Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Oμολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος ; Ο κόσμος έπεσε να τον λιντσάρει έξω από το σπίτι του !

Φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.   
Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου από το Μυρωδάτο, προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! 
Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.   
Σύμφωνα με άλλες πηγές δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.    
Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας - πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.    
xanthipress.gr
Μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη σε ακάλυπτο οικοδομής, στην οδό 40 Εκκλησιών και Κοραή στην Ξάνθη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα. Η γυναίκα που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στο πατρικό της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της σπίτι. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην πόρτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων η κοπέλα, η οποία είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία ξηρών καρπών της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, βιάστηκε και στη συνέχεια της έβαλαν φωτιά χρησιμοποιώντας βενζίνη από μηχανάκι που ήταν στην πιλοτή.

Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει και ειδοποποίησαν την Αστυνομία. Όταν ακούστηκαν οι φωνές και ξύπνησε η γειτονιά, οι ένοικοι, ανάμεσά τους και ο πατέρος και ο αδελφός της 34χρονης, είδαν δύο μηχανάκια να φλέγονται κοντά στην είσοδο.

Αφού άρχισαν να σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο, οι γείτονες διαπίστωσαν ότι στις φλόγες έχει τυλιχτεί και ένας άνθρωπος. Τότε διαπίστωσαν ότι στην είσοδο της πολυκατοικίας είχαν μείνει τα κλειδιά της. Οι γονείς της 34χρονης πήραν τηλέφωνο στο κινητό της χωρίς να απαντά και τότε διαπίστωσαν ότι το παιδί τους είχε απανθρακωθεί!

Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής η κοπέλα ήταν γυμνή και είχε ξεψυχήσει. Το σοκ ήταν τεράστιο για όλους τους περίοικους και για τους άνδρες της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, στη θέα της άτυχης κοπέλας. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η ηγεσία της Αστυνομίας της ΑΜΘ.

Από τον Ιατροδικαστή αποκλείστηκε η περίπτωση να έχει μαχαιρωθεί, όπως είχε διαδοθεί, ενώ θεωρείται πολύ πιθανός ο βιασμός.

Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μελετούν το σημείο του εγκλήματος ενώ ο Ιατροδικαστής κ. Παυλίδης θα αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου μετά τη διενέργεια νεκροψίας που είναι σε εξέλιξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: