Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Επικήρυξε τους ληστές της μητέρας του στο YouTube! (ΒΊΝΤΕΟ)

Ενας Ιταλός ανέβασε το βίντεο που δείχνει τη μητέρα του να πέφτει θύμα ληστείας από δύο κακοποιούς και προσέφερε αμοιβή 2.000 ευρώ για πληροφορίες.
Το σοκαριστικό βίντεο προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον μετά που δημοσιεύτηκε στο YouTube, και προσέλκυσε περισσότερες από 180.000 επισκέψεις μέσα σε 48 ώρες ενώ έχει μεταδοθεί από τις ιταλικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς.




Στις δραματικές σκηνές φαίνεται μια γυναίκα να περπατά σε ένα ήσυχο δρόμο της Νάπολη, όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο σταματά μπροστά της. Ξαφνικά ένας αλήτης πηδάει έξω και προσπαθεί να αρπάξει την τσάντα της, πριν κατεβεί ο συνεργός του που προσπαθεί με ένα δειλό τρόπο να κλωτσήσει και να χαστουκίσει από πίσω τη γυναίκα.
Τελικά η γυναίκα, που πάλεψε αρκετά, χάνει τη τσάντα της αλλά δεν το βάζει κάτω και ξεκινά να κλωτσά το αυτοκίνητο ενώ αρπάζει το μισάνοικτο παράθυρο προσπαθώντας να το σπάσει.
Ο γιος της, Τσιουσέπε Μουντσιγκέρα, ανέβασε το βίντεο γράφοντας: «Αυτή είναι η ληστεία που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου 2012 στο Φραταμαγκιόρε στη Νάπολι».
«Αν ξέρετε ένα από αυτούς τους δύο ληστές (δύο ηλίθιους) παρακαλώ ενημερώστε με έτσι ώστε να τους μάθω πως δίνεις γροθιές. Η γυναίκα είναι η μητέρα μου και είμαι πραγματικά εκνευρισμένος για το πως επιτέθηκαν σε ένα ανυπεράσπιστο άνθρωπο».
«Αν κάποιος μπορεί να μου δώσει τα ονόματα των δύο ανθρώπων προσφέρω 2000 ευρώ. Ευχαριστώ».
Η αστυνομία της Νάπολης έχει ξεκινήσει έρευνα ενώ να σημειώσουμε πως στη συγκεκριμένη περιοχή τέτοια περιστατικά είναι συχνό φαινόμενο από ναρκομανείς που θέλουν να κάνουν τη δόση τος. Η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο της αμείλικτης τοπικής Μαφία, γνωστή ως Καμόρα.
shootandgoal.com
http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: