Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μικροτσίπ: Το Μέλλον της Ιατρικής της NWO για το 2012.Δείτε με τι πλάγιους τρόπους πάνε να το περάσουν...

To λογότυπο της εταιρίας με το γνωστό ματάκι.
Η πρόσφατη κρίση για  τα εμφυτεύματα  μαστού στην Ευρώπη, η οποία έχει επηρεάσει δεκάδες χιλιάδες γυναίκες, έχει ωθήσει τις ιατρικές εταιρείες να εισάγουν την συσκευή verichip-microchip  γνωστή σε όλους μας  στα προϊόντα τους για να κάνουν υποτίθεται τα προϊόντα τους να εντοπίζονται  ευκολότερα.
Αξιωματούχοι της υγείας εξετάζουν να χρησιμοποιούν ένα μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, ή UDI. 
Ο Δρ Manny Alvarez, αρχισυντάκτης για την υγεία της FoxNews πρόσφατα κάθισε με τον Scott Silverman, Διευθύνων Σύμβουλος της Veriteq, για να μάθει περισσότερα σχετικά με το μικροτσίπ VeriChip, το οποίο η εταιρεία ανέπτυξε ως μια πιθανή λύση.
Η Veriteq είναι υπεύθυνη για την τρέχουσα χρήση του μικροτσίπ στα κατοικίδια ζώα, τα οποία μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους εάν χαθούν και να πάνε νωρίτερα στους ιδιοκτήτες τους, δήλωσε ο Silverman.
"Αυτά τα μικροτσίπ είναι τα μόνα μικροτσίπ που έχουν εγκριθεί για να συνυπάρξουν με ασφάλεια στο ανθρώπινο σώμα", δήλωσε ο Silverman.
Αφού γίνει η εμφύτευση του VeriChip, μπορεί να σαρωθεί για να αποκαλύψει τον αριθμό αναγνώρισης και να ελέγχεται σε μια βάση δεδομένων.
Τα "Μικροτσίπ μας έχουν τη δυνατότητα να τεθούν σε οποιαδήποτε ιατρική συσκευή που εμφυτεύεται στο σώμα και είναι απολύτως ασφαλής», δήλωσε ο Silverman.

http://hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: