Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

"Tο απαγορευμένο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου"

"Σάλο έχει προκαλέσει ένα DVD με σκληρό πορνό με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου, που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα υπό τον τίτλο «Απαγορευμένο».
Το βίντεο ξεκινά με την ξανθιά πρωταγωνίστρια σε ένα διπλό κρεβάτι να αυτ@#$@#$@#, κοιτάζοντας όλο νόημα και υπονοούμενα την κάμερα. Στη συνέχιεα, η δράση μεταφέρεται σε τζακούζι, όπου η Τζούλια χρησιμοποιεί ως παρτενέρ ένα μεγάλο μπουκάλι σαμπάνιας!
Στην ταινία υπάρχει και συμπρωταγωνιστής, ο οποίος εμφανίζεται προς το τέλος για να ολοκληρώσει όσα δεν κατάφερε μόνη της η Τζούλια. Οι σκηνές είναι άκρως σκληρές για να περιγραφούν και περιλαμβάνουν όλες τις στάσεις και τους σεξ τρόπους...
Το DVD κυκλοφορεί από την εταιρεία .
«Sirina Entertainment», γνωστή από τις «καυτές» ταινίες αυστηρά για ενηλίκους μέσω του ομώνυμου περιοδικού. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, η ταινία έγινε εις γνώση της Τζούλιας και κυκλοφόρησε με την άδειά της.
Ωστόσο, η πλευρά της ξανθιάς πρωταγωνίστριας δηλώνει άγνοια για το βίντεο και υποστηρίζει πως ίσως πρόκειται για εκβιασμό από πρώην σύντροφό της."

Πηγή http://www.express.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΤΟ ‘’ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ’’ DVDRip ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΩ Από την SYRINA
http://rapidshare.com/files/358443607/julia_SYRINA_DVDRip_With_Sound.part1.rar
http://rapidshare.com/files/358434109/julia_SYRINA_DVDRip_With_Sound.part2.rar