Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η "εισβολή" της Τζούλιας με τον γιό του γραμματέα της Ν.Δ στο... Μουσείο


ΔΩΡΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ JunioR ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΑ
Πολλά είναι τα ερωτηματικά, και άλλη τόση η αηδία. Αηδία για ένα πολιτικό σύστημα που θρέφει μια κοινωνία νεοπλουτισμού και νεανικής τρέλας με... σπόνσορα τον μπαμπά. Το Πολεμικό Μουσείο, έγινε θέρετρο χουφτωμάτων, αφού μια πορνοστάρ, πέρασε την πόρτα του 4:30 το πρωί. Η τσοντοτζούλια...μπήκε το ξημέρωμα στο Μουσείο με το γιο του Ζαγορίτη για... πλάκα. Σκέφτηκε αλτρουιστικά ο Ζαγορίτης jr. και είπε να δείξει τα... κάλη της φίλης του στους άλλους φαντάρους.
Και μετά αναρωτιέται κανείς πως είχε πάρει η 17Ν, από το πολεμικό μουσείο τις ρουκέτες και τα άλλα "εφόδια" της. Πάλι καλά που δεν έχουν πάρει και τα αεροπλάνα...
Πάντως τουλάχιστον ο Μάκης είναι στην Ελλάδα και καλοπερνάει γιατί ο άλλος χαρωπός φαντάρος (ναύτης) ο Κασιδόκωστας ήταν φαντάρος και έκανε διακοπές στην... Καραϊβική.
Κολλητά είναι να φεύγουν οι διευθυντής του Μουσείου, ο ΓΕΣ και όποιος άλλος δεν μπορεί να πει όχι στον Ζαγορίτη, τον Κασιδόκωστα και όποιον άλλο έχει μπάρμπα στην Κορώνη.

"Το άσχημο σε όλα αυτά είναι πως δίνεται το κακό παράδειγμα σε όλους έμάς που υπηρετήσαμε στην παραμεθόριο μεγάλο μέρος της θητείας μας. Τέτοια όμως τότε ή δε γίνονταν ή δεν τα μαθαίναμε.
Ιδιαίτερα όμως αυτό το κακό παράδειγμα μπορεί να δημιουργήσει απογοήτευση σε όλα τα παιδιά που υπηρετούν στα σύνορα. Αυτό σε συνδυασμό με την ασφάλεια των πολιτών στο εσωτερικό.... κάνει το μείγμα εκρηκτικό!"

Η "εισβολή" της Τζούλιας με τον γιό του γραμματέα της Ν.Δ , ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στο Πολεμικό Μουσείο προκάλεσε για μια ακόμη φορά την κοινή γνώμη αλλά και.. την έρευνα της όλης ιστορίας από το ΓΕΕΘΑ.Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νύχτα της 19ης Ιουνίου, όταν η Τζούλια και ο ναύτης Γεράσιμος Ζαγορίτης διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο Thalassa. Λίγη ώρα μετά θα πέρναγαν το κατώφλι του Πολεμικού Μουσείου...Η ...οικειότητα μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής...Ποτό, αγκαλιές, δυνατή μουσική και πόζα στην κάμερα για Τζούλια- Μάκη .
*Αυτός ειναι ο Ελληνικός στρατός σήμερα. Ο Στρατός των βυσμάτων και των καλοπερασάκιδων, της Τζούλιας και της τσοντας. Μια ...
Τζούλια πλέον μπορεί να ανοίγει διάπλατα της πόρτες μουσείων, στρατοπέδων, υπουργείων και ο,τι άλλο θέλει.

"Ειμαι ένας απο αυτούς που υπηρετούν μαζι με τον Μάκη Ζαγορίτη στο πολεμικό μουσείο.
Πιθανόν να μην έφτασε στα αυτιά σου η είδηση σωστα και θα ήθελα να στην διηγηθώ προσωπικά καθώς την βίωσα με το παραπάνω.
Η Τζούλια μαζί με τον αγενέστατο manager της κ. Φουρθιώτη και τον Ζαγορίτη κατέφθασαν μετά τα μπουζούκια στο πολεμικό μουσείο και...
αντί να αποχαιρετήσει ο ένας τον άλλον, πέρασαν ανενόχλητοι την πύλη και ξύπνησαν όλους τους φαντάρους για να τους δουν και να κάνουν την επιδειξη τους όπως και το ψώνιο τους.
Με το που αντιλήφθηκαν την Τζούλια τα όργια και ο μαζοχισμός δίναν και παίρναν σε μεγάλο βαθμό.
Να σημειώσω πως η Τζούλια όχι μόνο μπηκε μέσα στο μουσείο (κάτι που απαγορεύεται) αλλά πάρκαρε και το όχημα της ανενόχλητη.
Κάποιοι φαντάροι δεν σου κρύβω πως διαμαρτυρήθηκαν για τις κατασταση αυτη και όταν το ανέφεραν στο κ. Φουρθιώτη αυτός τους έλεγε πως αν δεν γουστάρουν να γυρίσουν πίσω στα κρεβάτια τους.
Υπάρχουν πολοί που θα μπορούσαν να σας επιβεβαιώσουν σε αυτά που σας γράφω και θα παρακαλούσα να το κάνουν.
Το Θέμα μας είναι όχι πως βγήκε φωτογραφία η ενλογο με τον Ζαγορίτη αλλα πως επειδή είναι "μια Τζουλια" κάνει ότι γουστάρει ΠΑΝΤΟΥ μόνο και μόνο επειδή είναι γνωστή απο τα καμώματα της και την τρελιτσα της."

Δεν υπάρχουν σχόλια: