Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΑΙΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΨΑΛΑΣ ΜΕ ΝΕΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΧΙ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ.Το ξεκάθαρο μήνυμα πού έδωσε ο ηρωϊκός ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της Κυριακής δεν ήταν το ΝΑΙ, αλλά ένα βροντερό ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ ρήξης και πάση θυσία απεμπλοκής από την Ε.Ε. και το ευρώ της.

ΟΧΙ στην εκχώρηση των αγώνων και της αξιοπρέπειάς μας

Έχουμε εισέλθει πλέον στη δεύτερη και κρισιμότερη πλέον φάση της κρίσης όπου η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Ε.Ε. Αλλά διαπραγμάτευση με ποιούς και γιατί; Το ξεκάθαρο μήνυμα πού έδωσε ο ηρωϊκός ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα της Κυριακής δεν ήταν το ΝΑΙ, αλλά ένα βροντερό ΟΧΙ. Ένα ΟΧΙ ρήξης και πάση θυσία απεμπλοκής από την Ε.Ε. και το ευρώ της.
Η εβδομάδα πού πέρασε αποκάλυψε στα μάτια μας τις δύο ελλάδες πού υπάρχουν: Την Ελλάδα της υποταγής, του φόβου, της προδοσίας, πού την εκπροσωπεί ότι πιο διεφθαρμένο και αλλοτριωμένο από την παράδοση αυτού του τόπου υπάρχει. Όλες οι “αρχές και οι εξουσίες” πού έκαμψαν γόνυ έχουν διαγραφεί οριστικά απ᾽τις καρδιές των γνησίων πατριωτών και ορθοδόξων χριστιανών, οι οποίοι συγκροτούν την άλλη Ελλάδα, τη μία και γνήσια: την ελεύθερη, αδούλωτη, αξιοπρεπή, αυτήν που γνωρίζει ότι η ιστορία της είναι ιστορία ΘΥΣΙΑΣ και μόνον! Η αξιοπρέπεια αυτής της Ελλάδας είναι όντως μαρτυρική και θυσιαστική, δεν είναι η “αξιοπρέπεια” του νεοπλουτισμού και του εφήμερου καταναλωτικού ηδονισμού, της απεμπόλισης ΙΕΡΩΝ και ΟΣΙΩΝ!


Επιθυμούν στα συνέδρια της υποταγής και της ανομίας, να καταδικάσουν τον υπερήφανο Ελληνικό λαό του ΟΧΙ σε ισόβια δεσμά δουλείας, αλλυσοδένωντάς τον στους καναπέδες της νεκρής απάθειας, λές και ψήφισε ΝΑΙ. Θέλουν το ΟΧΙ μας να το κάνουν ΝΑΙ!
Πρόκειται έτσι να συντελεσθεί ενώπιον μας πραξικόπημα κατά της εκπεφρασμένης βούλησης του λαού. Δέν θα τους το επιτρέψουμε! Τώρα ξεκινά ο αγώνας για την τέλεια ανατροπή της εξάρτησης, της διαπλοκής, της προδοσίας της πατρίδας μας απ᾽ όποιον καί αν προέρχεται. Δέν πρέπει να τούς αφήσουμε!
Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Αγγελακάκης
Γέρων Αλύπιος Καψαλιώτης
Μοναχός Επιφάνιος Καψαλιώτης
Μοναχός Αββακούμ καψαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: