Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,"Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ) Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΟΙ ΙΛΛΟΥΝΙΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ Κ.Η.Ι.Χ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ!
1ο (Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ).
"καί ἐβλήθη ό δράκων, ό ὄφις ὀ μέγας ό ἄρχαῖος, ό καλούμενος Διάβολος καί ό Σατανᾶς" (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ' παρ 9)
"καί ὠργίσθη ὀ δράκων ἐπί τῆ γυναικί." (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ' παρ 17)
"καί ἐκράτησε τόν δράκοντα, τόν ὄφιν τόν άρχαῖον, ὄς έστι Διάβολος καί ὀ Σατανᾶς ὀ πλανῶν τήν οίκουμένην."(ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. κ' παρ 2)
ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ;
2ο (Το Βασιλικό Εθνόσημο του Ηνωμένου Βασιλείου)
"καί τό θηρίον ὄ εῖδον ῆν ὃμοιον παρδάλει, καί οἱ πὀδες αὐτού ὡς ἂρκου, καί τό στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καί ἒδωκεν αὑτῶ ὁ δράκων τήν δύναμιν αὑτοῦ καί τόν θρόνον αὐτοῦ καί ἐξουσίαν μεγάλην." (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιγ' παρ 2)
"καί προσεκύνησαν τῶ δράκοντι τῶ δεδωκότι τήν ἐξουσίαν τῶ θηρίω." (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιγ' παρ 4)
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣἈΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ. ΤΥΧΑΙΟ;
"καί ποιεῖ πάντας, τούς μικρούς καί τούς μεγάλους, καί τούς πλούσιους καί τούς πτωχούς, καί τούς ἐλευθέρους και τούς δούλους,
ἲνα δώσωσιν αυτοῖς χἀραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτών τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἲνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἒχων
τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἣ τόν ἀριθμόν τοῦ ὀνόματος αὐτού.
Ὠδε ἡ σοφία ἐστίν ὁ ἒχων νοῦν ψηφισάτω τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου, ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἁριθμός αύτοῦ χξς΄" (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιγ' παρ 16-18)
Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ (ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΒΑΣΙΛΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ Ο Ε' ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ: Ο Υ Ι Λ Λ Ι Α Μ Ο Ε' = 70+300+10+30+30+10+1+40 + 70 + 5 = 666.
ΣΤΑ ΔΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ : WILLIAM (WILL I AM) ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ, Ο ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. ΤΥΧΑΙΟ;
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21-6-1982, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η 666η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ (GRAILCODE.NET)
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕ, Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ" ΣΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ), ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ ΑΠΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΘΩΤΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΝΕΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΚΝΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΑΙΑΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΞΩΣΥΖΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.)
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΒΓΑΖΕΙ ΗΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΜΝΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ(3ο ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ), ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο 1000ος ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ GARTER, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ANGLESSEY.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2060880/Prince-William-Kate-Middleton-to-Scotland-pursues-RAF-career.html?ito=feeds-newsxml
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΟΥΡΒΑ (Hurva). 
ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΣΕ  ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ  ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΔΟΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ  ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ..ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ Ε...
Ο ΔΕ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 75% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΤΗΡΩΝ (ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΣΙΤΗΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ), ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 9 ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ(BLUE BEAM PROJECT) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Έδωσε συνέντευξη στην αμερικάνικη τηλεόραση στις  25 Νοέ 2009 όπου εκατομμύρια  άνθρωποι τον είδανε και αγαπήσανε τον χαρακτήρα του..
δειτε βίντεο..

ο Μαϊτρέγια  Maitreya = AntiChrist ο ψεύτικος Μεσσίας.., ο Παγκόσμιος Δάσκαλος, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην αμερικανική τηλεόραση πριν απο μερικές μέρες. Εκατομμύρια τον άκουσαν να μιλάει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο. το είπε σε συνέντευξη ο benjamin  creme who is father of the New Age movement  στις 14 Ιαν 2010..
 


Αυτή (πρώτο βίντεο κάτω)φαίνεται να είναι μια περίπτωση που μια νεαρή κοπέλα (Gabriela Rico Jimenez), κατάφερε να σπάσει την πλύση εγκεφάλου-έλενχου και(Mind control) των iluminati..Ελίτ.
αυτό απο κάτω είναι ένα πολύ παλαιότερο άρθρο που είχαμε αναρτησει που μπορεί να έχει σχέση με το προηγούμενο απο κάτω ακριβώς......
είδατε τη ωραία που δένουν..
Αυτή (πρώτο βίντεο)φαίνεται να είναι μια περίπτωση που μια νεαρή κοπέλα (Gabriela Rico Jimenez), κατάφερε να σπάσει την πλύση εγκεφάλου-έλενχου και(Mind control) των iluminati..Ελίτ.
Απόσπασμα από τον πρίγκιπα Φίλιππο: Ο κανιβαλισμός είναι μια ριζοσπαστική αλλά ρεαλιστική λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού.
Το όνομά της είναι η Gabriela Rίκο Jimenez.Ο Carlos Slim που αναφέρει η κοπέλα στο βίντεο είναι πραγματικός και ανήκει στην μεξικάνικη ελίτ με περιουσία αξίας 53 δισεκατομμυρίων ΗΠΑ $ , μπορείτε να τον ελέγξετε στη Wikipedia. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα θύμα ελέγχου μυαλού.
Παρακάτω είναι η καλύτερη μετάφραση που μπορώ να βρω ......
το κορίτσι είναι πραγματικά αναστατωμένο.Είναι επίσης αρκετά όμορφη για να ήταν κάπου που θα έβλεπε κάτι που δεν θα έπρεπε...
Η Gabriela Ρίκο Χιμένες,είναι είκοσι ένα χρονών, επιτέθηκε στο προσωπικό, σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μοντερέι, και κατηγορεί τη Βασίλισσα της Αγγλίας για κανιβαλισμό.
Καταγγέλλει επίσης τη δολοφονία του Murillo (φαίνεται να είναι ένας ηγέτης Antinarco ο οποίος πέθανε σε μυστήριο αεροπορικό δυστύχημα στην Πόλη του Μεξικού, ).
Το κορίτσι, που φαινόταν σε κατάσταση σοκ λέει ότι έτρωγαν ανθρώπους, και αναφέρεται επανειλημμένα στην Βασίλισσα Ελισάβετ Β 'της Αγγλίας, μεταξύ άλλων.
Αν και η είδηση έχει ονομαστεί σαν τρελή η κοπέλα κάνει σαν να έχει δει κάτι που είναι δύσκολο να το αφομοιώσει.

Ένα από τα πράγματα που λέει είναι ότι «όλα άρχισαν το 2001, αυτός που ξέρει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη είναι ο Carlos Slim» (αυτός είναι αληθινός είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, και ο τύπος που κατέχει Telmex, εταιρεία τηλέφωνο και άλλα stuff.
Λέει "Σκότωσαν πολλούς ανθρώπους! Έτρωγαν ανθρώπους!" 4:13 4:13
"Αυτό είναι αηδιαστικό! Δεν ήξερα τίποτα γι 'αυτό!" 4:21 4:21
"Θέλω να πω, δεν ήξερα τι ήταν εκεί, αλλά έτρωγαν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Μυρίζουν σαν ανθρώπινη σάρκα!"
Δεν πάω πουθενά μέχρι να αποσαφηνιστούν όλα !" 4:36 4:36
Αυτό το η μεξικάνικο κορίτσι 21 ετών, σε ό, τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως,είναι μια σκηνή από κάποιον που έχει χάσει το "ειρμό" μπορεί να λέει πράγματα τα οποία έχουμε ονομάσει «conspiranoicos" (το άτομο που δημιουργεί συνωμοσίες).Και κάτι περίεργο είναι ότι ο Carlos Slim έχει κάνει καταγγελίες σχετικά με το θάνατο του Mouriño και έχει κατηγορήσει άλλους για «κανιβαλισμό». Όλα αυτά, ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να την αμαυρώσουν ως «τρελό κορίτσι"..
"They ate human, I was not aware of anything, I had ... or if the killings .. But they had eaten human, human! (4:11 minutes) "Θα έτρωγαν τους ανθρώπους, δεν γνώριζα τίποτα, είχαν ... ή εάν οι δολοφονίες .. Αλλά έτρωγαν ανθρώπους, ανθρώπους! (4:11 λεπτά).
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι η Gabriela είναι τρελή για μένα είναι σαφώς ένα θύμα αυτών των «ανθρώπων» χωρίς ενδοιασμούς, οι οποίοι διακινούνται εντός και συνεδριάζουν εν κρυπτώ ...
Αυτά τα κορίτσια χρησιμοποιούνται για τα τελετουργικά τους και τις τελετές τους και για μικρότερες απολαύσεις. Συνήθως τα παίρνουν από δίκτυα πορνείας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: