Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Λιβύη: Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε πανεπιστήμιο! Νεκροί φοιτητές και εργαζόμενοι [ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ]ακατάλληλες..

Λιβύη: Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε πανεπιστήμιο! Νεκροί φοιτητές και εργαζόμενοι [ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ]Φοιτητές και εργαζόμενοι ενός πανεπιστημίου στην Τρίπολη της Λιβύης βρήκαν τραγικό θάνατο όταν αυτό βομβαρδίστηκε από τα αεροπλάνα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Την είδηση μετέδωσε η Λιβυκή κρατική τηλεόραση και η Ιρανική τηλεόραση Press tv.
Οι φρικαλέες εικόνες, αδιάψευστοι μάρτυρες ενός ακόμα «ανθρωπιστικού πολέμου» δεν αναμεταδόθηκαν από κανένα δυτικό ΜΜΕ ενώ και η είδηση του βομβαρδισμού του πανεπιστημίου και των νεκρών που αυτός προκάλεσε πέρασαν στα «ψιλά» ελάχιστων εφημερίδων.
Οι βομβαρδισμοί έγιναν στο πανεπιστήμιο του Νάσερ στην Τρίπολη και οι φωτογραφίες δείχνουν τα αποτελέσματα ενός ακόμα βομβαρδισμού από το ΝΑΤΟ ενάντια στον άμαχο πληθυσμό, αφού οι νεκροί είναι εργαζόμενοι και φοιτητές. Από τον βομβαρδισμό σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Λιβύης υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες.
Υπενθυμίζουμε πως μόνο τις τελευταίες 24 ώρες εκτοξεύθηκαν πάνω από 160 πύραυλοι Κρούζ από τα Αγγλικά και Αμερικανικά πολεμικά πλοία και 175 βομβαρδισμοί από αέρος από Γαλλικά αεροπλάνα καθώς και ένα από τον Καναδά.
Δείτε τις φωτογραφίες από τον βομβαρδισμό στο πανεπιστήμιο της Λιβύης, μόνο όσοι αντέχετε στις τόσο σκληρές εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια: