Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Εξέγερση ισλαμιστών στα νησιά μας φωνάζοντας «Τζιχάντ» (video)

200815-epeisodia-nhsiaΜπορεί στα δελτία των 8 στα ΜΜΕ οι ειδήσεις για τα επεισόδια των λαθρομεταναστών στα νησιά να αναφέρονται τρίτες και τέταρτες και πάντα με την Politically correct περιγραφή μιλώντας για «πρόσφυγες πολέμου» αλλά είναι σαφές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια γενικευμένη εξέγερση ισλαμιστών λαθρομεταναστών που πολλοί αρχίζουν να πιστεύουν ότι μπορεί και να είναι υποκινούμενη. 
Την Τετάρτη στην Κω συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό τμήμα για να διαμαρτυρηθούν με πρόσχημα την καθυστέρηση διεκπεραίωσης των εγγράφων τους. Έκλεισαν τον δρόμο και εγκλώβισαν εντός του τμήματος τους αστυνομικούς. 
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τους φώναζαν«Τζιχάντ»! και για όσους συμπατριώτες μας δεν ξέρουν (αλλά πολύ φοβούμαστε ότι σύντομα θα το μάθουν…) «Τζιχάντ» είναι μία από τις εντολές του Μωάμεθ και αρχικά σήμαινε «αγώνας κατά των απίστων και στην πορεία του χρόνου ταυτίστηκε με την έννοια του «Ιερού Πολέμου» των ισλαμιστών σε όλο τον κόσμο.

Την ίδια ημέρα στην Μυτιλήνη στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Μόριας, έκαψαν δεκάδες σκάφη και αυτοκίνητα θέλοντας να δείξουν την... δυσφορία τους για τις συνθήκες υγιεινής και κράτησης. Αυτή την στιγμή στο νησί βρίσκονται περισσότεροι από 6.000 λαθρομετανάστες με τις αφίξεις να κυμαίνονται καθημερινά από 1.000 έως 2.000. Και όλα αυτά σε ένα νησί με πληθυσμό 38.000 με ήδη πολλούς λαθρομετανάστες εγκατεστημένους εκεί τα τελευταία χρόνια.
Λίγες ημέρες νωρίτερα στην Κάλυμνο οι λαθρομετανάστες “πολιόρκησαν” το λιμεναρχείο Καλύμνου απαιτώντας την μεταφορά τους από το νησί. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο και υπήρξε έντονη αντίδραση από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι για να τους αναχαιτίσουν έριξαν τρεις δυναμίτες! Ο θόρυβος της έκρηξης λειτούργησε αποτρεπτικά για τους “θερμόαιμους” εισβολείς του λιμεναρχείου.
Σε όλα τα παραπάνω ας προσθέσουμε την δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna “Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα… η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ” καταλαβαίνουμε
Μάλιστα! Ισλαμικές αποικίες τα ελληνικά νησιά και δεν φαίνεται να έχει και άδικο αφού με τις ευλογίες της αριστερής κυβέρνησης και όσων την στήριξαν και εξακολουθούν να την στηρίζουν τα νησιά μας βρίσκονται υπό τον τρόμο των ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: