Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Αιγύπτιος αρχαιολόγος παραδέχεται ότι οι πυραμίδες Περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία.Alien Technology

Ο Επικεφαλής του Πανεπιστήμιο του Καΐρου Αρχαιολογίας, Δρ Αλα Shaheen τον Δεκέμβριο του 2010 είχε πει στο κοινό οτι θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την αρχαιότερη από όλες τις πυραμίδες, την Πυραμίδα της Γκίζας.
Με την ερώτηση του κ. Marek Νόβακ, εκπροσώπου μας στην Πολωνία για το κατά πόσον η πυραμίδα μπορεί να περιέχει ακόμα εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα UFO σωμα, ο Δρ Shaheen, ήταν ασαφής και απάντησε «δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι μέσα στην πυραμίδα και ότι "δεν είναι αυτού του κόσμου».
Οι εκπρόσωποι στη διάσκεψη για την αρχαία αιγυπτιακή αρχιτεκτονική έμειναν συγκλονισμένοι, ωστόσο ο Δρ Shaheen αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω .
Το Down είναι ενα ντοκυμαντερ του 90 και αναφέρετε στο μυστικό της KGB UFO Files , που ασχολείται με το γεγονός ότι η ρωσοι είχαν ήδη ανακαλύψει τον τάφο του αλλοδαπού Humanoid - εξωγήινου στην Αίγυπτο και κάτι κάτω από την πυραμίδα. Το μυστικό της KGB UFO Files ντοκιμαντέρ εχει μεγάλο ενδιαφέρον και παρουσιάζει επίσης και τον διευθυντή του Πανεπιστήμιο του Καΐρου Αρχαιολογίας, Δρ Αλα Shaheen .
τα βίντεο δυστηχώς είναι στα αγγλικά..
πηγή http://hellasxg.blogspot.com


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο μια ερευνα στο γκουγκλ επαληθευτηκαν οι υποψιες μου.
Προκειται για μια ακομη ιντερνετικη απατη.



Dr Shaheen's response

And what of Dr Shaheen? What has he to say about the matter, especially since this alleged news report, which could well tarnish his good reputation in the eyes of his contemporaries?

I received the follow email from Dr Shaheen on December 1, 2010:

"Kindly be informed that I did not gave such stupid statement[s] about aliens and Pyramids. As [I am] Egyptologist I could [not] say such stupid words and ideas."