Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν ... γυναίκα.

Γυναίκα ήταν τελικά ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης σύμφωνα με ένα βιβλίο που έχει προκαλέσει αίσθηση... 
Ο πρώην δικηγόρος John Morris στο βιβλίο του, Jack The Ripper: The Hand Of A Woman, θεωρεί πως η γεννημένη στην Ουαλία Lizzie Williams είναι το τέρας του Whitechapel και ισχυρίζεται πως σκότωσε τα θύματά της επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Έσκιζε τις μήτρες των θυμάτων σε κατάσταση παραφροσύνης… 
Η Lizzie ήταν γυναίκα του φυσικού John Williams ο οποίος θεωρείτο από πολλούς ειδικούς ως ο κύριος ύποπτος κατά την διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό του Τζακ του Αντεροβγάλτη. 
Ο κύριος Morris από το Μπέρνινχαμ, στο βιβλίο του τεκμηριώνει το συμπέρασμα του ότι ο μεγαλύτερος serial killer ήταν γυναίκα, σημειώνοντας πως καμία από τις ιερόδουλες που δολοφονήθηκαν δεν είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά ενώ τα προσωπικά αντικείμενα μίας από τα θύματα, της Annie Chapman, ήταν ακουμπισμένα στα πόδια της με γυναικείο τρόπο. 
Σημειώνεται πως τα όσα ισχυρίζεται στο βιβλίο του δεν έχουν επιβεβαιωθεί από ανθρώπους που ερευνούσαν την δράση του δολοφόνου αυτού, ο οποίος είχε «χτυπήσει» πέντε φορές μέσα στο 1988 σκοτώνοντας τις: Mary Ann Nichols, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catherine Eddowes and Mary Jane Kelly.

Δεν υπάρχουν σχόλια: