Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κασιδιάρης για δήμαρχος της Αθήνας!!!Εγκεφαλικό κόντεψαν να πάθουν στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ή ένα «όνομα έκπληξη» είναι οι επιλογές του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, για το Δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του επόμενου χρόνου.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι το «δυνατό χαρτί» της Χρυσής Αυγής, αφού είναι αναγνωρίσιμος στους ψηφοφόρους της Α’ Αθήνας, εκείνους δηλαδή που βγάζουν δήμαρχο στην Αθήνα και εξαιρετικά δημοφιλής, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που φέρεται να έχει στα χέρια του.
«Ο υποψήφιός μας θα είναι είτε στέλεχος πρώτης γραμμής είτε όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη και θα κάνει πολλούς να μην πιστεύουν στα αφτιά τους», δήλωσε στην εφημερίδα ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Πρόσθεσε δε ότι οι δημοτικές εκλογές θα είναι «καθαρά πολιτική αναμέτρηση» επιβεβαιώνοντας την πρόθεση να μετατρέψει την εκλογική διαδικασία σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης και του μνημονίου.

Αποκάλυψε μάλιστα και το σύνθημα του συνδυασμού. «Κεντρικό μας σύνθημα θα είναι Αθήνα Ελληνική», είπε.
Εγκεφαλικό κόντεψαν να πάθουν στη Νέα Δημοκρατία όταν πήραν στα χέρια τους την τελευταία δημοσκόπηση για τα ποιο δημοφιλή πρόσωπα που θα διεκδικήσουν το δήμο της Αθήνας....

Τα γκάλοπ έβγαζαν ψηλά τον Kασιδιάρη και γιαυτό προετοιμάζονται από τώρα για υποψήφιο που να μπορεί να τον αντιμετωπίσει.
Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να εντοπίσετε το πρόσωπο που θα επιστρατεύσουν για το δήμο της Αθήνας.
Ο μοναδικός που μπορεί να σταματήσει τον Κασιδιάρη είναι ο Μάκης Βορίδης(ΕΔΏ ΓΕΛΆΜΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: