Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

"Μηπως ηρθε η ωρα ?"

"Βλέποντας χθες την πολύ καλή εκπομπή του κ.Χαρδαβελα για το ενδεχόμενο ύπαρξης ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ στον Ελληνικό χώρο , μιλώντας οι Ελληνες επιστήμονες , τουλάχιστον προσωπικά πείστηκα οτι η χώρα είναι τελειωμένη ...
Μας έχουν ξεπουλήσει και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα , έρμαια τον τουρκικών και αμερικανικών συμφερόντων οι ελληνικές κυβερνήσεις . Χαρακτηριστική η δήλωση του πρ.Υφ. Εξωτερικών Γιάννη Καψή "Εύχομαι να μην έχουμε σταγόνα πετρέλαιο στο Αιγαίο ... γιατί αν έχουμε τα πράγματα θα γίνουν ... πολύ δύσκολα" (είπε με όσο ποιο "κομψό" τρόπο ... μπορούσε) Ανατρέχοντας σε μια συνέντευξη που είχε δώσει ενα χρόνο πριν τον Μάρτιο του '09 (και δεν χωρά αμφιβολία οτι είναι ενας άνθρωπος που γνωρίζει πράγματα) ειχε πει : "γραψ΄το όπως σου το λέω ! Θα χαθούν πολλά αν δεν υπάρξει ξεσηκωμός του Λαού..." βέβαια στην Ελλάδα έχουμε μάθει τις φωνές που λένε την αλήθεια να της πνιγούμε .
Το ζητούμενο είναι τι κάνει ο κόσμος .... Έτσι κι αλλιώς βρε αδέρφια χαμένοι για χαμένοι είμαστε , ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ? μόνοι μας έχουμε απομείνει χωρίς στηρίξει από κανέναν !!! επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 νμ και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του ορυκτού μας πλούτου ΤΩΡΑ !!!
Δεν πάει άλλο δεν το καταλαβαίνουν οτι και να κάνουν τώρα οτι μέτρα και να πάρουν σε 5-10 χρόνια θα έρθουν τα χειρότερα !! με εξωτερικό χρέος υπερδιπλάσιο του σημερινού !!! Όσο σκύβουμε το κεφάλι τόσο θα μας "χαϊδεύουν" ...την πλάτη !!!!! "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: