Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ισραήλ προς ΗΠΑ:Σιγά μη σας ρωτήσουμε!

ΜΟΝΟ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

Ο Ντικ Τσεινι,Αντιπροεδρος των ΗΠΑ και γνωστο γερακι-φανατικος υποστηρικτης των πολεμων σε Αφγανισταν και Ιρακ,ξαναχτυπησε.Αυτη τη φορα,κανοντας μια παραδοχη που οσο κι αν δε μας προξενει καμια εντυπωση,καλο ειναι να την διαβαζουν και να την ξαναδιαβαζουν οσοι ακομα αμφισβητουν οτι ουσιαστικα ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ και οχι το αντιθετο!
Ειπε λοιπον,στην εκπομπη Face the Nation του CBS:
"Με ρωτατε αν μας ενημερωσαν οι Ισραηλινοι για την επιθεση στη Γαζα...ΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΟΤΙ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!"
Και συνεχιζει,θελοντας να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα:
"Στο τελευταιο μου ταξιδι εκει
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ.ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΟΔΟ ΠΑΝΤΩΣ

(σχολιο:μα καλα,ολο ταξιδακια στο Ισραηλ ειναι οι αμερικανοι πολιτικοι,απο τους Προεδρους μεχρι τον τελευταιο υποψηφιο βουλευτη;Αλλη δουλεια δεν εχουν να κανουν;) μου ειπαν οτι δε θελουν να επιτεθουν στη Γαζα.Αν ομως συνεχιζοταν η ριψη ρουκετων απ'τη Χαμας,θα το εκαναν.Ετσι λοιπον κι εγινε τωρα!"
Και για να μη νομιζετε οτι μονο οι "συντηρητικοι" Ρεπουμπλικανοι σκεφτονται ετσι,στο ιδιο μηκος κυματος ηταν και οι δηλωσεις του Χαρυ Ριντ,κορυφαιου γερουσιαστη τους:
"Αυτο που κανουν οι Ισραηλινοι ειναι πολυ σημαντικο.Η τρομοκρατικη οργανωση της Χαμας πρεπει να διαλυθει.Κι αυτο πρεπει να το καταλαβουμε ολοι".
Το καταλαβαινουμε...η "τρομοκρατικη οργανωση" εχει εκλεγει δημοκρατικα απο τον Παλαιστινιακο λαο,αλλα επειδη ενοχλει καποιους,πρεπει να ανατραπει!Αυτο θα πει δημοκρατια made in Israel and USA!
Εκει ομως που η υποκρισια ξεχειλιζει,ειναι στις δηλωσεις του Γαλλου Προεδρου Νικολα Σαρκοζυ,ο οποιος,για αγνωστο λογο,εχει εκθειαστει και καταταχθει ως στενοτατος φιλος της χωρας μας!Μηπως ξεχασαν ορισμενοι οτι ειναι Εβραιος στο θρησκευμα και την καταγωγη κι οτι βαζει πανω απ'ολα τα συμφεροντα των ομοεθνων του-οχι των Γαλλων;Θαυμαστε τον αριστερα με το καπελακι του,ετοιμο να αποτισει φορο τιμης στο Τειχος των Δακρυων,συνοδευομενο απο τον απαραιτητο Ραββινο!!!
Τελος,για να μη σας κραταμε σε αγωνια,σας πληροφορουμε οτι Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ!!!
Στη φωτογραφια αριστερα,τον βλεπετε να βγαινει απο τη λιμουζινα του συνοδευομενος απο το δεξι του χερι κι επικεφαλη της προεκλογικης καμπανιας,Εβραιοαμερικανο Ντεηβιντ Αξελροντ!Πλεον μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι!Αφου κατεφθασε ο...Μεσσιας,θα παψουν τα παντα:πολεμοι,καταστροφες και δυστυχια!

Πηγή hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: