Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Έσωσε από πνιγμό ένα παιδάκι αλλά έμεινε παράλυτος.BINTEO

Ο 43χρονος Μάικλ Πάτερσον από τις ΗΠΑ, πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, βούτηξε στα νερά ενός ποταμού για να σώσει από βέβαιο πνιγμό ένα 4χρονο κοριτσάκι
Ευτυχή κατάληξη για ένα παιδάκι που κινδύνευσε να πνιγεί και τραγική για έναν ξένο μπαμπά ήρωα, είχε η προσπάθειά του να το σώσει: έσπασε το λαιμό του σε τρία σημεία και χτύπησε άσχημα στη σπονδυλική του στήλη, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος.
Ο 43χρονος Μάικλ Πάτερσον από τις ΗΠΑ, πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, βούτηξε στα νερά ενός ποταμού για να σώσει από βέβαιο πνιγμό ένα 4χρονο κοριτσάκι. Η μητέρα του παιδιού, Καρλίσα Τζόουνς, δήλωσε στο Fox Atlanta: "Στο νερό είδα μόνο το κεφαλάκι της και φώναζα 'Πιάστε την. Κάποιος να την πιάσει'".
Η ίδια ανέφερε ότι ο Πάτερσον δεν δίστασε στιγμή να βουτήξει για να βοηθήσει την κόρη της, ενώ ο γιος του Κόουλ παρακολουθούσε. Λόγω της συγκίνησης από τη διάσωση του κοριτσιού, κανένας δεν πρόσεξε ότι ο Πάτερσον τραυματίστηκε, μέχρι που άρχισε να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Οι γιατροί ανέφερεαν ότι ο ασθενής έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.
Η μητέρα του Πάτερσον δήλωσε, από την πλευρά της: "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο γιος μου θα το ξανάκανε". Εκτός όμως από την κατάσταση της υγείας του, ο Πάτερσον αντιμετωπίζει και άλλο πρόβλημα: καθώς δεν είναι ασφαλισμένος, δυσκολεύεται να πληρώσει τα έξοδα της νοσηλείας του. Παράλληλα, τα ιατρικά έξοδα της οικογένειας είναι μεγάλα, καθώς ο πατέρας του έχει καρκίνο και ο παππούς του είναι κλινήρης. Προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζεται ο Πάτερσον, δημιουργήθηκε -στις 10 Ιουνίου- μια ιστοσελίδα στο Facebook, με τον τίτλο "Φίλοι του Μάικ Πάτερσον", η οποία μέχρι σήμερα έχει περισσότερα από 3.000 likes.
WHDH-TV 7News Boston

Δεν υπάρχουν σχόλια: