Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ...ΠΑΙΔΙΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ...ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΟ2 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ...Βόμβα Βαρουφάκη: Το βράδυ δεν θα είμαι στη Bουλή για να ψηφίσω, έχω... οικογενειακούς λόγους.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...
Θα παρει και στο λαιμο του τον ΚΑΜΜΕΝΟ,ΜΑΚΡΗ,ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ και αλλους Ελληναρες πολιτικιους...
Για να δουμε θα μιλησουν αυτοι στον λαό...η θα κανουν την παπια...
elas-lyste.blogspot

Εγραψε στο τουίτερ:
ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΩΣΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ Ε. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ EUROGROUP, ΙΔΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
ΤΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΨΕ ΨΗΦΙΣΩ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - (προλαμβάνω τις διάφορες... ερμηνείες)

Με τον τρόπο αυτό ο πρώην υπουργός Οικονομικών αποφεύγει να ψηφίσει Οχι απόψε.
Το τελεσίγραφο του Αλέξη Τσίπρα ότι «δεν θα ανεχθώ να μην έχουμε τη δεδηλωμένη», νωρίτερα στην κοινοβουλευτική ομάδα, είχε και τόνο απειλής διαγραφών για όσους δεν στηρίξουν στη βουλή απόψε την συμφωνία που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση.


Με την απουσία του, πιθανόν, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ελπίζει να μην διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είπε νωρίτερα σε δημοσιογράφους για το χρέος
Νωρίτερα δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Χρειάζεται ρητή δέσμευση των δανειστών για το χρέος τώρα, γιατί ο Γιούνκερ θα μας πουλήσει όπως πούλησε τον Βενιζέλο».
Πιθανές απώλειες από 0 έως 2-3
Κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης δίνοντας το κλίμα της αμφισβήτισης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι ελάχιστοι θα καταψηφίσουν.
«Οι απώλειες θα είναι από μηδεν έως 2-3» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ποιοί είναι οι ύποπτοι
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βουλή «ύποπτοι» να καταψηφίσουν είναι οι βουλευτές: Σαρέα, Γαϊτάνη, Χατζηλάμπρου, Κοντέλας, Σωτηρίου, Λαπαβίτσας, Πετράκος, Λεουτσάκος.
Αγνωστο είναι τι θα πράξει η Ραχήλ Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: