Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Πόλεμος» στον Πειραιά..Έξι τραυματίες (οι δυο σοβαρά) από πυρά καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο..

Ένοπλος δράστης εισέβαλε με καλάσνικοφ σε νυχτερινό κατάστημα κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον των θαμώνων..φωνάζοντας «Τώρα θα χυθεί αίμα».
Άγριες σκηνές εκτυλίχθησαν στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ακτή Δηλαβέρη, στο Μικρολίμανο, όταν, ένοπλος δράστης εισέβαλε σε νυχτερινό κατάστημα κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον των θαμώνων του μαγαζιού.
Από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκαν 6 άτομα.
Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.

Με καλάσνικοφ η επίθεση.. Ένα άτομο, κατέβηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε, εισήλθε στο μπαρ/ρεστοράν κι αφού εξύβρισε χυδαία τους θαμώνες, άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ, λέγοντας «Τώρα θα χυθεί αίμα».
Μέσα στο κατάστημα επικράτησε πανικός, με τους πελάτες να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να σωθούν από τη βροχή των πυροβολισμών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δύο δόσεις, καθώς, όταν άδειασε ο πρώτος γεμιστήρας, ο δράστης τον αντικατέστησε και συνέχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα, δύο εκ των οποίων σοβαρά.
Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε από το κατάστημα, τραυμάτισε ένα ακόμα άτομο και διέφυγε με ταξί, το οποίο εξαφανίστηκε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Στο σημείο έφτασαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν φαλακρός και φορούσε λευκό μπουφάν με κόκκινες ρίγες.
Αυτή την ώρα, άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: