Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΗΤΕΡΑ , ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΗ

Δίπλα στη σορό της γιαγιάς βρέθηκε μια χειμωνιάτικη ζακέτα
που η ηλικιωμένη προσπάθησε να διασώσει από τα χέρια των ληστών
Στις  09/01/14, οι παραστρατιωτκοί Ουκρανοί φασίστες δολοφόνησαν μια »σεσημασμένη» οικογένεια που αποτελείτο από τη μητέρα, την 14 χρονη της και την 64 χρονη γιαγιά . Το αγροτόσπιτό  τους βρισκόταν στην οδό  Nabereznaya 34 στο χωριό  Kryakivka, της περιοχής  Novoaydarovsky, που ανήκει στα κατεχόμενα εδάφη της περιφέρειας της Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ. 
Ο άνδρας του σπιτιού, σύζυγος, πατέρας και γιός είχε δολοφονηθεί ένα μήνα νωρίτερα καθώς το χωριό που βρισκόταν υπό την κατοχή του φασιστικού στρατού τον είχε χαρακτηρίσει ως » αποσχιστή».  
Οι εναπομείνουσες 3 άοπλες γυναίκες συνέχιζαν για καιρό να υφίστανται τις βιαιότητες και τις ληστρικές επιθέσεις των παραστρατιωτικών ταγμάτων. 

Προχθές το φτωχικό τους σπίτι δέχθηκε μια ακόμα επίθεση από φασιστικά στοιχεία που ήρθαν να τρομοκρατήσουν και να ληστέψουν τις ανυπεράσπιστες γυναίκες. 
Ενώ πήραν ότι μπορούσε εύκολα να μεταφερθεί από το σπιτικό της χαροκαμμένης οικογένειας, η γιαγιά και η εγγονή προσπάθησαν να γλυτώσουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης, βγαίνοντας  στην αυλή. 
Τα εγκλματικά στοιχεία έτρεξαν από πίσω τους και αφού τις έδειραν ,  τις πυροβόλησαν στα πόδια. Γιαγιά και εγγονή πέθαναν από ακατάσχετη αιμορραγία. 
Δίπλα στη σορό της γιαγιάς βρέθηκε μια χειμωνιάτικη ζακέτα που η ηλικιωμένη προσπάθησε να διασώσει από τα χέρια των ληστών. Η μητέρα δολοφονήθηκε στο εσωτερικό του  σπιτιού και έφερε ίχνη σκληρής πάλης .
Τα πτώματα εντοπίσθηκαν από γείτονες χθες το πρωί, και η τοπική αστυνομία που ελέγχεται από τις αρχές του Κιέβου εξέδωσε ψευδή ανακοινωση ότι οι 3 γυναίκες σκοτώθηκαν λόγω του πυροβολικού των »τρομοκρατών» (δηλαδή των ρωσογενών). 

Αυτό δήλωσε η Τατιάνα  Pogukay , εγκάθετη της χούντας του Κιέβου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της περιφερειακής αστυνομίας του Λουγκάνσκ. Συμφωνα με τη δήλωσή της η οικογένεια σκοτώθηκε από πολλαπλές εκτοξεύσεις πυραύλων Grad της πολιτοφυλακής! 
 
Ωστόσο η ίδια η  Pogukay αναφέρει ότι υπάρχουν  12 τάγματα  που ανήκουν στο  «Aydar»  και Kiev» φυλάνε αντίστοιχα 12 περιοχές   . 
Υπάρχουν καταγγελίες ότι αν στη σημερινή φασιστική Ουκρανία, ένας αστυνομικός προσπαθήσει να συλλάβει τον αυτουργό ενός τέτοιου εγκλήματος, θα καταλήξει ο ίδιος στη φυλακή και ο δράστης θα παραμείνει ελεύθερος.

Στις περιοχές που ελέγχει το Κίεβο οι αστυνομικές αρχές συμβιβάζονται με τις πολιτικές γραμμές που τους επιβάλλουν από το φόβο των αντιποίνων για εσχάτη προδοσία. 
Έτσι περιστατικά ληστείας και ανθρωποκτονίας έχουν γίνει υπόθεση ρουτίνας στις κατεχόμενες περιοχές του Λουγκάνσκ. 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: