Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Με προκήρυξη της η Σέχτα μιλά για τη δολοφονία του Σωκράτη και ....

"ΑΘΩΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" !!!
Στοχοποιεί και αυτούς για ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ
Ήταν λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι όταν οι γνωστοί άγνωστοι "επαναστάτες" τηλεφώνησαν στην εφημερίδα τα ΝΕΑ για να υποδείξουν το σημείο που βρισκόταν η προκήρυξη της Σέχτας "Επαναστατών".
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί προς διαμόρφωση της κοινής γνώμης στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.
Πως αλλιώς οι πολίτες θα σχηματίζουν άποψη χωρίς να διαβάσουν τι δηλώνουν επισήμως οι τρομοκράτες μας για τη μαφιόζικη δολοφονία.
Η "δημοκρατία" μας άλλωστε στηρίζεται στην "ενημέρωση"
Οι επίσημοι "τρομοκράτες" μας , επιχειρούν στη προκήρυξη τους να δικαιολογήσουν τη μαφιόζικη εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια μέσα απο ένα καλοστημένο πέπλο μυστηρίου και στοχοποιήσεων για ξεκάρφωμα και αποπροσανατολισμό . Αθωώνοντας ουσιαστικά το αντίπαλο "στρατόπεδο" απειλώντας το και αυτό....
Για να το καταλάβουν και οι πιο κουτοί πολίτες , οι συντάκτες της προκήρυξης κατονομάζουν κι όλας τους απέναντι έτσι ώστε να τους απαλλάξουν !!!
Μιλάμε για "ιδεολογία" όχι αστεία να μην φανεί οτι σκοτώνουν μονόπλευρα τα συμφέροντα, απειλούν και τους άλλους ....
Προσέξτε καλά το πρώτο βίντεο, αν χρειαστεί δείτε το και δεύτερη φορά.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι εργολάβοι της ενημέρωσης (ΜΜΕ) είχαν σπεύσει να "δικαιολογήσουν" την μαφιόζικη δολοφονία του συναδέλφου τους κάνοντας λόγο για βεντέτα του Σωκράτη Γκιόλια με την τρομοκρατία , για να καταλήξουν στο οτι η ανωνυμία των blogs είναι επικίνδυνη και σκοτώνει.
Δείτε τώρα στο δεύτερο βίντεο πόσο διαφέρουν όλα αυτά απο την πραγματική είδηση όπως την παρουσίασαν τα ξένα ΜΜΕ...
Oι Τούρκοι περιέργως τηρούν την ίδια ακριβώς στάση με τα Ελληνικά ΜΜΕ μιλώντας για ένα καθαρά "τρομοκρατικό" χτύπημα, χρησιμοποιώντας μάλιστα ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ πώς η "επαναστατική" προκήρυξη αποπροσανατολίζει και μάλιστα κατονομάζει προκειμένου να απαλλαχθούν ώς αναφερόμενοι στόχοι των "τρομοκρατών"
Στην προκήρυξη της η Σέχτας χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς ονομαστικά αυτή τη φορά σε δημοσιογράφους και εκδότες και πέρα τον αναμενόμενων όπως για παράδειγμα ο Θ. Αναστασιάδης, οι "επαναστάτες" αναφέρονται ονομαστικά και στους Μ.Τριανταφυλλόπουλο, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρή, Δ. Κοντομηνά. (Τυχαίο??????????)
Και ώς συνήθως οι "τρομοκράτες" στις προκηρύξεις τους φροντίζουν να θωρακίσουν καλά το σύστημα εκτοξεύοντας τις κλασσικές προειδοποιήσεις - απειλές κατά αστυνομικών και εισαγγελέων. (Τυχαίο??????????)
Διαβάστε επίσης:
ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – Τέλος στα παραμύθια με τους δράκουλες
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω απο τη γκανγκστερική δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια
Έκλεισε αινιγματικά το blog troktiko - Τι προμηνύουν οι εξελίξεις ;
Στο βωμό της προβοκάτσιας ο Άρης Πορτοσάλτε δεν σεβάστηκε ούτε την εν ψυχρό δολοφονία του συναδέλφου του.
Βλέπουν ΣΕΧΤΑ πίσω απο τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια... Μήπως κοιτάζονται στον καθρέπτη ;;;
Πηγή http://tiresias-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: