Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΗΛΕΙΑ: «Γάζωσαν» 62χρονη με 5 σφαίρες στην Κεραμιδιά Αμαλιάδας - Δείτε το βίντεο!

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε 62χρονη, το απόγευμα, στην Κεραμιδιά Αμαλιάδας.
Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Δύο άγνωστοι άνδρες, ηλικίας 30 με 40 ετών, μπήκαν στο καφενείο που ανήκει στην 62χρονη, στο χωριό.
Αφού έφαγαν στο χώρο του ...καφενείου που λειτουργεί σαν ταβέρνα, έφυγαν. Πριν καλά καλά περάσουν δύο ώρες, οι δύο άνδρες επέστρεψαν και ζήτησαν καφέ.
Η γυναίκα τους σέρβιρε και βγήκε, για να πάει στο εξοχικό της οικογένειάς της, που βρίσκεται 150 μέτρα μακριά από το καφενείο, για να βοηθήσει τον γιο της με τις κότες τους.
Όταν η 62χρονη πλησίαζε στο εξοχικό της, οι δύο άγνωστοι μπήκαν στο αγροτικό τους αυτοκίνητο και την ακολούθησαν. Όταν πήγαν κοντά της, τη σταμάτησαν και ο ένας κατέβηκε από το αυτοκίνητο.
Τότε, ο άνδρας της επανέλαβε μια ερώτηση που της είχε κάνει και μέσα στο καφενείο. «Πωλείται κανένα χωράφι; Κανένα οικόπεδο εδώ κοντά;» Η γυναίκα απάντησε: «Δεν ξέρω».
Τότε, σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ο άνδρας έβγαλε όπλο και τη γάζωσε. Όπως λέει ο γιος της, που βρισκόταν κοντά, η γυναίκα χτυπήθηκε τουλάχιστον από πέντε σφαίρες, στο λαιμό, στο πρόσωπο, στο στήθος και στην κοιλιά. Αμέσως, ο άνδρας μπήκε στο αγροτικό και μαζί με τον συνεργό του εξαφανίστηκαν.
Με ένα αγροτικό, κάτοικος μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Όπως λένε οι γιατροί, η κατάστασή της είναι κρίσιμη.
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τον λόγο της επίθεσης. Ο σύζυγός της, σοκαρισμένος, είπε στην κάμερα του IliaPress: « Πήγαν για να σκοτώσουν. Εδώ και καιρό δεχόμαστε απειλητικά τηλεφωνήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: