Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

"Τα πλεονεκτήματα του νομάρχη!!!"

"Aυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι της νυχτερινής πραγματικότητας στην πόλη του Κιλκίς.
Ο "αξιοσέβαστος" Νομάρχης κ. Μπαλάσκας παρκάρει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο πάνω σε διάβαση και μπροστά σε ράμπα αναπήρων(που αν ήταν κάποιο άλλο οι ασφαλίτες θα το είχαν γράψει καμιά δεκαριά φορές) 01.18 τα ξημερώματα στο κέντρο του Κιλκίς και τα μπεκροπίνει στις καφετέριες.
Βέβαια, μετά θα πάρει το υπηρεσιακό και θα πάει σπίτι του σαν κύριος περνώντας μπροστά από το μπλόκο που κάνουν οι αστυνομικοί για αλκοτέστ χαιρετώντας τους και αυτοί ανταποδίδουν.
Κάντε τον ΜΙΑ φορά αλκοτέστ για τα μάτια του κόσμου...δεν είναι κακό ρε...αλλά υπάρχει κι εδώ ασυλία...η νομαρχική !
Αυτό συμβαίνει κάθε νύχτα και μετά απορρούμε πως καταντήσαμε έτσι...με δικά μας λεφτά κάνει τις βραδινές του ορέξεις πραγματικότητα και τα πίνει στην υγειά μας.
Από την άλλη μεριά ο πολεμιστής της διαφθοράς και υπερασπιστής του λαού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μας παρουσιάζει πως δημοτικοί υπάλληλοι χρησιμοποιούσαν τα υπηρεσιακά εκτός ωραρίου εργασίας, ενώ το πρόβλημα ξεκινάει από πολύ ψηλά.
Να υπενθυμίσω πως είναι ένα από τα λίγα παραπτώματα του συγκεκριμένου "κυρίου" σε σχέση με αυτά που έχουν ανέβει στο blog...κάρτες ΑΜΕΑ, επιχορηγήσεις 45.000 Ευρώ κλπ (σύμφωνα πάντα με πηγή την εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ).
Συγχαρητήρια κύριε Νομάρχα...
για ακόμα μια φορά...περαστικά μας !"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: