Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ "ΝΕΑ" ΤΗΝ...ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Πανικός ή οργανωμένη προσπάθεια για να μην συμβεί το...μοιραίο (=είσοδος της Χ.Α στην Βουλή); Όπως και να το χαρακτηρίσει κανείς, δεν παύει να προκαλεί εντύπωση η "ανεξήγητη" εμμονή της βρωμερής πασοκο- δντ- φυλλάδας την τελευταία εβδομάδα, αμέσως μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα Ίμια, να επιτίθεται στην Χ.Α!
Τη μια με...ειδήσεις τύπου "το αυγό του φιδιού έσπασε" και τώρα με τρισέλιδο αφιέρωμα (!!!) στο "κόμμα του μίσους που δυστυχώς αποκτά οπαδούς"!

Η φωτογραφία με τον πανό της Χ.Α και φόντο την Βουλή της προδοσίας, άκρως συμβολική: Με αυτό τον τρόπο...προειδοποιούνται οι ανά τη χώρα "προοδευτικοί" πως...κάτι πρέπει να κάνουν για να μην αφήσουν την "ακροδεξιά" να μπει στο Κοινοβούλιο!

Βλέπουμε λοιπόν, πως αφού η συνωμοσία της σιωπής δεν απέδωσε τα ανάλογα αποτελέσματα (τσάμπα σας πληρώνουν οι...πρεσβείες;!), το αμαρτωλό Σύστημα (που "αλώνει εκ των έσω" ο Καρατζαφέρης) επιτίθεται με νέα...όπλα, αυτά της προβολής του "μεγάλου κακού που μας έρχεται"!

Ναι, καλά διαβάσατε: Στην Ελλάδα του Μνημονίου, της φτώχειας, της ανεργίας, της κατάλυσης Εθνικής Κυριαρχίας και Ανεξαρτησίας, αυτό που πρέπει να απασχολεί και να φοβίζει όλους τους Έλληνες είναι η Χ.Α!!!
Από αυτήν...κινδυνεύει η "προοδευτική" κοινωνία των εκδοτών, των πορνοκάναλων και λοιπών "ελληναράδων"!
Λυπούμαστε, αγαπητοί συνεργάτες των Γερμανών το '40 και των απογόνων τους σήμερα: "Δυστυχώς" για σας και "ευτυχώς" για τον ελληνικό λαό, οι φόβοι σας...γίνονται πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: