Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Το ΣΟΚ του Π. Χαϊκάλη όταν έμαθε στον αέρα για τον άδικο χαμό του Θ. Αγγελόπουλου.

Ο ηθοποιός πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός την ώρα που έδινε συνέντευξη…
Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Παύλος Χαϊκάλης ότι ο μεγάλος μας σκηνοθέτης είχε φύγει από τη ζωή με αυτό τον τρόπο. Ο ηθοποιός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον ποιητή της έβδομης τέχνης…



Αίτια τροχαίου Θ. Αγγελόπουλου
Επειδη ειναι πολυ ευκολο να κατηγορησουμε εναν ανθρωπο για τον θανατο ενος αλλου, θέλω να δωσω μια περιγραφή της καταστασης που επικρατεί με τον φωτισμό στον περιφερειακο Δραπετσώνας - Κερατσινίου.
Υπαρχουν 2 τουνελ στο πρωτο, οπου και συνέβη το μοιραίο, ο φωτισμος ειναι στην αρχη και στο τελος του τουνελ. Στην μεση επικρατει το απολυτο σκοτάδι. Ακόμη και την μερα τα αυτοκινητα πρέπει να αναψουν τα μεγαλα φωτα. Στην εξοδο τωρα του τουνελ, οπου εχασε την ζωη του ο μεγαλος αυτος ανθρωπος, δεν υπάρχει φωτισμος εδω και πολλους μήνες. Καταλαβαίνετε λοιπον το σοκ που παθαινουν τα ματια ενος οδηγού, οταν απο το πολυ φως πανε στο σκοταδι. Το ιδιο πραγμα γινεται και στο αλλο τουνελ με εξοδο προς τον Πειραιά. Εκει παλι δεν υπαρχει φωτισμος εξω απο το τουνελ και ο οδηγος δεν μπορει να δει την αποτομη στροφη που έρχεται. Εχουν ανατραπει και νταλικες εκει. Σημειωτέον οτι αυτο το δρομο το χρησιμοποιουν και ξενοι τουριστες που πανε προς Κόρινθο και Πάτρα. Ξέρω οτι σημερα που θα ξαναπερασω ισως τα φωτα να ειναι ολα αναμμένα αλλα είναι α ρ γ α!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: