Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Έκρηξη στο Mall με δύο τραυματίες! Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Βίντεο

Έκρηξη σημειώθηκε στις 10.40 έξω στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι. 
Η έκρηξη ήταν ισχυρή και σημειώθηκε στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, και για την ακρίβεια έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας μέσα σε κάδο σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές στο κτίριο. 
Ο μηχανισμός ήταν ωρολογιακός και όχι εμπρηστικός, δηλαδή τα γνωστά "γκαζάκια".  
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 2 τραυματίες, ευτυχώς όχι σοβαρά, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι της εταιρείας σεκιούριτι που φυλαέι το εμπορικό κέντρο.  
Όπως εκτιμάται, από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς όχι μόνο υπήρχαν υπάλληλοι σε εμπορικά καταστήματα που έκαναν απογραφή αλλά και πολλές οικογένειες με παιδιά που πήγαιναν στις καφετέριες και τo σινεμά (το οποίο τα πρωινά προβάλει παιδικές ταινίες) του εμπορικού κέντρου! 
Θα μπορούσαμε, δηλαδή, να μιλάμε για τραγωδία εάν δεν είχε γίνει υποδειγματική εκκένωση του χώρου!  
Ο χώρος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ -λόγω της έκρηξης- έχει κλείσει ο σταθμός του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου στη Νερατζιώτισσα και οι συρμοί κινούνται μεταξύ των σταθμών Πειραιά και Ειρήνης.   
«Έχω βάλει βόμβα. Εκκενώστε το χώρο» Πριν την έκρηξη προηγήθηκαν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην Ελευθεροτυπία και τη Ζούγκλα, λίγο πριν τις 10: «Έχει τοποθετηθεί ισχυρός μηχανισμός στο εσωτερικό, επαναλαμβάνω στο εσωτερικό, του Mall. Να εκκενωθεί ο σταθμός "Νεραντζιώτισσα" και η. Ανδρέα Παπανδρέου. 
Να εκκενωθεί ο σταθμός. 
Δεν είναι φάρσα θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που τηλεφώνησε στα δύο μέσα μαζικής ενημέρωσης.  
Η έκρηξη έγινε λίγο μετά την εκκένωση του χώρου, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- η αστυνομία, θεωρεί πιθανό να πρόκειται για την ίδια «ομάδα» που κρύβεται πίσω από το περιστατικό με τα γραφεία της ΝΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: