Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μπογιοπουλος στην εκπομπη χατζηνικολαου στο αλτερ!

«Πυρετό» ανέβασε ο παρουσιαστής του «Αλτερ» Νίκος Χατζηνικολάου, όταν στην εκπομπή του, οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, με συγκεκριμένα στοιχεία, απέδειξαν ότι χρήματα υπάρχουν και μάλιστα σε τεράστιες ποσότητες, σε αντίθεση με τα όσα παπαγαλίζει η κυβέρνηση για να περάσει τα ταξικά της μέτρα. Αυτά τα λεφτά όμως βρίσκονται στα χέρια μιας δράκας καπιταλιστών, για το συμφέρον των οποίων δουλεύει η εκάστοτε κυβέρνηση και συνολικά το αστικό εποικοδόμημα.
Η ταραχή του παρουσιαστή έγινε μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη όταν στο τραπέζι έπεσαν μερικά από τα πιο διαδεδομένα ονόματα μεγαλοεργοδοτών που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους αμύθητο πλούτο, ελέω της πολιτικής του δικομματισμού. Και εκεί που το πράγμα «μιλούσε» από μόνο του, πως με τους καπιταλιστές στην εξουσία οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται ποτέ να δουν χαΐρι, ο παρουσιαστής ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, για λογαριασμό όλων. Γι' αυτό κατέφυγε σε μια απαράδεκτη συκοφαντική επίθεση στο σοσιαλισμό που γνωρίσαμε, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του ΚΚΕ: «Και εσείς τι προτείνετε; Να βάλουμε στη θέση των επιχειρηματιών τα δικά σας κομματικά στελέχη; Δεν είδατε τι έκανε η νομενκλατούρα στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού; Δεν είδατε τις ντάτσες;» και άλλα παρόμοια, βγαλμένα από το πιο αισχρό οπλοστάσιο της αστικής προπαγάνδας.
... γιατί είναι επίκαιρος
Τι είναι αυτό που πραγματικά τους ζορίζει; Ξέρουν καλά πως οι σημερινές εξελίξεις επιβεβαιώνουν το ΚΚΕ όχι μόνο ως προς τις προβλέψεις και τις αναλύσεις του, αλλά κυρίως ως προς την πολιτική πρόταση διεξόδου, τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει στο λαό. Ξέρουν ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του μόχθου βλέπουν τα αδιέξοδα του συστήματος που υπηρετούν τα κόμματα του κεφαλαίου και τα παπαγαλάκια τους και θέλουν να συσκοτίσουν τη μόνη ρεαλιστική φιλολαϊκή διέξοδο, για να καλλιεργήσουν τη μοιρολατρία, την ήττα στο λαό. Γι' αυτό επιτίθενται μάταια με τα ίδια χιλιοειπωμένα ψέματα στο σοσιαλισμό. Επειδή τώρα περισσότερο από ποτέ σκιάζονται για τα διδάγματα και την προοπτική που δείχνει στο κίνημα.

Πηγή http://www.youtube.com/user/lesfakas

Δεν υπάρχουν σχόλια: