Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Παράδειγμα προς μίμηση ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βιάννου...

Η κίνηση του κ. Μηνά Σταυρακάκη, του προέδρου του Δ.Σ. Βιάννου, να μη λάβει την ετήσια αμοιβή του και να την προσφέρει για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας της περιοχής...αποτελεί θέμα συζήτησης ακόμη και σήμερα.
Απόδειξη αποτελεί και η πρόσφατη βράβευση του κ. Σταυρακάκη από τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου και Βαχουβιανό στην καταγωγή κ. Γιώργο Ζερβουδάκη.

Στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιεί η Ένωση των Αστυνομικών, δόθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Δ.Σ. Βιάννου, για την κίνηση του αυτή, με τον κ. Ζερβουδάκη να δηλώνει στο CretePlus και στην "Ηχώ της Βιάννου" ότι ευχή δική του, αλλά και όλων των συναδέλφων του, είναι να υπάρξουν και στο μέλλον εκπρόσωποι του λαού από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή, οι οποίοι να κάνουν πράξη ό,τι και ο κ. Σταυρακάκης. «Θέλαμε να επιβραβεύσουμε τον αιρετό που έβαλε πάνω από όλα το κοινωνικό σύνολο από το προσωπικό του συμφέρον. Εύχομαι και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του», επισήμανε ο κ. Ζερβουδάκης. 
Μόνο συγχαρητήρια και πολλά μπράβο αξίζουν στον κ. Σταυρακάκη, ο οποίος, έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό καλό, προσέφερε την ετήσια αμοιβή του για να λυθούν κάποια από τα προβλήματα του Κ.Υ. Όσοι γνωρίζουν τον κ. Σταυρακάκη, ξέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος ουδέποτε έχει βάλει το "εγώ πάνω από το εμείς". Είναι ένας πολίτης, ευηπόληπτος, ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Μακάρι όλοι οι έχοντες ενασχόληση με τα Κοινά, να κουβαλούσαν τα μυαλά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βιάννου, γιατί τότε ίσως να είχε μπει η χώρα μας σε άλλη τροχιά, από αυτή στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: