Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αυτά ανήκουν στον Γιάννο Παπαντωνίου

Βρε παιδιά όλοι οι πολιτικοί είναι μεγιστάνες και εμείς αυτοκτονούμε απο τα χρέη και ας δουλεύουμε απο 16 χρονών..Μια ζωη μεροδούλι μεροφάι αλλά τώρα δεν φτάνουν ούτε για το μεροφάι..Τι άλλο θέλετε για να ξυπνήσετε..Εγώ μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα δεν ξέρω πως αλλά δεν ξαναδίνω δραχμή στο κράτος..
Δεν ξαναπληρώνω εφορία τίποτα..Δεν παίρνουνε δραχμή οι κλέφτες ξανά απο μένα..Ούτε τέλη τίποτα..Μήπως το κινώ το αμάξι..Δεν έχω λεφτά φέτος ούτε για ασφάλεια ούτε για βενζίνη. Το τέλος 350 Euro για αμάξι 1400 του 94 golf vw το πλήρωσα δυστυχώς o mal...**..Θα πάρω και ηλιακούς συλλέκτες και μπουκάλες υγραερίου για το σπίτη.Δεν σας ξαναδίνω δραχμή Λαμόγια Εθνοπροδοτες Κλέφτες Δολοφόνοι πολιτικοί ..Δημοσιογράφοι (άσχετο αλλά ήθελα να το γράψω,,).. Ούτε τέλη ούτε τίποτα..Ελάτε να με βρείτε ..Θα πάρω ένα τροχόσπιτιτο και θα εξαφανιστώ..

Η μια είναι βίλα 550 τ.μ. στην Κηφισιά με τη θερμαινόμενη πισίνα αξίας 1,5 εκατ. ευρώ ενώ το άλλο είναι ένα σπίτι στην Σύρο θα έλεγε κανείς παλάτι αξίας περίπου 2 εκατ. ευρώ με πισίνα και απίστευτη θέα.
Αυτά ανήκουν στον Γιάννο Παπαντωνίου

Πηγή "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: