Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΓΕΖΙΝΤΙ:»ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΙΑΣΟΥΝ…

ΕΔΙΝΑΝ ΧΛΩΡΟΦΟΡΜΙΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΖΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…..ΒΙΑΖΑΝ 10ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ …..ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ…»

Ένας peshmerga χριστιανός προστατεύει ένα παιδί yazidi. 
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π 
Διηγείται ο Tahsin Khalaf : «όταν μάθαμε ότι έφταναν οι νταεσίτες (Daech) στη Sinjar (πόλη στο Β.Ιράκ στη κουρδική ζώνη ) φύγαμε προς τα βουνά…..έφτασαν οι νταεσίτες και μας ρώτησαν γιατί φεύγουμε.

Γυρίστε στα χωριά σαςμδεν θα πάθετε τίποτα….. Επιστρέφαμε.Αλλά σ΄ένα μπλόκο εξτρεμιστές σουνίτες μας σταμάτησαν. Μας ρώτησαν αν είμαστε yazidis ή μουσουλμάνοι. 
Άφησαν τους μουσουλμάνους να περάσουν και μάζεψαν τους yazidis.Χώρισαν τους άνδρες από τις γυναίκες και όταν ένας από τους συζύγους τόλμησε να διαμαρτυρηθεί του κόψαν το κεφάλι μπροστά σε όλους. Του έριξαν και τη χαριστική βολή με 2 σφαίρες στο κεφάλι.» 
«Μας οδήγησαν στο Sinjar ..΄πειτα έβαλαν τους άνδρες στον πρώτο όρτοφο και τα γυναικόπαιδα στο ισόγειο. 

Το βράδυ πήραν τα γυναικόπαιδα σε μια απέναντι πολυκατοικία που ήταν η έδρα του Δημοκρατικού Κόμματος του Κουρδιστάν. Τη 2η ημέρα ακούσαμε κραυγές και κλάμματα και είδαμε ότι ανέβαζαν δια της βίας τις γυναίκες σε λεωφορείο. Πήραν περίπου 300 γυναίκες. 

Μετά πήραν τους άνδρες σε μια πλατεία και τους μπαντάρισαν τα μάτια. …την επομένη έφθασε ένας σφάχτης με ένα τεράστιο ξίφος.Μας είπε ότι είχαμε την επιλογή να προσηλυτιστούμε ή να πεθάνουμε….θα σας κόψουμε τα κεφάλια.Δύο αρνήθηκαν και τους αποκεφάλισαν μπροστά στα μάτια μας.200 ασπαστήκαμε το ισλάμ.έπειτα ήρθε ένας σείχης και μας έδωσε μαθώματα της μουσουλμανικής θρησκείας».
 
(φωτό:Yarmouk Συρίας η Τζαμπχάτ αλ Νούσρα εκτέλεσε 2 άτομα για βλασφημία) 
Έπειτα εγκατασταθήκαμε σε σπίτια σε ένα σιίτικο χωριό όπου οι κάτοικοι το είχαν εγκαταλείψει.Μια μέρα ένας ηλικιωμένος μπήκε στο σπίτι ενός γείτονα που είχε ένα όμορφο χαριστωμένο κορίτσι 10 χρονών.Το έσυρε από τα μαλλιά παρά τα κλάματα της μάνας. Έπειτα τοεπέστρεψαν εξαντλημένο εξουθενωμένο. Όπως «είχα γίνει μουσουλμάνος,τους είπα ότι καμιά θρησκεία δεν δέχεται μια τέτοια συμπεριφορά ειδικότερα το ισλάμ.Μου αναταπάντησαν ότι στο ισλάμ αυτό επιτρέπεται γιατί ο προφήτης ο Μωάμεθ παντρεύτηκε την Aïcha που δεν ήταν ούτε 9 ετών». 
Έτσι και οι γυναίκες των οικογενειών που προσυλητίστηκαν στο ισλάμ δεν διέφυγαν τον βιασμό. Ένα άλλο βράδυ αυτοί πήραν 4 νέες κοπέλες και τις οδήγησαν σε αιματηρό σεξ.Οι νέες γυναίκες μας διηγήθηκαν ότι τις κοίμιζαν με χλωροφόρμιο για να μην αντιστέκονται ή τις κρεμούσαν στα πτερύγια του ανεμιστήρα για να τις αναισθητοποιήσουν. 
Μια από τις γυναίκες μας έκοψε τις φλέβες της αλλά αυτοί την φρόντισαν την περιέθαλαψαν και ύστερα την βίασαν.Τρεις άλλες γυναίκες αυτοκτόνησαν.Απαγχονίστηκαν με το φουλάρι τους.Τότε εκείνοι απαγόρευσαν στις υπόλοιπες γυναίκες να φέρουν φουλάρι. 
Τότε κατάλαβα ότι το γεγονός ότι προσηλυτιστήκαμε δεν μας προστάτευε.Αποφάσισα να δραπετεύσω με τρεις άλλους συντρόφους.Μετά από πολλές περιπέτειες συναντήσαμε τους peshmergas που μας οδήγησαν στο στρατόπεδο προσφύγων στο Dohouk. Γι αυτούς είμαστε χειρότεροι από ζώα,θεωρούμαστε άπιστοι και οι γυναίκες μας είναι λάφυρα πολέμου.Αυτοί οι της ISIS είναι μανιακοί του σεξ»,καταλήγει.(l΄ Orient le jour 10/12/14) 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: