Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: Αν η κυβέρνηση αποκρύψει το υλικό θα το δημοσιοποιήσω εγώ - ΤΩΡΑ

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έδωσε στο φως λεπτομέρειες για τις καταγγελίες χρηματισμού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, αποκάλυψε πληροφορίες για τον μεσάζοντα, ενώ επισήμανε ότι «το σενάριο ότι η Εισαγγελία δεν έχει το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει».
«Ο Χαϊκάλης -παρ' ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση- είναι διατεθειμένος να αποκαλύψει τα πάντα. Σ' αυτό το βίντεο έχουν ειπωθεί κι άλλα πράγματα που αποδεικνύουν κι άλλες προσπάθειες χρηματισμού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:
«Δισκέτα με το υλικό της καταγραφής της συνάντησης δόθηκε στην Εισαγγελία και μπήκε στη δικογραφία, ενώ ο εισαγγελέας Ντογιάκος προέτρεψε τον Χαϊκάλη να συνεχίσει τις συναντήσεις. Η δεύτερη συνάντηση Χαϊκάλη με το πρόσωπο που ήθελε να τον δωροδοκήσει διήρκεσε 15 λεπτά. Υπάρχουν συγκλονιστικά στοιχεία μέσα σ' αυτό το διάλογο όπου ο μεσάζων αναφέρει ότι μπορεί να δώσει τις 700.000 ευρώ άμεσα».
Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος, «κάποια απ' αυτά τα μετρητά που υποσχέθηκαν στον Χαϊκάλη μπορεί να ήταν χτυπημένα, ίσως και απ' την απαγωγή Παναγόπουλου».
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε «ότι αντίγραφο των δύο συνομιλιών έχω εγώ και ο Χαϊκάλης.
Παράλληλα, αντίγραφο των δύο συνομιλιών κατέθεσα σε συμβολαιογράφο στο εξωτερικό, ενώ αντίγραφο των συνομιλιών έδωσε ο Χαϊκάλης και στον Λάκη Λαζόπουλο για λόγους ασφαλείας».


Για τον μεσάζοντα, ο κ. Καμμένος είπε: «Γνώρισα το μεσάζοντα στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά όταν ήμουν βουλευτής της ΝΔ, τότε ισχυριζόταν ότι ήταν στέλεχος της Deutsche Bank. Το υλικό από τα συστήματα καταγραφής βρίσκονται στην Εισαγγελία, στο φοριαμό του κ. Ντογιάκου» και πρόσθεσε:
«Ο μεσάζοντας δεν συνελήφθη επ' αυτοφώρω επειδή δεν ήρθε στην τρίτη συνάντηση με τον Χαϊκάλη. Ο μεσάζοντας είχε δώσει ένορκη κατάθεση για την υπόθεση των CDS, Το σενάριο ότι η Εισαγγελία δεν έχει το όνομα του μεσάζοντα δεν υπάρχει».
Για το αν θα δοθούν τα στοιχεία τη δημοσιότητα, ο κ. Καμμένος είπε ότι «Κατά μία άποψη εάν δοθεί το υλικό στη δημοσιότητα θα αποτελεί παραβίαση των προσωπικών δεδομένων», ενώ αποκάλυψε πως στέλνει «αυτή τη στιγμή αντίγραφο της δεύτερης συνάντησης Χαϊκάλη με τον μεσάζοντα στον υπουργό Δικαιοσύνης καθώς και ένα δεύτερο αντίγραφο στον πρόεδρο της Βουλής για να το δώσει στους αρχηγούς των κομμάτων».
«Εάν η κυβέρνηση δεν δώσει στη δημοσιότητα το υλικό, θα το δημοσιοποιήσω εγώ», είπε κλείνοντας.
http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: