Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Έδειραν ιερέα στους Άγιους Σαράντα!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού, μέσα στο σπίτι του, έπεσε ο πατέρας του προέδρου της Ομόνοιας, Λεωνίδα Παππά. 
Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ιερέα, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της νύχτας δέχθηκε την επίθεση δύο κουκουλοφόρων, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν κι όταν εισήλθε στο σπίτι του, στους Αγίους Σαράντα, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.
Επιστρέφοντας στο σπίτι απόγευμα  Δευτέρας, ο πατέρας του προέδρου της «Ομόνοιας» και ιερέας της πόλης των Αγ. Σαράντα δέχτηκε άνανδρη επίθεση ξυλοκοπήματος από φερόμενους ως ληστές. 
Οι δράστες ακολούθησαν τον ηλικιωμένο ιερέα έως την πόρτα του σπιτιού του και εκεί τη στιγμή που έκλεινε η πόρτα δέχτηκε επίθεση. 
Οι 2 γεροδεμένοι άντρες με μαύρα και καπέλο να κρύβει το πρόσωπό τους, προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και με την επίδειξη όπλου ακινητοποίησαν τον άτυχο ιερέα, δένοντας του τα χέρια.
Στην συνέχεια τον έσυραν  στο σπίτι και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, απειλώντας τον  με την κάννη του όπλου κολλημένη στο κεφάλι του. Και ενώ τον ρωτούσαν  για χρήματα, δεν φάνηκε να τους ενδιαφέρει να ψάξουν, πάρα μόνο συνέχιζαν να κλωτσάνε και να βασανίζουν τον ανήμπορο πατέρα Χρήστο. Τον μετέφεραν στην τουαλέτα και άδειασαν πάνω του όλα τα απορρυπαντικά . 
Εκείνη τη στιγμή ήταν που ακούστηκε θόρυβος απ τους γείτονες και έτσι οι δράστες  τράπηκαν σε φυγή.Ο πάτερ Χρήστος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των Αγ. Σαράντα όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου με αρκετά όμως χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.
Με μία πρώτη ματιά, όλα δείχνουν ότι κίνητρο των δύο αγνώστων ήταν η ληστεία(εδω γελάμε), ωστόσο το γεγονός προκαλεί περαιτέρω ανησυχία στην ελληνική μειονότητα, λόγω της τεταμένης κατάστασης από την κατεδάφιση του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες Χειμάρας.
΄Προεδρος Ομόνοιας, Λεωνίδας Παππάς
Την επίθεση σε βάρος του ηλικιωμένου ιερέα, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Ομόνοια, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: