Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο Μένιος Φουρθιώτης διασύρει την αστυνομία και αναδημοσιεύει φωτογραφίες αστυνομικών!

Ο Μένιος Φουρθιώτης γνωστός από την συνεργασία του με την Τζούλια Αλεξανδράτου, μέσα από το site που έχουν δημιουργήσει από κοινού να κατηγορεί συνεχώς ανθρώπους, χωρίς να έχει στοιχεία....
Όμως χτες έκανε κάτι τελείως ανήθικο. Δημοσίευσε ένα άρθρο για την Τζούλια Αλεξανδράτου και μιά κλήση που πήρε. Δηλαδή η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν πρέπει να παίρνει κλήση ή να τις κάνουν συστάσεις επειδή νομίζει ότι είναι η σταρ της Ελλάδος. Δεν έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος σας σιχαίνεται και σας κοροϊδεύει. Λοιπόν ο Φουρθιώτης αυτό το ανθρωπάκι που πριν λίγο καιρό ήταν αγνωρίστος, αλλά με τα αδικαιολόγητα λεφτά που έβγαλε, μπόρεσε και άλλαξε την εμφανισή του και ζει σε πάνακριβο σπίτι. Κυκλοφορεί φυσικά με ακριβά αυτοκίνητα και δεν διστάζει να απειλεί όποιον βρίσκει μπροστά του.
Λοιπόν στο site που διατηρεί με την Αλεξανδράτου, ανέβασε φωτογραφίες του αστυνομικού και τον βρίζει! Λέει ότι ο αστυνομικός έχει πάρκινσον, ότι είναι μεγάλος και τον ταυτίζει με την ηλικίας της ακρόπολης. Λέει και άλλα. Ένα όμως σου λέω ηλίθιε Φουρθιώτη μην τολμήσεις και ξαναπιάσεις στον στόμα σου κανένα, την Ακρόπολη ή οτιδήποτε είναι μέσα στην καρδιά του Έλληνα, καθώς θα αναγκαστείς να φύγεις από την Ελλάδα στο τέλος!
Όπου περπατάς θα σε φτύνουν και εκεί που έφτυνες θα καταλήξεις! Ακόμη κατηγορεί όλη την αστυνομία και τον Υπουργό της προστασίας του πολίτη. Να ξέρεις κάτι ότι και εσύ και η Αλεξανδράτου θα παίρνετε κλήσεις όσο κάνετε παραβάσεις, όπως και οι υπόλοιποι έλληνες πολίτες. Ααα Φουρθιώτη καμία αναφορά για το πλαστό δίπλωμα οδήγησης που είχε η Αλεξανδράτου τόσο καιρό και το είχε πάρει 3 χιλιάρικα, είπες τίποτα; Τα ξεχνάς, θυμήσου πρώτα τι άλλο έχεις κάνει και μετά να ανοίξεις το στοματάκι σου ή τον υπολογιστή σου για να γράψεις.

Περισσότερα http://e-greeknews.blogspot.com/2010/06/blog-post_9730.html
-----------------------------------------------------------------------------------
"Παιδιά μην τον κρίνετε είναι "τρελός"! Πήρε πρόσφατα Ι5 από την Πάρνηθα.
Ελπίζω να μπορέσετε να βρείτε κ άλλα στοιχεία για αυτό και να τον ξεμπροστιάσετε όπως κάνετε κ για άλλους!
Για αυτό πληροφορήθηκα από τπ ίδιο το προσωπικό στο στρατιωτικό τρελοκομείο στην πάρνηθα του στρατού ξηράς."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Aδελφές και παλικάρια γίναμε μαλιά κουβάρια .Ουστ απο την Ελλάδα ρεεεε...είναι κακός Πούστης..
Γιατί όποτε βλέπω την φωτογραφία του αυδιάζω έχω τάσεις εμετού και με πιάνουν τα νευρά μου..:;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: