Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ .

Ο Σύλλογος Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μέλη του, με την παράλληλη ιδιότητα των Εφιπποτοξοτών "Κενταύρων Κασσάι" (www.horsebackarcherygr.com), συμμετείχαν στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ (WTAF 2010) που έγινε απο 8 εως 13 Οκτωβρίου στην πόλη Daejeon της Νοτίου Κορέας, και κατέφεραν να φέρουν την Ελλάδα στην Πρώτη θέση. Η Ελληνική Αποστολή έπειτα απο μια ΑΨΟΓΗ τοξευτική επίδειξη, κέρδισε την ΠΡΩΤΗ θέση και κατέκτησε το "ΜΕΓΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΞΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΣ" (The Grand Price for Archery Demonstration), που αποτελεί το μεγαλύτερο αξιακά βραβείο της Διοργάνωσης.
Η Ελληνική Αποστολή, που είχε να αντιμετωπίσει Παραδοσιακές Δυναμεις οπως Ουγγαρία, Μογγολία, Κορέα, Κίνα, Ιαπωνία αλλα και τις 29 υπόλοιπες συμμετέχοντες χώρες, κατάφερε έπειτα απο μια ομολογουμένως άριστη παρουσίαση να κλέψει τις εντυπώσεις και να κατακτήσει το Βαρύτιμο Βραβείο. Είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Παραδοσιακή Τοξοβολία κατακτά μια τέτοια παγκόσμια αναγνώριση και δείχνει με τον πιο δυναμικό τρόπο οτι η τοξευτική παράδοση της χώρας μας μπορεί να αναγενηθεί απο τις στάχτες της και να κατακτήσει την θεση που της αξίζει.
Αρχηγός Απόστολής ηταν ο Σπύρος Μπάκας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιστορικών Μελετων ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ και Μέλος του Δ.Σ των "Κενταύρων Κασσάι". Υπόλοιπα μελη της απόστολής ο Νικός Καραίσκος (μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Ιστορικών Μελετών ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ και μελος του Δ.Σ. των "Κενταύρων Κασσάϊ") , και ο κύριος Steven Campbell μέλος των "Κενταύρων Κασσάϊ"
Iστοσελιδα και οπτικό υλικό εδώ
http://www.koryvantes.org/koryvantes/showAnounceMent.jsp?key=43
Πηγή http://www.schizas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: