Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει αμερικανικό Apache να ασφαλίζει το δρόμο σε αυτοκινητοπομπή του ISIS από το Ιράκ με κατεύθυνση τη Συρία...US Army Apache Helicopters securing ISIS convoys from Iraq to Syria...

ISIS Funded By US Federal Reserve As $13 Billion Goes Missing
Billions of American dollars are ending up in the hands of ISIS, directly from the federal reserve, according to a staggering report.
The report says that the American government, contradictory to their “we do not support terrorists” rhetoric, is supplying ISIS with $13.2 billion dollars.
(first sight 1.39)
Does anyone still thinks ISIS is not US
New #Toyota pickups delivered to #ISIS how hard can it be to detect this convoy from the air?
Βίντεο-ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει αμερικανικό Apache να ασφαλίζει το δρόμο σε αυτοκινητοπομπή του ISIS από το Ιράκ με κατεύθυνση τη Συρία, την ίδια στιγμή που η Τουρκία παρέδωσε αντιαεροπορικά συστήματα στους ισλαμιστές ενώ δήλωσε πως θέλει να αναπτυχθούν χερσαίες δυνάμεις και να δημιουργηθούν ζώνες ασφαλείας στη Συρία!
Mετά την πανωλεθρία που υπέστησαν οι ισλαμιστές του ISIS στο Χαλέπι, στέλνουν διαρκώς ενισχύσεις τόσο από τη Ράκκα όσο και από Ιράκ. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μια μεγάλη αυτοκινητοπομπή των ισλαμιστών κατευθύνεται στη Συρία ενώ το Apache εμφανίζεται στο βίντεο στο 1.39!

Δεν υπάρχουν σχόλια: