Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Δολοφονία Μις Ονδούρα: Στον τόπο του εγκλήματος - Την εκτέλεσαν με δυο σφαίρες στην πλάτη...Τα πτώματα της 19χρονης Μαρία Χοσέ Αλβαράδο και της 23χρονης αδερφής της πετάχτηκαν στην καρότσα ενός ημιφορτηγού και οδηγήθηκαν για τη νεκροψία.

Ο επίλογος της φρικτής δολοφονίας της Μις Ονδούρα και της αδερφής της γράφτηκε στον τόπο του εγκλήματος όπου βρέθηκαν οι σοροί των δυο αδερφών. 
Κανείς όμως δεν φανταζόταν ότι οι άνθρωποι που τις ανακάλυψαν θα πετούσαν τις σορούς τους στην καρότσα ενός μικρού φορτηγού σα να ήταν σακούλες από σκουπίδια, ούτε όμως και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της διπλής εκτέλεσης.
Όταν πια ανέσυραν τις δυο αδερφές από το υγρό τάφο τους, τα πτώματα της 19χρονης Μαρία Χοσέ Αλβαράδο και της 23χρονης αδερφής της πετάχτηκαν στην καρότσα ενός ημιφορτηγού και οδηγήθηκαν για τη νεκροψία.

Η Μαρία, που θα ήταν κανονικά αυτές τις μέρες στο Λονδίνο για να διαγωνισθεί για Μις Κόσμος, πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν κοντά στο σπίτι τους μετά από ένα πάρτι.

Ο αρρβωνιαστικός της αδερφής της ομολογησε ήδη τα εγκλήματα. Τις σκότωσε σε μια έκρηξη ζήλειας όταν είδε την Σοφία να χορεύει με έναν άλλο άνδρα στο πάρτι.

Τα πτώματα των δυο κοριτσιών βρέθηκαν θαμμένα στις όχθες του ποταμού Αγουαγουα. Στον τόπο του εγκλήματος τους οδήγησε ο ίδιος ο δράστης.



Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα η Μις Ονδούρα πυροβολήθηκε δυο φορές στην πλάτη την ώρα που έτρεχε να ξεφύγει από τον Πλουτάρκο Ρουίς ο οποίος είχε ήδη δολοφονήσει την αδερφή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: