Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ιγκλέσιας: Αλλάζουν οι καιροί και πολύ σύντομα θα είμαστε εμείς οι πιο δυνατοί – ΒΙΝΤΕΟ

Ιγκλέσιας: Αλλάζουν οι καιροί και πολύ σύντομα θα είμαστε εμείς οι πιο δυνατοί – ΒΙΝΤΕΟ«Αλλάζουν οι καιροί και πολύ σύντομα θα είμαστε εμείς οι πιο δυνατοί» δήλωσε μιλώντας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας.
«Έλεγε ο κ. Βέμπερ ότι η δημοκρατία είναι να ξέρει κανείς να αφουγκράζεται, να ακούει, έχει δίκιο.... 
Μακάρι να μπορούσατε να ακούγατε κ. Βέμπερ εσείς, κι εσείς κ. Γιούνκερ να ακούγατε αυτά που είπαν οι Έλληνες στο δημοψήφισμα την προηγούμενη Κυριακή» είπε.
«Θέλω να ευχαριστήσω από αυτό το σώμα τον ελληνικό λαό, την κυβέρνησή του και τον πρόεδρό του, διότι έθεσε με καλύτερο τρόπο από οποιονδήποτε άλλο και σήκωσε την σημαία της Ευρώπης. 
Δεν καταστρέφεται η Ευρώπη επειδή οι πολίτες λένε σε ένα δημοψήφισμα ότι δεν συμφωνούν με τις πολιτικές λιτότητας και προσαρμογής της Τρόικας και του ΔΝΤ. Δεν καταστρέφεται η Ευρώπη επειδή υπάρχουν κυβερνήσεις που έχουν την τόλμη να ρωτήσουν τους πολίτες τους τι σκέφτονται. Αυτό που καταστρέφει την Ευρώπη είναι ο ολοκληρωτισμός των κεφαλαίων, η αλαζονεία της γερμανικής κυβέρνησης. Αυτό που καταστρέφει την Ευρώπη είναι η ανικανότητα κυβερνόντων να υπερασπιστούν τους πολίτες τους» τόνισε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας.
Ο ηγέτης των Podemos, τέλος, είπε: «Απευθύνω έκκληση και πάλι από αυτό το σώμα στη σοσιαλιστική ομάδα, κάντε το βήμα που απαιτείται, περάστε και κάντε το βήμα για τα κοινωνικά δικαιώματα και αφήστε αυτόν τον μεγάλο συνασπισμό που είναι καταραμένος και μας οδηγεί στην καταστροφή. Να υπερασπιστούμε σήμερα τους Έλληνες και την κυβέρνησή τους, είναι να υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια της Ευρώπης».   
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: