Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ»!

Τελικά, και στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης συνέβη αυτό που συμβαίνει πάντα όταν η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει δημόσια εκδήλωση. Οι πασίγνωστοι παρακρατικοί αριστεριστές ανακοινώνουν παράνομη αντισυγκέντρωση (η οποία κανονικά απαγορεύεται από το Σύνταγμα της αστικής δημοκρατίας, που τα χουντο-σαμαρόσκυλα έχουν μετατρέψει σε κουρελαρία – σαν τα ξεφτιλισμένα μούτρα τους δηλαδή) και έρχεται μετά η αστυνομία και όμορφα κι ωραία απαγορεύει τη νόμιμη συγκέντρωση του 3ου πολιτικού κόμματος της χώρας, για τους συνήθεις λόγους… «δημοσίας τάξεως».

Βεβαίως, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 15 Ιουνίου, στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη (έναντι Σιδηροδρομικού Σταθμού), αλλά για να μας φύγει και η τελευταία αμφιβολία σχετικά με αυτούς που έχουν σα μαριονέτες στα χέρια τους το ψοφοδεξιό ψευδοκράτος και το αριστερίστικο παρακράτος, σας μεταφέρουμε το σύνθημα των αφιονισμένων παρακρατικών: «Σταματάμε τις ναζιστικές παρελάσεις μίσους και εκφοβισμού στην πόλη των εβραίων – Αντιφασιστικός Συναγερμός! Όλοι-ες την Κυριακή 15/6 στο Άγαλμα Μεγαλέξανδρου-Παραλία, στις 5μμ».

(ΥΓ): Αλλά, ρόδα είναι και γυρίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: