Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ποιοί είναι οι Τούρκοι ;

Οι Τούρκοι ειναι βαρβαρικό νομαδικό Μογγολικό φύλο το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην σημερινή Μογγολία δηλαδή Βόρεια της Κίνας το 500 μ.Χ. περίπου. Πιεζόμενο από άλλες φυλές ξεκίνησε εκστρατείες προς αναζήτηση νέων εδαφών για λεηλασία. Περνώντας πάνω από την ισχυρή την εποχή εκείνη, Περσία, έφτασε στην Βυζαντινή Ελληνική επικράτεια το 1000 μ.Χ. περίπου. Για το ότι μοιάζουν σήμερα με τους Ελληνες στα χαρακτηριστικά έχουν αποφανθεί οι ιστορικοί.
Οι Μογγόλοι Τούρκοι ή Σελτζούκοι που εμφανίστηκαν ως επιδρομείς το 1000 περίπου μ.Χ. κατέφθασαν στην περιοχή της Μ.Ασίας με ισχυρό στρατό κι όχι με λαό δηλαδή γυναικόπαιδα. Ετσι έπαιρναν γυναίκες απο τις κατακτημένες περιοχές οι οποίες φυσικά στην πλειοψηφία τους ήταν Ελληνίδες. Ετσι τα αρχικά χαρακτηριστικά της κίτρινης φυλής άρχισαν να αλλοιώνονται. Οι Βυζαντινοί πρόγονοί μας εικονίζουν στα συγγράμματά τους, τους Τούρκους με μάτια σχιστά και στολές Μογγολικές (κατι σαν του Τζέγκις Χαν).
Φυσικά ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων κατοίκων της Μ. Ασίας, μετά την μικρασιατική καταστροφή του 1922 παρέμεινε στα εδάφη της και εκτουρκίστηκε. Ετσι ειδικά οι κατοικοι των Μικρασιατικών παραλίων μοιάζουν όχι μόνο στα χαρακτηριστικά με τους Ελληνες, αλλα και ως προς τα γενετικά χαρακτηριστικά (DNA κ.λ.π.) κατά την άποψη των ανθρωποβιολόγων. Φυσικά πολλοί απόγονοι εξ αυτών, είναι ακόμα και σήμερα κρυπτοχριστιανοί. Το ίδιο συμβαίνει και στον Πόντο. Το τουρκικό κράτος γνωρίζοντας το θέμα αυτό, φροντίζει ώστε οι Μικρασιατες Τούρκοι, να υπηρετούν την θητεία τους στα βάθη της Τουρκίας αντιμετωπίζοντας τους Κούρδους, ενω στα παραλια της Μ. Ασίας και στον Εβρο στέλνει κυρίως Τούρκους της Ανατολής.
Φυσικά όσο πιο βαθιά στην τουρκική ανατολή προχωράς, τόσο περισσότερο αγνά μογγολικά χαρακτηριστικά βρίσκεις (σχιστά ματια και κιτρινο δέρμα). Ενα χαρακτηριστικό που παρέμεινε αναλλοίωτο μεχρι σήμερα είναι η μαζική βαρβαρότητα αυτού του λαού.Ετσι παγκοσμίως πλέον μνημονεύεται η Ημερα της Γενοκτονίας των Αρμενίων, η Γενοκτονία των Ποντίων και ποιος ξέρει ποιες άλλες γενοκτονίες θα υπαρξουν στο μέλλον. Να θυμίσουμε εδώ και τα πρόσφατα αίσχη στην μαρτυρική Κύπρο, βιασμοί, φόνοι ακόμα και παιδιών, αγνοούμενοι επί 30 και πλέον χρόνια, ξεπούλημα της πολιτιστικής Ελληνικής κληρονομιάς της βορειας Κύπρου (Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ξεκινήσει μεγάλο αγώνα για ανεύρεση και αγορά στο εξωτερικό κειμηλίων που ξεπουλούν οι "φίλοι" μας Τούρκοι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: