Danielson. Yesterday was Alton's second birthday and family members said they were waiting for him to arrive for his party, according to Eyewitness News 3.

Debra Denison is believed to have shot to death her two-year-old and six-month-old grandchildren before turning the gun on herself. 
Here she is pictured with Alton, who was found dead in the car alongside his little brother Ashton and his grandmother
Victims: Ashton (left) and Alton (right) Perry were found dead in a minivan at Lake of Isle in Preston, Connecticut yesterday. It was Alton's second birthday
Victims: Ashton (left) and Alton (right) Perry were found dead in a minivan at Lake of Isle in Preston, Connecticut yesterday. It was Alton's second birthday